Anmäl intresse
Màlaga, Estepona
West Estepona
180 500 EUR
Referensnummer: DABA09743
Boarea: 62 m2
Rum: 2
Pool: Ja
 

Ny utveckling med elegans, modernitet och funktionalitet av en modern design.

Exklusiva nya bostäder med 115 stora lägenheter och takvåningar med 1, 2, 3 eller 4 sovrum, ett garage, ett förråd, stora terrasser och privata trädgårdar på bottenvåningen, i en oöverträffad naturmiljö med spektakulär utsikt över havet och bergen.
Bostäderna har studerats i detalj för maximal njutning. Ett "öppna ytor"-koncept där funktionalitet och deras fantastiska söderläge gör naturligt ljus till en enastående huvudfunktion.
Vid nybyggnation kan du andas in atmosfären av att bo på en privat egendom nära Estepona, en av de största stadskärnorna på Costa del Sol.
Dess privilegierade läge undangömt mellan havet och naturreservatet Los Reales de Sierra Bermeja gör att du kan njuta av två naturliga landskap på bara några kilometers avstånd. Dessutom har den en 20 km lång kustlinje som sträcker sig mellan Puerto Banús och Sotogrande, de två största sporthamnarna i området.
En resort med alla faciliteter du behöver, vars gemensamma utrymmen inkluderar stora grönområden, en avlägsen och coworking-plats, två pooler, ett gym, en relaxavdelning, en lekplats, en boulebana och en löparbana, allt i en fridfull miljö omgiven av naturen, som tar oss långt bort från överfulla stadslandskap och erbjuder oss en "hälsosam livsstil".

Ansvarig mäklare.

Franchise owner & Real estate agent Daniel Barrdahl
+46 709 201 205 daniel.barrdahl@vaningen.se

Intresseanmälan.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

2

Varav sovrum:

1

Antal badrum:

1

Exteriört

Pool:

Ja

Beskrivning av pool:

Community

Terrass:

Ja

Terrassyta:

17 m²

Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.