Anmäl intresse
MALAGA, Estepona
El Paraiso - Estepona
2 775 000 EUR
Referensnummer: JLUL09478
Boarea: 421 m2
Rum: 5
Pool: Ja
 

I El Paraiso på New Golden Mile, mellan Marbella och Estepona uppförs 9 exklusiva villor.

Alla 9 villorna är byggda i minimalistisk tidlös stil, men ingen är den andra lik, dem har olika storlek, stil och layout. Dem fristående villorna är uppförda i högsta standard och varje fastighet är perfekt integrerad till omgivningen.

Villorna är alla fördelade på tre våningar och vetter mot söder till sydväst, vilket innebär att de rymliga rummen översvämmas av naturligt ljus. Fastigheterna varierar i storlek från 383 m² till 522 m² boyta. På bottenvåningen finns ett rymligt vardagsrum/matsal med öppen planlösning med direkt tillgång till en generös trädgård och privat pool. Köket är fullt utrustat med högkvalitativa vitvaror. På bottenvåningen finns också ett till tre sovrum med eget badrum.

På första våningen finns fler sovrum med direkt tillgång till generösa terrasser. Luftkonditionering och golvvärme finns. Alla sovrum har trägolv.

Det finns också ett alternativ att ha en jacuzzi och en hiss installerad som skulle vara bra för att transportera mat och dryck till din takterass.

Den rymliga multifunktionella källaren kan anpassas helt för att passa dina behov. Lägg till ett extra sovrum, ett gym, lekrum, arbetsrum, bio?
Du bestämmer.

Ansvarig mäklare.

Real estate agent Jess Deluli
+46 709 632 580 jess.deluli@vaningen.se

Intresseanmälan.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

5

Varav sovrum:

4

Antal badrum:

5

Exteriört

Pool:

Ja

Terrass:

Ja

Balkong:

Ja

Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.