Anmäl intresse
Malaga, Estepona
Mirador de Estepona Hills
599 000 EUR
Referensnummer: DABA09585
Boarea: 86 m2
Rum: 3
Pool: Ja
 

Fantastisk lägenhet med toppläge i Estepona

Här i Mirador de Estepona hittar du en underbar lägenhet vars område är strategiskt beläget mellan havet och bergen. Kvalitén och konceptet på resorten sticker ut och liknar inte något annat i området.

Allt du behöver precis utanför din dörr, från det överlägsna sportcentret, med 1000m² inomhus utrymme och det 2200m² stora utomhusområdet. Utanför dörren hittar du crossfit area och lounge area, med en underbar utsikt över havet, allt detta inkluderat i Mirador Sport Center Club. Inte nog med det så finns det även 5 paddelbanor, promenadområden i communityt, samt direkt tillgång till sluttningarna i Sierra Bermeja för att njuta av en dag med bergsvandring.

Förutom de otroliga aktiviteterna som finns tillgängliga på området så har de gemensamma utrymmena även en fantastisk arkitektur med ett system som samlar regnvattnet och återanvänder det för att vattna området och låta vegetationen flöda. Allt detta skapar en idyllisk plats att bo på i närhet till vackra blommor och palmer. En ytterligare unik sak med lägenheten i området är vattenfiltret som har installerats för att göra vattnet drickbart samtidigt som det rensar bort kalk. Det finns också solpaneler som förser lägenheterna med el som i sin tur gör boendet till ett väldigt energieffektivt alternativ. Solpanelerna skapar mer el än vad som används i lägenheten, vilket gör att elen kan säljas vidare och generera en passiv inkomst.

Ansvarig mäklare.

Franchise owner & Real estate agent Daniel Barrdahl
+46 709 201 205 daniel.barrdahl@vaningen.se

Intresseanmälan.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

3

Varav sovrum:

2

Antal badrum:

2

Exteriört

Pool:

Ja

Beskrivning av pool:

Community

Terrass:

Ja

Terrassyta:

66 m²

Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.