Anmäl intresse
Málaga, Estepona
New Golden Mile
350 000 EUR
Referensnummer: DABA09745
Boarea: 93 m2
Rum: 3
Pool: Ja
 

Nyproduktion med fantastisk utsikt över havet och bergen.

Denna nyproduktion är ett exklusivt och modernt bostadsområde beläget på New Golden Mile, det är ett privilegierat läge mellan Marbella och Estepona, med Medelhavet som huvudperson och magnifik utsikt över havet och bergen.
Naturen och ljuset är huvudpersonerna i dessa bostäder där varje utrymme har designats med människor och deras välbefinnande i åtanke.
Komplexet består av 60 bostäder med 2, 3 och 4 sovrum med exceptionell finish. Denna bostad, med rena och organiska linjer som integreras perfekt med naturen, har gemensamma utrymmen där omsorg har tagits in i minsta detalj, och som inkluderar 3 utomhuspooler, 2 padeltennisbanor, SPA-avdelning, gym, omklädningsrum och även en coworking-yta och ett gemensamt kök.
Då familjers sinnesfrid är en prioritet för oss, har ett omfattande säkerhetssystem och installation av videoövervakningskameror, samt ett registreringsskyltsystem för tillträde till garagen.
Alla bostäder är rymliga och ljusa, med öppna ytor och stora fönster utformade för att maximera naturligt ljus och dra nytta av deras fantastiska utsikt över havet och bergen. Fördelningen av varje rum har studerats för att göra det bästa av utrymmena och skapa rymliga, bekväma och praktiska miljöer.
Värmeisoleringen av fönstren och de stora fönstren tillsammans med den senaste generationens varm-kall luftkonditioneringssystem samt golvvärme bidrar till att öka komforten i bostäderna och minska deras energiförbrukning.
Till alla bostäder hör dessutom garage och förråd.

Ansvarig mäklare.

Franchise owner & Real estate agent Daniel Barrdahl
+46 709 201 205 daniel.barrdahl@vaningen.se

Intresseanmälan.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

3

Varav sovrum:

2

Antal badrum:

2

Exteriört

Pool:

Ja

Beskrivning av pool:

community

Terrass:

Ja

Terrassyta:

25 m²

Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.