Anmäl intresse
Malaga, Benalmadena
Benalmádena Costa
399 000 EUR
Referensnummer: MGUS09456
Boarea: 84 m2
Rum: 3
Pool: Ja
 

Vacker 2 sovrum, 2 badrum takvåning med panoramautsikt över havet! Denna nya utveckling har designats för att leva upp till sitt namn - Horizonte Benalmadena. Absorbera den fantastiska panoramautsikten över havet från din stora terrass, andas in den uppfriskande medelhavsluften och känn dig tillfreds med din omgivning. Denna helt nya takvåning i 2 plan i Benalmadena erbjuder allt du kan önska dig; modern, ljus, rymlig interiör med fantastisk havsutsikt från båda terrasserna. Anläggningen erbjuder fantastiska anlagda trädgårdar med interna stigar och rastplatser, stor utomhuspool med relaxavdelning, ett socialt rum med deli bistro, ett fullt utrustat gym och gym med omklädningsrum. Vad mer kan du begära? Detta är perfekt för din nya lugna medelhavslivsstil. När du äger en lägenhet här kan du inte annat än vara glad.

Oavsett om du letar efter ett semestermål eller ett permanent hem, så har Benalmadena allt du önskar. Det finns så mycket att se och göra här. Gå längs sandstränderna eller strosa runt i marinan i världsklass. Besök Selwo Marina, Sealife Aquarium eller Butterfly Park där det finns ett överflöd av vilda djur att njuta av, eller vandra runt i Paloma Park där kaninerna, hönsen och änderna strövar fritt. Ta en tur i linbanan uppför berget för den fantastiska panoramautsikten över hela kusten. Prova spänningen i Tivoli World eller bara koppla av i någon av de många chiringuitos längs stranden. Valet är helt ditt - Njut.

Ansvarig mäklare.

Franchise owner & Real estate agent Daniel Barrdahl
+46 709 201 205 daniel.barrdahl@vaningen.se

Intresseanmälan.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

3

Varav sovrum:

2

Antal badrum:

2

Exteriört

Pool:

Ja

Terrass:

Ja

Terrassyta:

70 m²

Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.