Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Limhamn
Östra Bernadottesgatan 38B
Pris: 1 350 000 kr
Avgift: 2 739 kr inkl värme, VA, kabel-TV
Boarea: 41 m2
Rum: 1.5
Våning: 2
 

Väldisponerad lägenhet om 41 kvadrat på vackra Limhamn!

På andra våningen finnes denna underbart ljusa och fräscha våningen med mysig balkong. Här får du en smart planerad 1,5 rummare med vackert kök och stilrent kaklat badrum. Du bor i lugnt område med härlig innergård. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Johan Dahlgren 0704-22 90 41 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

1,5

Boarea:

41 m²

Beskrivning:

Vi presenterar stolt denna stilrena 1,5:a med många trevliga attribut! Här finner vi en renoverad våning med generös takhöjd, vackert parkettgolv och stora fönster. Dessutom anpassad för den moderna människans behov i form av ett mycket stilrent kök samt smakfullt badrum. Det är bara att flytta in i denna drömvåning!

Belägen lugnt på andra våningen. Vi kliver in i denna välplanerade bostad och möts av en rymlig hall med bra avhängnings- samt förvaringsmöjligheter. För bästa förvaring finns här en inbyggd klädkammare! Väggarna är krispigt vita och på golvet ligger fin ekparkett vilken följer med in i allrummet.

Rakt fram har vi våningens allrum som smart delats av för att få en mer privat sov del. Vardagsrummet har gynnsamma förutsättningar för möbleringen. Här får man plats såväl med en mysig soffhörna samt en liten matplats om så önskas. Härifrån når vi även lägenhetens trevliga balkong. Med sol större delen av dagen bjuder balkongen på många härliga stunder.

Sovrummet rymmer säng och ytterligare möbel enligt önskemål och nås via skjutdörr från allrummet. Ett tyst och lugnt läge med optimala förutsättningar för en god natts sömn!

I våningens kök har man behållit det vackra trägolvet i original samt varsamt rustat upp ytskikten för att få en modern känsla med charmen från förr. Fint ljusinsläpp via det stora fönstret, bra med förvaring och yta för matplats för upp till fyra personer. Ett kök att trivas i!

Här bor vi i populära Limhamn med närhet till det mesta. Du finner Hemmakväll runt hörnet och nära är det även till mataffärerna Willy's och ICA Malmborgs. I området finner vi också mysiga caféer och restauranger. Närheten till havet ger en härlig känsla. Pendlingsmöjligheterna är goda vare sig du väljer att ta bilen eller cykeln.

Varmt välkommen på visning!

Kök:

Fint kök med nylackade köksluckor i ljusgrå nyans vilka snyggt matchas med mörkgrå bänkskiva och vitt kakel som stänkskydd ovan. Utrustat med kombinerad kyl/frys (SMEG), diskmaskin i rostfritt utförande (Siemens), mikrovågsugn med grillfunktion (Ide Line), ugn, gasspis samt kolfilterfläkt. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger brädgolv i original. Matplats för ca fyra personer ryms.

Badrum:

Halvkaklat badrum med vitt kakel på halva väggen, resterande vitmålat. Ljusgrå klinker på golv. Utrustat med WC, tvättställ, badrumsskåp med spegel samt inkaklat badkar.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1943

Fönster:

Aluminiumkl. träfönster

Uppvärmning:

Naturgas

Ventilation:

Självdrag

Energiprestanda:

199 kWh/m²/år

Förening

Namn:

Brf Gåsen 5

Allmänt om föreningen:

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Gåsen är belägen på trevliga Limhamn med närhet till både Malmös och Limhamns puls och - dessutom - havets rogivande brus! Huset är byggt 1943. Föreningen bildades 2004 då hyresgästerna köpte huset av den dåvarande fastighetsägaren. Bostadsrättsföreningen omfattar 23 lägenheter. Föreningen präglas av lugn samt hög gemenskap för den som så önskar. En mycket trivsam innergård finns också att tillgå.

Tvättstugan är utrustad med torktumlare, två nya tvättmaskiner och två nya torkskåp.
I huset finns en modern värmeanläggning (naturgas).

Sopsortering utomhus i godkända tunnor.

Parkering/garage:

Cykelparkering finns.
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Fri parkering finns i området.

Bredband/TV:

Kabel-tv och bredband via Comhem. Kabel-tv ingår i avgiften, medan bredband betalas av var och en för sig.

Renoveringar:

2006 genomgick huset en större renovering/underhåll och i samband med detta räknades avgiften upp. Bland annat har samtliga fönster och entrépartier bytts, säkerhetsdörrar installerats i samtliga lägenheter samt klinker lagts i den gemensamma tvättstugan.
På senare tid har även fastighetens vattenstammar (tappvatten) bytts och i huset finns en modern värmeanläggning. Övriga stammar är kontrollerade men ej bytta och det finns i dagsläget inga planer på renovering.
2017 renoverades tvättstugan.

Planerat:
Takbyte

Ekonomi:

Avgiften höjdes vid årsskiftet med 10%, ingen ytterligare höjning är inplanerad.

Överlåtelseavgift om ca 1138 kr tas ut och betalas av köparen. Pantsättningsavgift om 455 kr betalas av pantsättaren.

Övrigt:

Den slutgiltige köparen uppmanas att själv kontrollera ovanstående uppgifter med representant från föreningen.

Föreningen har en egen hemsida: http://www.brf-gasen.se

Kontaktemail:

info@brf-gasen.se

Allmänt om lägenheten

Energideklarationer upprättade före 1 januari 2014 har en annan utformning på sammanfattningen och saknar energiklasser. Energiklass har därför inte kunnat specificeras.

Lägenheten har balkong i sydvästläge.

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd och ett vindsförråd.

Lägenheten är registrerad som 1 RoK i föreningens lägenhetsförteckning men disponeras med dagens planlösning som en 1,5 RoK.

Ospecificerat andelstal 4,0157%. Uppgift från föreningen. Andel årsavgift samt andelstal insats har ej kunnat preciseras.

Omgivning

Allmänt om området:

Limhamn är ett populärt område med massor av små mysiga butiker och restauranger i en havsnära och stämningsfull miljö. Dessutom är fördelen att det finns bra kommunikationer till att enkelt ta sig in till centrala Malmö. Ett lugnt och tryggt område med blandad befolkning bestående av både ungdomar, barnfamiljer och äldre.

Här finns attraktioner som Hylliekrokens golfbana, restauranger, dagligvarubutiker och mycket mer. Här finns även Limhamns småbåtshamn med en trevlig restaurang.

Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter. Nuvarande Limhamn bebyggdes vid 1800-talets början. Först 1825 började man fiska, 1850 byggdes en skola. Fiskeläget Limhamn förvandlades under 1800-talets slut till ett betydande industri- och gruvsamhälle. 27 augusti 1886 inrättades Limhamns municipalsamhälle. År 1889 tillkom Malmö-Limhamns järnväg (MLJ, i folkmun kallad "Sillabanan"), och samma år startade Skånska Cement AB en fabrik i Limhamn. En stadsplan som lades ut för Limhamn 1888 stadgade att kvarteren skulle byggas efter ett rutnätsmönster enligt samtida stadsplaneringsmodell, men att större delen av husen skulle vara gathus. R.F. Berg var under denna tid mycket drivande personlighet inom egnahemsrörelsen som började växa fram vid denna tid, och syftet var att varje fiskare eller arbetare skulle kunna äga sin egen bostad.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.