Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Lund, Veberöd
Skogskattsvägen 3
Pris: 2 950 000 kr
Boarea: 81 m2
Biarea: 53 m2
Tomtarea: 676 m2
Rum: 2
 

Bli först att flytta in! - Nära natur och centrala Veberöd!

Nyproducerad läcker Villa Vrigstad från Smålandsvillan med inredningsbar övervåning i fin villaidyll Veberöd! Plan grovplanerad trädgårdstomt och carport med förråd. En möjlighet att växa i - kan bli hela 134 kvm ! Närhet till vackra strövområden, livsmedelsaffärer, skola/förskola och buss. Vad mer kan önskas ? Kontakta mäklaren för förstahandsinformation!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Ann-Charlotte Ljungström 0734-402189 Mejla mig

Visningar.

Söndag 18 november
13:30 - 14:00
Bokad visning.

Interiör

Antal rum:

2 varav 1 sovrum

Boarea:

81 m²

Biarea:

53 m²

Beskrivning:

Välkommen in i denna ljusa trevliga villa med släta vita väggar och en genomgående fyrstavig 13 mm ekparkett. Högt i tak och stora fönsterpartier ger en skönt öppet intryck.

Läckert kök från Vedum med snygga vita köksluckor som har höga överskåp, tandemboxlådor med fullutdrag, dämpade lådor och mjukstängande luckor. Hel bänkskiva i svart stenlaminat. Inbyggd ugn och micro i snyggt praktiskt högskåp. Spishäll och frihängande fläkt med fläktkåpa i rostfritt stål, vit kyl och frys samt diskmaskin. Gott om plats för stort köksbord framför rejält fönster med härligt ljusinsläpp ut mot entrésidan av huset.

Rymligt vardagsrum med läckra fönsterpartier och utgång till baksidan- perfekt för sköna lata dagar i solen.

Ett stort sovrum med gott om förvaring i praktiska garderober. Ekparkett och vita släta väggar.

Stort helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel. Tvättställ med kommod, duschhörna med glasdörrar och Wc

Tvättstuga/groventré med snyggt mörkt laminatgolv. Här finns den effektiva värmepumpen NIBE F730 som tar vara på värmen i rumsluften istället för att ventilera bort den (värmeväxling). Värmen går på så sätt tillbaka i systemet och används till uppvärmning av tappvarmvatten och värmesystem.

Oinredd övervåning med fönster på gavlarna om hela 53 kvm. Här finns möjlighet att skapa efter eget huvud. Förberett med framdragning av rör till badrum. Offert finns framtagen för inredning av övervåningen med två sovrum, allrum och klädkammare/ badrum. (Fråga gärna mäklaren för mer info!)

Kök:

Vedum köksinredning med höga överskåp, tandemboxlådor med fullutdrag, dämpade lådor och mjukstängande luckor. Hel bänkskiva. Spishäll och högskåp för inbyggd ugn samt micro. Du får även fläktkåpa i rostfritt stål, sopsorteringskärl under diskbänken och en vit kyl/frys samt diskmaskin. Vitvaror från Bosch.

Badrum:

Helkaklat badrum med inredning från Vedum. WC, tvättställ med kommod och duschhörna.

Byggnad

Byggnadstyp:

1½-plansvilla med oinredd vind

Byggnadsår:

2018 nybyggt

Grundläggning:

Isolergrund

Stomme:

Trä

Fasad:

Trä

Fönster:

3-glaskonstruktion med SuperEnergiglas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Plåt

Uppvärmning:

Värmepumpen NIBE F730 - vattenburet system

Ventilation:

Mekanisk

Övriga Byggnader

Carport med kallförråd.

Driftskostnader

Kommentar:

Detta är ett nyproducerat hus varför driftskostnader är svårt att visa.

Smålandsvillan har beräknat en årsförbrukning på maximalt 9 500 kWh.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Siamesen 8

Taxeringskod:

210

Taxeringsvärde :

123 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

1 230kr

Taxeringsår:

2018

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten och avlopp installerat 2018.

Omgivning

Allmänt om området:

Veberöd är en tätort i Lunds kommun, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot cirka två mil sydöst om Lund. Den är ett populärt samhälle med en familjär anda.

Veberöd har inget egentligt centrum men har ändå ett rikligt butiksutbud med såväl matbutiker som specialbutiker. Här finns vårdcentral, apotek, restauranger, pizzerior, bensinstationer, bibliotek, banker, friluftsbad och mycket annat.

På orten finns flera kommunala förskolor och även några fristående. Grundskolorna är två till antalet; Idalaskolan som är en F-3-skola samt Svaleboskolan som är en F-9-skola med tillhörande fritidsverksamhet.

Tätorten har bra bussförbindelser med främst Lund (via Dalby, LTH, sjukhuset och centralstationen) och Sjöbo, men även med Malmö. Via väg 11 tar du dig snabbt med bil till Dalby - Staffanstorp - Malmö, Sjöbo eller Lund.

Närheten till Romeleåsens fina natur, Häckeberga naturreservat, Romeleåsens Golfbana och det barnfamiljsvänliga klimatet gör att många väljer att bosätta sig i Veberöd.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.