Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Slottsstaden
Östra Stallmästaregatan 3B
Pris: 4 295 000 kr utgångspris
Avgift: 5 866 kr
Inkl. vatten, värme, kabel-tv och bostadsrättstillägg.
Boarea: 97 m2
Rum: 4
Våning: 3
 

Exklusiv fyra med massiv fiskbensparkett och balkong i söderläge!

Stilrent renoverad fyrarummare på bästa läge i Slottsstaden. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Generös lyxig badrumsmiljö med tvättpelare. Rymlig balkong i soligt söderläge!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

4

Boarea:

97 m²

Beskrivning:

På fantastiskt läge i populära Slottsstaden finner vi denna ståtliga fyra. Unik planlösning med många smarta samt välbevarade detaljer. Här bjuds det på stora fönsterpartier, tidsenlig takhöjd, vinrum och framförallt vacker välskött fiskbensparkett i större del av lägenheten!

Belägen på våning tre tar vi oss in i hallen. Till höger finner vi den ena sovrummet som är bra till sin storlek och ligger lugnt mot den grönskande parken. Strax intill har vi det större sovrummet som används som ett master-bedroom. Generöst till sin storlek och utrustat med garderober. Väggarna är ljusa och på golvet vilar en grå heltäckningsmattan som bidrar till den behagliga känslan i rummet.

Vidare in i lägenheten möts vi av det spatiösa allrummet som ligger öppet mot köket, där fiskbensparketten och takhöjden ger rätta känslan i detta ljusa rum. Härlig öppen social planlösning. Köket ligger perfekt i ett L längs ena väggen. Utrustat med kvalitet som Gaggenau ugn samt spishäll. Bänkskivan i marmorn bidrar till den exklusiva känslan. Via kök/vardagsrum når vi ett lyxigt vinrum. Gjort av en finsnickare, väldigt stilfulla detaljer. Belysning i vinrummet styrs trådlöst via app. Rymligheten skapar gynnsamma förutsättningar för möbleringen. Här ryms med enkelhet soffgruppen samt en större matplats för den som gärna bjuder hem vännerna på middag.

Vi tar oss via vackra skjutdörrar till vad som i dagsläget nyttjas som matsal. Detta rum passar även utmärkt att använda som ett extra sovrum om så önskas. På golvet ligger även här fin fiskbensparkett och härifrån nås våningens trevliga balkong i bästa sydvästläge där man kan njuta av många soltimmar!

En perfekt bostad till den som önskar ett drömboende i Slottsstaden, nära till Rönneholmsparken såväl som ett generöst restaurangutbud, havet och flera goda transportförbindelser in till city!

Varmt välkomna på visning!

Kök:

Stillfullt L-format kök med oliv beiga luckor. Utmärkt med förvaring samt arbetsyta för hemmets kock. Marmor som bänkskiva med fasat kakel ovan. Utrustat med Gaggenau ugn samt spishäll. Integrerad spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Från köket når vi det platsbyggda vinrummet. Belysning i vinrummet styrs trådlöst vi app.

Badrum:

Generöst badrum med spännande lösningar. Hexagon klinker på golvet i svart. Vita fräscha väggar. Infälld dusch bakom matta glasdörrar, lyxigt! Bekvämt utrustat med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1935

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Självdrag

Energiprestanda:

110 kWh/m²/år

Förening

Namn:

Brf Stallet

Allmänt om föreningen:

Brf Stallet bildades 2005 och består av 33 lägenheter varav 2 hyresrätter och 1 hyreslokal med café Atrium som hyresgäst. Fastigheten byggdes 1935. Föreningen äger marken. Adresser är Skvadronsgatan 13, Östra Stallmästaregatan 1a-b, 3a-b. Förvaltning sköts av Riksbyggen. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Folksam.

Gemensamhetsutrymmen:
Föreningen har två cykelförråd i källaren.
Det finns två tvättstugor med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkrum och mangel.
Föreningen har flera balkonger och även två härliga gemensamma takterrasser!

Parkering/garage:

I området råder boendeparkering, för mer information se www.malmo.se

Bredband/TV:

Fastigheten är ansluten till kabel-TV och Internet via ComHem. För utbud och aktuella priser, se: http://www.comhem.se. Internet och tv-abonnemang (utöver basutbudet) tecknas och betalas individuellt.

Renoveringar:

Genomförda renoveringar:
2018 - Renovering av hyreslokalen, café Atrium. Nya tvättmaskiner installerades i den ena tvättstugan.
2017 - Genomfördes relining av avloppstammarna samt byte av tappvatten stammar.
2015 - Renovering av fasaden.
2014 - Renoverad tvättstuga.
2013 - Säkerhetsdörrar.
2012 - Installation av postboxar i entréplan.
2010 - Renovering av torkrum. Installation av nya låskolvar samt nycklar till portdörrarna.
2009 - Nya maskiner till tvättstugor.
2008 - Renovering av taket. Man fräscha även upp utemiljöerna.
2006 - Spolades stammarna.

Föreningen har beslutat att byta värmesystemet. Detta är ett steg i föreningens energioptimering och kommer att resultera i att värmen i huset ska bli mer jämn. På sikt kommer det även ge ekonomiska fördelar. Arbetet beräknas att påbörjas i april 2019.

Föreningen har även beslutat att renovera cykel- och barnvagnsförråden och samlar för närvarande in offerter. Förhoppningen är att även detta projekt ska påbörjas inom kort.

Ekonomi:

2018-01-01 ingen avgiftsförändring.
2019-01-01 avgiften höjdes med 2%.

Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.

Föreningen tar ut överlåtelseavgift av köparen en pantsättningsavgift som tas ut av pantsättaren.

Övrigt:

Gemensam vår- och höststädning förekommer.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening (2019-03-11). Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Enligt föreningens information är lägenheten registrerad som 96 kvm och 3 rok.

Energideklarationer upprättade före 1 januari 2014 har en annan utformning på sammanfattningen och saknar energiklasser. Energiklass har därför inte kunnat specificeras.

Andel årsavgift 4,59131%. Ospecificerat andelstal 4,59078%. Uppgift enligt föreningens lägenhetsförteckning. Andelstal insats har ej kunnat preciseras.

Lägenheten disponerar ett källarförråd samt ett vindsförråd.

Omgivning

Allmänt om området:

Detta område är ett av Malmös mest attraktiva och populära område för alla åldersgrupper. Slottsstaden kallades tidigare i folkmun för "Käppastan" med anledning av att många äldre bodde här. Området täcker stora delar av Västra Innerstaden och angränsar till stadsdelarna Fridhem, Ribersborg, Fågelbacken/Davidshall, Pildammarna och Dammfri. Närhet har du till både hav, parker och City. På kort cykelavstånd når du Centralstationen, gamla innerstaden och med bil är vi här nära Öresundsbron och underbara Danmark. Här finns även gott om bra bussförbindelser till övriga delar av staden.

Längsmed Regementsgatan finner vi allehanda butiker såsom blomsterbutiker, klädbutiker och inte minst inspirerande inredningsbutiker. Här finns även apotek, konditori, pizzerior, restauranger och caféer. Kronprinsens köpcentrum har allt du behöver när du behöver det med livsmedelsbutik med sena öppettider, Systembolag, optiker, pappershandel, omfattande utbud av lunchrestauranger och inte minst skyskrapshöga restaurang Översten med sin unika utsikt över staden.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.