Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Budhistorik.

2 300 000 kr 1 2019-01-30 11:08
Anmäl intresse
Malmö, Slussen
Drottninggatan 1A
Bud: 2 300 000 kr   Pris: 2 495 000 kr
Avgift: 3 963 kr inkl. värme, kallvatten och allmän renhållning i föreningen.
Boarea: 76 m2
Rum: 3
Våning: 2
 

Nyproducerad trea med balkong!

Nyproducerad trea om 76 kvadratmeter på fantastiskt läge! Unikt tillfälle att få vara först att kalla denna stilsäkra trea för sitt hem. Skapa dig ett hem utöver det vanliga!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Claudia Hamington 0704-44 39 72 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

3

Boarea:

76 m²

Beskrivning:

I gårdshuset ligger denna generösa hörnlägenhet, en trea om 76 kvm med flexibel planlösning där man kan välja bort ett sovrum till förmån för större sällskapsytor. I lägenheten finns ett rymligt kök med egen matplats vid fönstret. Stort sovrum om 14 kvm med intilliggande klädkammare. Hallen har goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober. Från vardagsrummet når man direkt ut till balkongen i söder.

Lägenheten är inredd med modernt Vedumkök med vita luckor och en stilren grå bänkskiva, vitvarorna kommer från Siemens. Köksutrustningen består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, mikrovågsugn samt två kyl/frys. Modernt och ljust badrum med en tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Det finns garage under husen och man har tillgång till eget lägenhetsförråd samt gemensamt barnvagnsförråd och cykelförråd. Hit kommer du med hissen från alla våningsplan.

Lägenheterna håller hög standard med JM originalinredning. När du köper en bostad av JM är du garanterad ett fast pris. JM har även ett trygghetspaket med möjlighet att skjuta på tillträdet samt skydd mot dubbel boendekostnad. Som nyinflyttad JM kund får du dessutom två timmars kostnadsfri hantverkshjälp när du får tillträde till din nya bostad.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2018-2019

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX system

Förening

Namn:

Brf Nils 24

Allmänt om föreningen:

Bostadsrättsföreningen Nils 24 har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter, lokaler och mark med nyttjanderätt utan tidsbegränsning.

Nybyggnad av två bostadshus innehållande sammanlagt 127 lägenheter med adresser: Drottninggatan 1AA-1AG, Konduktörsgatan 7-19 pågår och inflyttning beräknas ske med början under kvartal 2, 2019 och avslutas under kvartal 4, 2019. 2 bostadshus i 4-10 våningar samt källare och garage.

Föreningen har fler än ett hus som är placerade att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna.

Föreningen har 5 lokaler för uthyrning i gatuplan avsett för kontor eller butiksverksamhet.

Parkering/garage:

89 stycken garageplatser beräknas vara färdiga i takt med att inflyttning sker i lägenheterna. Separat kösystem tillämpas. Kostnad: 1 100 kr /månad.

Bredband/TV:

Fastigheten fiberansluts för leverans av bredbandstelefoni, digital-TV och internettjänster via Telia, s k Triple Play. Uttag placeras i kök, vardagsrum och sovrum.

Telia Triple play kostar 220 kr/månad och tillkommer obligatoriskt på månadsavgiften.

Renoveringar:

Nyproduktion med preliminär inflytt från och med kvartal 2, 2019.

Ekonomi:

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt gällande stadgar. Se ekonomisk plan för mer information.

Övrigt:

Övriga gemensamma utrymmen:
Övernattningsrum.
Cykelrum, barnvagns-/rullstolsförråd och städrum.
Miljörum för avfall och källsortering.

Ovanstående information är inhämtad från ekonomisk plan och bofaktablad samt JM:s kontaktperson. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna före ett köp.

Allmänt om lägenheten

Utöver den angivna månadsavgiften, tillkommer årsavgift för varmvatten samt bredband, tv och telefoni. Årsavgiften för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Obligatoriskt tillägg tillkommer utöver den angivna månadsavgiften på 220 kr/mån för Telia triple-play.

Till bostadsrätten hör lägenhetsförråd.

Lägenheten har balkong om 8 kvm i sydvästerläge.

https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/skane/malmo/slussen/nils/

Omgivning

Allmänt om området:

Slussen är ett delområde i stadsdelen Centrum. Området ligger mellan Hornsgatan och Drottninggatan, öster om Exercisgatan. Slussen är en del av Östra Förstaden. Redan i slutet av 1700-talet byggdes enklare hus längs Malmös infart från öster. På 1800-talet tillkom ytterligare bebyggelse. När järnvägen byggdes på 1850-talet grävdes även en kanal från Sege å parallellt med spåren. Namnet Slussen kommer från den sluss som fanns vid anslutningen till hamnkanalen. Delområdets nuvarande bostäder är främst fastigheter från början av 1900-talet, även om en del hus ersatts med nyare under senare år.

Bor man på Slussen så är en av fördelarna just kommunikation. Här är promenadavstånd till det mesta, samtidigt som utbudet av kollektivtrafik är utomordentligt bra. Stora knutpunkten kring Värnhemstorget finner vi ett stenkast ifrån och här finner man bussen som tar en dit man vill. Lätt access till motorvägen mot Lund och ut på ringvägarna finns från och till området.

För tågpendlaren är gångavståndet till Centralstationen inte långt. Här går citytunneln som på bara en kort stund tar dig över sundet till Köpenhamn.

Det saknas inget kring Slussen som är utmärkt positionerat mellan Värnhem och Drottningtorget där vi finner ett rikligt utbud av restauranger och caféer längs huvudgatan Östra Förstadsgatan. Här kan man avnjuta maträtter från en mängd olika kulturer.

Apotek, vårdcentral och tandläkare finns även i närområdet. Den som tränar och gärna vill ha ett gym i området kan glädjas åt att här finns flera. Utöver närheten till torghandel och alla spännande närbutiker så har man norr om Värnhemstorget det exklusiva köpcentret PLAZA med biografer, affärer och restauranger. Gångavstånd till Caroli köpcentrum råder även.

Vid Drottninggatan ligger nya polishuset och Malmö Rättscentrum.

Schougens bros förskola ligger i området.

Här parkerar man bilen företrädesvis på gatorna i området. Boendeparkering råder.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.