Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Stockholm, Kista
BRF Reykjavik - Kista Gårdsväg
Pris: 1 845 000 kr fast pris
Avgift: 1 939 kr
inkl. värme, VA, TV och bredband.
Boarea: 34 m2
Rum: 1
Våning: 5
 

Nyproduktion med tillträde 2020

Säljstartat nyproduktionsprojekt! Smarta studios och midsizes i attraktiva Kista. Tillträde under 2020 i första etappen. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!
Stockholm, Kista Brf Reykjavik
Bostadsrätter: 69st 1 - 3 rum

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

1

Boarea:

34 m²

Beskrivning:

För att se vilka lägenheter som är lediga just nu, spana in lägenhetslistan och bostadsväljaren i 3D på; http://www.shhbostad.se/hitta-bostad/stockholm/brf-reykjavik/bostader/ eller kontakta ansvarig mäklare.

I Brf Reykjavik bor du lite isländskt, fast på svensk mark. Samtliga lägenheter är signerade finess, med smarta funktioner och stilrena materialval. Yteffektivitet är ett ledord för projektet, som erbjuder flertalet olika planlösningar och storlekar i sitt utbud. Hela 80 % av lägenheterna består av kvadratsmarta ettor och tvåor där du enkelt hittar en planlösning som passar just ditt behov. Färgerna går inom ramen för ljust och luftigt med den isländska naturen som inspiration, där grunden består av genomgående sobert vita väggar och ljusa parkettgolv.

Här andas atmosfären nordiskt och lätt, vilket enkelt kompletteras med inredning i de varmaste havregula och gyllenbruna tonerna. Eller varför inte inreda med toner som går från havets mörkt blågröna till kvällshimlens puderrosa nyanser? Bara fantasin sätter gränserna för att skapa ditt drömhem. Här bjuds också tillgång till utomhusmiljö i form av egen uteplats eller balkong att njuta av under härliga sommarmånader samt en lummig innergård med hot tub, som stärker känslan av natur på urbant läge.

Kökets skåpluckor i ljust grå kulör har push-funktion på överskåpen och stilsäkra, rostfria beslag på underskåp och lådor. Vitt stänkskydd ovanför arbetsytan, som också går i ljusa toner. I det helkaklade badrummet går golvet i naturnära nyans och väggarna är vita. Förvaring finns i kommod och utrustning i form av smart, kombinerad tvättmaskin/torktumlare ger extra komfort.

Ett nytt Kista växer fram. Kista har varit en viktig tyngdpunkt i Stockholm stads översiktsplan, inte minst då Kista Science City blivit Europas största samlingsplats för ICT-företag. Fördelen med läget har varit att tunnelbanan tar dig till T-Centralen på 17 minuter, samtidigt som du med bil enkelt tar dig ut på både E4 och E18. Pendeltåg finns inom promenadavstånd, där du tar dig till centrala Stockholm på ena hållet och Arlanda på andra. Även flygbussar går till både Arlanda och Bromma Flygplats. Det är en optimal knutpunkt i den bemärkelsen.

Fördelen med läget idag är att du fortfarande har fantastiska kommunikationsmöjligheter och dessutom allt du kan önska inom promenadavstånd. Kista Galleria, med dess ca 180 butiker, har öppet kl. 10-21 året runt. Bio, bowling, gym, tandläkare, vårdcentral. Listan kan göras lång. Trots att centrala Stockholm ligger inom räckhåll är det inte längre lika relevant att ta sig dit – allt finns här!

Välkommen hem!

Kök:

Kök från Vedum med stilrent grå skåpluckor och ljus, marmorerad bänkskiva i laminat med kakel i halvförband ovanför. Utrustat med kyl/frys, spis och diskmaskin i rostfritt utförande, som matchas snyggt mot skåpens beslag.

Badrum:

Helkalkat badrum med sandfärgat golv och vita väggar. Duschplats, WC, handfat med underskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2018-2020

Ventilation:

Mekanisk med värmeåtervinning

Förening

Namn:

Brf Reykjavik i Kista

Allmänt om föreningen:

En kort promenad från Kista Galleria finns Brf Reykjavik, som består av 69 bostadsrätter. Föreningens gröna innergård delas med grannföreningarna genom ett gemensamhetsanläggningsavtal. Innergården ger en härlig känsla av att bo grönt på cityläge, med en spaavdelning med hot-tub, en lekplats och gröna ytor att umgås på.

Parkering/garage:

Föreningen kommer att dela ett varmgarage i källaren med två grannföreningar. Förvaltning för detta hyrs ut externt, vilket innebär att kösystem går via dem. Brf Reykjavik kommer att förfoga över 22 st. platser till en kostnad om 1 100 kr/mån.

Bredband/TV:

Telia Tripleplay kommer att finnas i varje lägenhet, kostnaden kommer att ingå i månadsavgiften.

Renoveringar:

Byggnaden är under uppförande och planeras vara klar under 2020.

Omgivning

Allmänt om området:

Kista är ett attraktivt område fullt av utveckling. Området har varit en viktig tyngdpunkt i Stockholm stads översiktsplan, inte minst då Kista Science City blivit Europas största samlingsplats för ICT-företag. Samtidigt som både KTH och SU har lokaler här. I Kista har du även nära till härliga grönområden, däribland Järvafältets naturreservat med motionsslingor och platser för picknick.

Närservice:

Kista Galleria, med dess ca 180 butiker, har öppet kl. 10-21 året runt. Där finner du, utöver det stora shopping-utbudet, bio, bowling, gym, tandläkare och vårdcentral. Listan kan göras lång. Härliga grönområden finns också inom promenadavstånd.

Kommunikation:

Tunnelbanans blå linje trafikerar tar dig både norrut och genom innerstaden med stopp på T-Centralen, på bara drygt en kvart, och med slutstation Kungsträdgården. Med bil tar dig enkelt ut på både E4 och E18. Flertalet busslinjer går också genom Kista, samt flygbussar som tar dig till både Arlanda och Bromma Flygplats.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.