Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Norra Sorgenfri
Industrigatan 17A
Pris: 1 545 000 kr
Avgift: 2 977 kr inkl. värme och vatten
Boarea: 52 m2
Rum: 2
Våning: 2
 

Industrial Corner - urban living i Malmö

Unik och nyproducerad våning som byggts med vädertålig och stabil stenstomme där vackert schatterad tegel omsluter hemmet i Sorgenfris utkant. Industrialism med tydliga inslag av råbetong där både badmiljö och kök är skapade efter supermodernt tänk. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Claudia Hamington 0704 - 44 39 72 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

2

Boarea:

52 m²

Rumsbeskrivning:

I Norra Sorgenfri har arkitekt Marius Lorentzen skapat ett mästerverk präglat av industrialismens forna glansdagar. Här förenas prisvärt boenden med urbana designdrömmar. Våningen ligger inbäddad mellan Rörsjöstadens myller och Håkanstorps villakvarter. Området andas kreativt nytänkande. Vitpigmenterade ekbänkar varvas med råbetong i ett supermodernt tänk. Allt förpackas i rött, grått och svart schatterat tegel och vi anar en blandning av danskt och en stor dos Brooklyn, New York.

Redan goda transportmöjligheter förstärks av nytänk. Servicestation för cyklar, tillgång till bilpool och displaytavla med stenkoll på kollektivtrafiken. Garageplatser finns tillgängliga i granngaraget och hyrs för en förmånlig månadspeng.

Lägenheten är välplanerad med ett snyggt välutrustat kök, generöst trendigt badrum med egna tvättmöjligheter samt ett allrum som rymmer både matplats som sociala ytor. Sovrummet är härligt disponerat och här ryms både dubbelsäng och förvaringsmöjligheter för den som önskar. Väggarna är vitmålade och golvet består av stilren vitlaserad 3-stavs ekparkett.

Inbyggd förvaring finns i form av ett förråd längst in i våningen samt en hel garderobsvägg mitt emot badrummet, optimalt!

Här bor du på smart läge med närhet till grönskande Ellstorpsparken för härliga fikastunder och rekreation. Några korta cykelminuter bort hittar du Rörsjöstaden, Värnhems kommunikationer och myllrande centrum. Kanske blir det en promenad mot något av S:t Knuts mysiga fik?
Varmt välkommen!

Kök:

Kök utrustat med rostfri inbyggnadsugn, vit fläkt, inbyggd diskmaskin, kyl och frys med snickerifront, induktionshäll och mikrovågsugn. Köksinredning i vitt med släta luckor och lådfronter samt bänkskiva i vitlaserad ek med rostfri nedfälld diskho.

Badrum:

Stilrent badrum med svart/vitt klinker på golv och vitt kakel på väggar där övre väggen är vitmålad. Taket är i läcker betong. Utrustat med dusch, WC, hel bänkskiva i vit laminat med vask och kommod, infälld spegel med belysning ovanför samt handdukstork och kombitvättmaskin.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2017/2018

Fönster:

Aluminiumkl. inåtgående träfönster, 3-glas isoler

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX system

Förening

Namn:

Brf Industrial Corner

Allmänt om föreningen:

Brf Industrial Corner är en bostadsrättsförening i Malmö. Föreningen bildades år 2016. Föreningens byggnad färdigställdes 2018 och föreningen äger marken. Ett flerbostadshus i fem våningar.

Bostadsrättsföreningen har genom nybyggnad uppfört ett flerbostadshus med 54 bostadsrättslägenheter (varav 10 är bokaler) och 1 lokal på fastigheten Malmö Grytan 1. Föreningen har tecknat avtal med Sunfleet om bilpool i 10 år vilket innebär att föreningen är del av en bilpool. En fast månadsavgift utgår per lägenhet samt en avgift vid nyttjande av bil.

Parkering/garage:

Hcp och bilpoolsplats finns. Det finns möjlighet att hyra p-plats genom Qpark (sammanlagt 25 platser) på en annan fastighet och kostar ca 400 kr. Det finns också 9 besöks p-platser i närheten (betalas av användaren). https://www.q-park.se/sv-se/

Bredband/TV:

Fiberanslutning till fastigheten, internt kopparnät till varje lägenhet. Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer en obligatorisk kostnad
för bredband/bilpool med 225 kr/mån. Bredband via Öretel. http://oretel.se/

Renoveringar:

Nybyggd fastighet som färdigställdes 2018. Finns inga planerande renoveringar.

Ekonomi:

Finns inga planerande avgiftsförändringar i dagsläget. Hänvisar köpare till den ekonomiska planen.

Övrigt:

Miljöhus: Finns ett gemensamt miljöhus på föreningens innergård.

Cyklar: Uppställningsplats finns på gården. Servicestation för cyklar finns på gården vid cykeluppställningen.

Föreningen tecknar ett gemensamt abonnemang för el. Individuell mätning finns
i varje lägenhet och bostadsrättshavarna ska betala för sin egen förbrukning.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Andelstal 0,01711%.

Obligatoriskt tillägg för bredband/bilpool på 225 kr/mån tillkommer till bostadsavgiften.

Hushållsel debiteras efter förbrukning via undermätare. Debiteras i förväg enligt schablon.

Omgivning

Allmänt om området:

De norra delarna av Sorgenfri gör en spännande resa från rå industristad till ett nytt modernt bostadsområde. Här finns idag kulturhistoriskt intressanta byggnader som alla är en viktig del av Malmös utveckling. Dessa ska bevaras och restaureras så att industrihistorian integreras i det nya områdets identitet.

Norra Sorgenfri har genom sitt centrala läge, sin karaktär och sin storlek fantastiska utvecklingsmöjligheter.

Norra Sorgenfri är ett av Malmös största omvandlingsområden och ett förnyelseområde som är högt prioriterat av Malmö stad. Genom omvandling och förtätning tas många fördelar tillvara, inte minst i termer av god miljö och hållbart samhällsbyggande. Områdets läge och betydelse för Malmö gör att staden i denna planeringsprocess har varit, och även framöver bör vara, drivande och en motor för områdets omvandling och utveckling.

Norra Sorgenfri är centralt beläget som länk mellan centrum och östra Malmö. Flera faktorer påverkar att området anses moget för en omvandling. Dels pågår det utveckling i närliggande områden såsom kvarteret Rönnen och i Värnhemsområdet i stort. Området vid S:t Knut har på senare år blivit högattraktivt för boende.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.