Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Annestad
Sadelmakarebyn 7B
Pris: 1 050 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 446 kr
VA, värme och försäkring ingår.
Boarea: 52 m2
Rum: 2
Våning: 1 av 5
Hiss: Ja
 

Trevlig två med smart planering och bra ljusinsläpp!

Välkommen till denna mysiga tvårummare i lugna Annestad. Öppen planlösning mellan det moderna kök och vardagsrum leder dig till trivsam uteplats i norr. Stort sovrum, bra förvaringsmöjligheter och fräscht badrum som är förberett för tvättmaskin erbjuds. Med bra kommunikationer till Malmö och Köpenhamn tar du dig enkelt till storstäderna.

Ansvarig mäklare.

Bild på Douglas Bergh
Reg. Fastighetsmäklare Douglas Bergh 0733 92 74 16 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

2

Boarea:

52 m²

HALL:

Välkomnande hall med parkettgolv och ljusa väggar. God plats för avhängning i entrén samt i platsbyggda garderober.

KÖK:

Smakfullt kök med parkettgolv och ljusa väggar. Köksinredning med vita luckor och arbetsbänk i rostfritt med vit mosaik ovan. Maskinpark bestående av diskmaskin i rostfritt, inbyggd ugn med spishäll, kombinerad kyl och frys i rostfritt. Öppen planlösning mot vardagsrum.

VARDAGSRUM:

Parkettgolv och ljusa väggar. God plats för soffhörna.

SOVRUM:

Harmonisk sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaringsmöjligheter i två platsbyggda garderober.

BADRUM:

Helkaklat badrum med vit klinker och kaklade väggar i vitt med en fondvägg i grönt. Badrummet är utrustat med vägghängd WC, handfat med kommod, spegelskåp, dusch samt tvättmaskin.

UTEPLATS:

Uteplats med altan. På uteplatsens stenlagda altan placeras med enkelhet trevligt utemöblemang för härligt umgänge.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2004

Förening

Namn:

Brf Sadelmakaren 2

Allmänt om föreningen:

Brf Sadelmakaren 2. Bostadsrättsföreningen Sadelmakaren 2 bildades 2005 i samband med byggnationen. Föreningen innehar marken med tomträtt. Det finns 57 lägenheter i föreningen, varav 16 st 1 rok, 19 st 2 rok, 22 st 3 rok. Samtliga innehas med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Bredablick Förvaltning.

Nuvarande tomträttsavgäld löper ut 2024-12-03

Gemensam el:
Elen är upphandlad gemensamt och varje lägenhet betalar för sin egen elförbrukning. Debitering enligt schablon sker varje månad tillsammans med månadsavgiften. Elmätarna läses av och avräkning sker 2 gånger per år.

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Selen. Samfälligheten förvaltar sopsystem, vatten och avlopp samt skötsel av gemensamma ytor i Sadelmakarebyn.

Gemensamhetsutrymmen: I föreningen finns cykel- och barnvagnsrum. På andra våningen finns en härlig gård med sittplatser. Två tvättstugor finns på markplan på Sadelmakarebyn 7 A med vardera två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp.

Föreningen anordnar gemensam höst- och vårstädning.
Hemsida: www.sadelmakaren2.se

Parkering/garage:

Parkeringsplatserna i garaget kostar 400 kr/månad. Vid nyregistrering och/eller vid byte av garageplats tillkommer en administrativ avgift på 300 kr. Kösystem tillämpas. Bredablick har hand om garageplatserna. Garaget är utrustat med Power-Centraler uppkopplade i molnet och 4 laddpunkter är för närvarande installerade. Det kostar 2495 kr i engångsavgift att bli ansluten och 99 kr/månad i abonnemangskostnad, därtill kommer elförbrukning. Utrustningen är i föreningens ägo och du hyr rätten att använda specifik ladd-station.

Det finns även parkeringsplatser utomhus att hyra till en kostnad om 225 kr/månad. Kösystem tillämpas. Parkeringsplatserna utomhus sköts av Hyreshem.

Bredband/TV:

Kabel-TV via Canal Digital och bredband med 100/100 Mbit/s uppkoppling via Telenor. Bredband och kabel-TV tillkommer som ett obligatoriskt tillägg till avgiften om 165 kr/månad för bredband respektive 85 kr/månad för kabel-TV.

Renoveringar:

Genomförda renoveringar:
2011-2012 justerades radiatorer och pannan.
2015 spolades avloppsstammar och en OVK-besiktning genomfördes med godkänt resultat.
2015-2016: Installation av Fiber är utfört av Bredbandsbolaget tillsammans med anslutning av samtliga lägenheter i föreningen.
2017 installerat tagg-system till föreningens entréer. Infört internetbokning av tvättstugorna. Elektroniska informationstavlor har installerats i samtliga entréer.
2018 byte av trätrallor på balkonger samt slutfört utomhusarbetet på fastighetens exteriöra träytor. Byte av elkontakter på balkongerna gjordes. Tagg-system installerades i samtliga gemensamma dörrar i fastigheten. Slutfört föreningens 5-åriga projekt av underhåll av föreningens grönytor. Elektroniska informationstavlor har installerats i garaget.

Ekonomi:

Senaste avgiftsförändringen gjordes 2017-01-01 då sänktes avgifterna med -2%. I dagsläget finns det inga planerade avgiftsförändringar.

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Kontaktemail:

sadelmakaren2@gmail.com

Allmänt om lägenheten

Föreningens ekonomiska förvaltare uppger följande andelstal:
Andel årsavgift: 1,56840%
Andel förening: 1,56840%
Inga vidare specifikationer har angivits.

Obligatorisk kostnad för kabel-TV om 85 kr/mån och bredband om 165 kr/mån tillkommer till månadsavgiften.

Elen är upphandlad gemensamt i föreningen och varje lägenhet betalar för sin egen elförbrukning. Debitering enligt schablon sker varje månad tillsammans med månadsavgiften. Elmätarna läses av och avräkning sker 2 gånger per år. För denna lägenheten debiteras en elavgift om ca 325 kr/månaden.

Bostadsrättsinnehavaren har enligt föreningen rätt att nyttja de avgränsade uteplatserna i anslutning till bostadsrätten Observera att uteplatsen EJ är upplåten av föreningen då den ligger på tomträtt. Däremot skriver föreningen nyttjanderättsavtal med lägenhetsinnehavaren till sagd uteplats i utbyte mot underhåll av uteplatsen. Är ytan av stor vikt uppmanas spekulanter att mäta upp denna före ett köp. För mer information var vänlig kontakta ekonomisk förvaltare eller föreningen.

I energideklarationer upprättade efter 1 januari 2019 anges energiprestanda baserad på byggnadens primärenergianvändning (energiprestanda, primärenergital). Tidigare energiprestanda beskrivs nu som specifik energianvändning.

Säljaren informerar om att följande ingår i köpet:
Garderober.

Säljaren informerar om att följande EJ ingår i köpet:
Hatthylla.

Säljaren informerar om kända fel och brister i form av mindre läckage från kyl/frys samt diskmaskin. Gamla läck skador i parkett.

Omgivning

Allmänt om området:

Söder om Limhamn, med havet som granne ligger Bunkeflostrand. Ett naturskönt och barnvänligt samhälle med vackra promenadstråk och nästintill bilfria gator. Området består till största del av villor med bostadsrätterna uppkomna i början av 2000-talet. De första bostadsområdena började byggas på 60-talet och det byggs fortfarande upp nya bl.a. söder om Gottorpsvägen. Strandängarna i Bunkeflostrand är av riksintresse för naturvård. De är flera tusen år gamla betesmarker med en stor artrikedom och är Malmös första naturreservat. Bebyggelsen är blandad, allt från 60-tal till helt nybyggda hus.

I denna stadsdel finns det både grundskolor samt ett flertal nya förskolor. Bra barnomsorg med både tillgänglighet och kvalité är en av faktorerna som gör att barnfamiljen gärna flyttar hit.

Anslutningen till yttre ringvägen ligger nära, härifrån tar man sig snabbt till Öresundsbron men även till de olika stadsdelarna i övriga Malmö. En av de stora fördelarna med att bo i Bunkeflostrand är just förbindelserna. Med bil tar man sig snabbt och lätt var man än tänker bege sig. Centrala Malmö når man fort. Stadsbussen går ofta så åker man kollektivtrafik tar man sig enkelt och snabbt dit man vill.

Alldeles i närheten har man ett köpcentrum med en mängd olika butiker, här finns även en livsmedelsbutiker med ett bra utbud. Utspritt i närområdet finns även en del medelstora matbutiker. En stor fördel när man har det mesta i affärsväg runt om kring sig.

Bunkeflostrand är ett trevligt område beläget i västra delen av Malmö. En lugn och trygg stadsdel där man under tid byggt mycket nytt. Populärt så det förslår, här är det ofta är kö vid eventuella tomtsläpp. Barnfamiljerna har sedan länge upptäckt alla fördelar, med närheten till allt samtidigt som barnen har det bra, och här är det lätt att hitta kompisar. I de nybyggda områdena är det barnfamiljer i nästan varje hus. Lekplatser och härliga grönområden finns här gott om. Även de vuxna hittar lätt vägen till rekreation. Traska längs den vackra strandpromenaden och blicka ut över de grönskande strandängarna. Utsikten över den pampiga Öresundsbron ger en känsla av närheten till kontinenten.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.