Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Budhistorik.

2 250 000 kr 3 2019-03-26 15:46
Anmäl intresse
Trelleborg, Beddingestrand
Murgrönevägen 22
Bud: 2 250 000 kr   Pris: 1 995 000 kr
Boarea: 70 m2
Tomtarea: 1429 m2
Rum: 3
 

Mysig enplansvilla på strandnära läge i attraktiva Beddingestrand!

Nu finns möjlighet till en riktigt fräsch och trivsam villa i ett bekvämt plan, uppförd 1994 på fantastisk trädgårdstomt om 1429 kvadrat! Här lockar närheten till stranden och havet, i lugna och omtyckta Beddingestrand. Villan erbjuder två bra sovrum, ett generöst allrum med braskamin och utgång till årstidsförlängande uterum samt ett arbetskök med angränsande matplats invid burspråk. Badrum med dusch och egna tvättmöjligheter, allt på ljuvligt lummig tomt med både carport och gillestuga.

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Mikael Öhlin 0708-30 98 00 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

3 varav 2 sovrum

Boarea:

70 m²

Beskrivning:

Med bara ett par minuters promenad till stranden känns detta som ett riktigt sommarparadis! På underbar, uppvuxen tomt med massor av plats för lek och umgänge väntar en väldisponerad och charmerande bostad.

Hallen bjuder in med tidlöst parkettgolv och ljust tonade väggar, vilket är ett tema som genomsyrar hela hemmet och skapar en fin sammanhängande känsla. Här finns plats för avhängning av ytterkläderna och möjlighet till förvaring i fristående hallmöbel om man så önskar. Direkt på vänster sida nås badrummet, som förutom dusch även utrustats med tvättmaskin.

Rakt fram är det största sovrummet placerat. Riktigt rymligt för enkel möblering med både dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaringen ombesörjs av en hel garderobssida och de båda fönstren i par släpper in rikligt med ljus. Vägg i vägg finner vi sovrum nummer två, med plats för två enkelsängar och varsin garderob.

Allrumsytan är väl tilltagen och bjuder på ett härligt ljusinsläpp från flera fönster i två väderstreck. Kaminen skänker både värme och stämning, och som extra bonus har man utgång till det glädjande uterummet i söderläge, med trätiljor och helglasade skjutpartier med vy över trädgården.

Arbetsköket är i fräscht originalutförande med bra förvaring bakom vita släta luckor, som möter vitt kakel ovanför arbetsytor i laminat. Två fönster ovanför den rostfria diskbänken borgar för ett behagligt ljusinsläpp, och i direkt anslutning erbjuds en rejäl matplats invid trivsamt burspråk.

Varmt välkomna!

Kök:

Bra arbetskök från byggåret med goda förvaringsmöjligheter bakom vita släta luckor, som möter vitt kakel ovanför arbetsytor i laminat. Köksmaskinerna består av kyl/frys, ugn med spishäll 1994, fläkt 1994 samt diskmaskin 2000.

Badrum:

Våtrumsmatta och tapet. Dusch, wc, handfat, väggskåp, högskåp samt tvättmaskin (1994).

Byggnad

Byggnadstyp:

Enplansvilla

Byggnadsår:

1994

Grundläggning:

Krypgrund

Stomme:

Trä

Fasad:

Träpanel

Fönster:

2-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Uppvärmning:

Direktverkande el (golvvärme) och vedkamin

Ventilation:

Självdrag

Övrigt:

Jordfelsbrytare finns.
Fiber är draget.
Säljaren vill informera om att tätningslisten på frysen är dålig.

Energiprestanda:

120 kWh/m²/år

Övriga Byggnader

Friggebod/gäststuga (äldre). Förråd/carport.

Driftskostnader

Kommentar:

Tillkommer kostnad för fastighetsavgift om 7365:-/år.

Elförbrukning:

5 269kWh/år

Energiklass:

F

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Stora Beddinge 69:1

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

982 000kr
varav byggnad 219 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

7 365kr

Taxeringsår:

2018

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Trelleborg Lilla Beddinge GA:4

Övrigt tomt:

Generös trädgårdstomt som kantas av uppvuxen grönska. Stort trädäck och uterum.

Pantbrev:

Totalt antal: 1 st
Total summa: 290 000kr

Omgivning

Allmänt om området:

Beddingestrand sträcker ut sig utmed sydkusten mellan Trelleborg och Ystad.

I denna idyll har vi hela tiden havet närvarande oavsett om vi vandrar på den vita stranden eller går en runda på golfbanan. Den gamla delen med sina halmtaksklädda gamla skånelängor utgör själva kärnan i det Beddingestrand som numera vuxit till sig både öster och västerut. Även om det har byggts en hel del så doftar här fortfarande tallskog och hav.

Under sommaren blomstrar orten upp och många turister och sommargäster kommer på besök. Här blandas golfare, campare och sommarstugeägare som njuter av det orten har att erbjuda. Detta gör att vi även vintertid har en lagom stor livsmedelsbutik och några öppna restauranger att välja på.

Närheten till framförallt Trelleborg innebär att det vi inte har i Beddingestrand inte är längre än 20 min bort. Bussförbindelserna mot Trelleborg och vidare mot Malmö är goda och Pågatåg trafikerar sträckan Trelleborg - Malmö. Det finns även långt framskridna planer på att bygga en ringled runt Trelleborg vilket kommer att göra Beddingestrand och de andra orterna öster om Trelleborg mer lättillgängliga. På den vackra kustvägen mellan Trelleborg och Beddingestrand, Skånes svar på PCH, ligger två olika småbåtshamnar, ett fiskrökeri och ett antal restauranger och fik. Detta är utan tvekan en av Skånes trevligare och mest levande nejder.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.