Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Östra Sorgenfri
Nobelvägen 68 A
Pris: 1 775 000 kr
Avgift: 2 590 kr inkl. värme och VA
Boarea: 46 m2
Rum: 2
Våning: 5
 

Läcker nyproducerad tvåa med stor balkong

Bli först med att kalla denna helt nyproducerade lägenhet med fina uppgradera tillval för hem! 46 kvadratmeter med stilrena materialval, balkong och självklart med bekvämligheter som disk- samt tvättmaskin. Här bor du på kanonläge med stor gemensam takterrass och festlokal inom föreningen dessutom. Detta nya bostadsområde blir en sammanlänkning mellan Malmös östra delar och centrum. Närhet till såväl köpcentra och kommunikationer samt cykelbanor som tar dig dit du vill. Varmt välkommen!

Visningar.

Intresserad? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

2

Boarea:

46 m²

Rumsbeskrivning:

Nyproducerad lägenhet på Sorgenfri, en helt underbar stadsdel med en urban karaktär där gammalt möter nytt i form av bevarad kulturhistorisk bebyggelse, parker och kreativa verksamheter. Här presenteras nu en helt nyproducerad våning som färdigställdes 2018. Med exklusiva materialval och en modern finish ges nu en unik möjlighet att bli först med att kalla detta sitt hem!

Vi kliver in i denna välplanerade våning och möts av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och praktisk grå klinker på golvet som sedan övergår i vacker lamellparkett av ek vilket är genomgående för resterande delar av lägenheten. Bostadens alla väggar är målade i trendig ljusgrå nyans.

Vidare in i våningen når vi det stilrena köket i öppen planlösning med vardagsrum. Köket är välplanerat med gott om plats för större matplats att underhålla middagsgästerna vid. Köksinredningen är i klassiskt vit kulör med bänkskiva i mörkgrå laminat vilket blir en snygg kontrast till det annars helvita köket. Fullt maskinellt utrustat och dessutom även med avfallskvarn.

I vardagsrummet ryms soffgruppen med enkelhet och ljusflödet här är fantastiskt tack vare det stora fönsterpartiet där vi även finner utgången till våningens rymliga balkong om dryga sju kvadratmeter i västerläge. Från balkongen har vi utsikt mot den lugna innergården. Via allrummet når vi även bostadens sovrum. Genom fina skjutdörrar tar vi oss in i sovrummet som rymmer dubbelsäng och om lägenhetens inbyggda förvaring mot förmodan inte skulle räcka till, ryms här även extra förvaringsmöbel. Också här fås ett underbart ljusinsläpp vilket bidrar till rummets härliga rymd.

Våningens badrum är placerat i anslutning till hallen och är generöst med bekvämligheter som kombitvättmaskin och handdukstork. Allt för att underlätta i vardagens bestyr. Materialvalen i badrummet är noggrant utvalda för att ge en exklusiv touch.

Varmt välkomna till ett hem vi är stolta att få presentera. Genomtänkt och påkostat och med fina ytterliga gemensamma utrymmen som festlokal och takterrass att nyttja för föreningens medlemmar.

Kök:

Stilrent kök från Vedum med köksinredning i vitt. Bänkskiva i mörkgrå laminat bryter snyggt av mot stänkskyddet i vitt kakel. Maskinparken går i rostfritt utförande och består av kombinerad kyl/frys, ugn, induktionshäll samt fläkt, integrerad diskmaskin samt avfallskvarn. All maskinell utrustning är från Husqvarna.

Badrum:

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggar och mörkt klinker på golvet. Utrustat med WC, tvättställ med kommod (Vedum), spegel, takdusch med vikbara dörrar i glas, handdukstork samt vägghängt badrumsskåp (Svedbergs). Här finns även praktisk kombitvättmaskin (Husqvarna) med bänkskiva ovan för optimal arbetsyta. Här finns även komfortvärme installerat.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2017/2018

Fönster:

Aluminiumkl. inåtgående träfönster

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX system

Förening

Namn:

Brf Alfreds Hus 1

Allmänt om föreningen:

Bostadsrättsföreningen Alfreds Hus 1 registrerades hos Bolagsverket 2015-09-03. 2017 påbörjades byggnationen av sammanlagt 57 lägenheter och 2 lokaler. Samtliga upplåtes med bostadsrätt.

Gemensamma utrymmen:
I källaren i respektive trapphus finns ett rullstols-/barnvagnsförråd samt cykelställ. I ett av trapphusen finns dessutom ett cykelrum.
I föreningen finns på plan 7 i första trapphuset en festsal med tillhörande WC och intilliggande takterrass. Detta rum kan man hyra för 100 kr.
På den gemensamma innergården finns planteringar, lekplats samt grill och sittmöbler som medlemmarna kan nyttja fritt.

Parkering/garage:

Inom föreningens fastighet finns 19 garageplatser, därutöver kommer det finnas 19 st platser att hyra i ett intilliggande parkeringshus. Parkeringshuset kommer stå färdigt i november 2018, fram till dess kan boende hyra en tillfällig parkering av kommunen.

I föreningen finns bil och cykelpool.

Bredband/TV:

TV och bredband via Comhem. Tillkommer som ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften. Tillägget är 175 kr/mån.

Renoveringar:

Då husen är nybyggda finns inga planerade renoveringar.

Ekonomi:

I dagsläget planeras inga avgiftsförändringar.

En överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet tas ut av föreningen. För 2018 innebär det en summa på ca 1138 kr.
Hökerum Bygg sköter för närvarande föreningens ekonomiska förvaltning.

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Ospecificerat andelstal 1,360%. Uppgift enligt föreningens lägenhetsförteckning. Andelstal insats har ej kunnat preciseras.

Lägenheten har balkong.

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd.

En obligatorisk kostnad om 175:-/månad tillkommer till avgiften och avser TV, bredband och telefoni.

Omgivning

Allmänt om området:

Nobeltorget, Östra Sorgenfri, Brantevik och Annelund ligger i Södra innerstaden av Malmö. I detta område finns ett rikt bostadsliv som är högt eftertraktat med ett torg som lockar många. Nobeltorget är ett grönt torg som ligger i närhet till den kända Nobelvägen och tar dig med enkelhet till resten av Malmö stad. Lantmannagatan och Amiralsgatan går också här och med den nya superbusslinjen som eventuellt ska bli spårvagnstrafik i framtiden är det med enkelhet du färdas runt i denna stadsdel. Vill du in till Malmö City eller Centralstationen tar det dig ca 10 min med buss att nå ditt mål. Nobeltorget fungerar som en målpunkt och mötesplats.

Bostäderna som finns i detta område och dess planlösning är omsorgsfullt genomarbetade med väl disponerade grönytor. Den röda tegelarkitekturen och de återkommande formerna gör att kvarteren är enhetliga utan att vara enformiga.

I närområdet finns ett bra utbud av matbutiker, videobutiker, pizzerior och vill du utöka ditt utbud så ligger Möllevångstorget och Folkets Park på ett bekvämt avstånd med ca 10 minuters promenadavstånd. Här finns gott om restauranger och barer. Här finns även torghandel med frukt och grönt samt mat från världens alla hörn.

Utbildning och skolor i alla åldersgrupper upp till gymnasieålder ligger på skönt promenadavstånd.

I området finns boendeparkering samt gatuparkering som kan erbjuda möjligheter att gratis parkera sin bil. En del av föreningarna har p-platser som de boende kan hyra. Hör med din förening vad som gäller i ditt enskilda fall.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.