Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Staffanstorp, Staffanstorp
Åkerlyckan 2
Pris: 2 695 000 kr
Boarea: 111 m2
Biarea: 5 m2
Tomtarea: 311 m2
Rum: 4
 

Stor potential, på eftertraktad hörntomt!

Välkomna till populära Åkerlyckan och 111 välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan med fyra rum och kök. Här finns goda möjligheter att med enkla medel skapa sitt drömhem och att sätta sin egen prägel. Generöst uterum i anslutning till huset och trädgården är extra stor tack vare hörntomten, hela 311 kvm friköpt tomt! Här bor man i lugnt och trivsamt område med förskola i närheten. Välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Anni Johansson 0708-230982 Mejla mig

Visningar.

Söndag 19 augusti
15:15 - 15:45
Bokad visning, anmälan via boka-knappen!
Anmäl mig

Interiör

Antal rum:

4 varav 3 sovrum

Boarea:

111 m²

Biarea:

5 m²

Beskrivning:

Välkomna till ett välplanerat boende med stor potential beläget på attraktiv hörntomt! Här erbjuds tre rymliga sovrum tillsammans med stort vardagsrum och kök samt dubbla badrum och tvättavdelning!

Via stenbelagd gång välkomnas vi in genom entrén och till hallen. Ljusa praktiska klinkers på golv som sedan övergår till laminat. På vänster sida finner vi goda avhängningsmöjligheter och vidare får vi även ytterligare förvaring i form av platsbyggd garderob.

Direkt till vänster nås köket som är disponerat i vinkel, vilket bidrar till extra gott om förvaringsutrymme och arbetsytor. Plastmatta på golv tillsammans med köksluckor och ljusare kakel på vägg. Här ryms större plats till matbord för upp till sex personer. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn samt delad kyl och frys.

Vidare öppnar bottenvåningen upp med vardagsrummet, stort och ljust med fönster runt hörn och i två väderstreck. På golvet vilar originalparkett och detta tillsammans med ljusare väggar. Härifrån når vi sedan det sköna uterummet, insynsskyddat och trivsamt med access ut till trädgården. Tack vare att huset är beläget på hörntomt blir trädgården extra stor och här finns utmärkta möjligheter till lek och spel för barnen. Uppvuxna häckar ramar in trädgården snyggt och ger dessutom insynsskydd. Förråd finns på framsidan i anslutning till huset, perfekt ställe att förvara trädgårdsredskap och dylikt.

Vidare på bottenvåningen finner vi dessutom ett av sovrummen, lugnt beläget med fönster mot uterummet. Möblerbart på många vis och på golvet finns laminat och förvaringsutrymme ges av platsbyggda garderober från husets originalår.

Badrummet på bottenplan bjuder på våtrumstapet tillsammans med plastmatta på golv. Utrustat med wc, dusch, handfat samt spegel. Tvättstugan finner vi intill badrummet och även den med plastmatta på golv, utrustat med tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare och grovvask.

Via trappan nås sedan ovanvåningen, där erbjuds ett större sovrum vilket enkelt rymmer både dubbelsäng, sängbord och mer därtill. Härifrån ges även access till större klädkammare, vilken rymmer alla årstiders kläder och skor. Det andra sovrummet finner vi intill och detta har utsikt över trädgården. Gott om plats till förvaring får vi här av platsbyggda garderober.

Badrummet på ovanvåningen har, liksom på bottenplan, plastmatta och våtrumstapet och går i karaktäristiskt 70-talsgröna toner. Utrustat med handfat, wc, badkar och spegelskåp.

Varmt välkomna på visning!

Kök:

Utrustat med delad kyl/frys, spishäll, mikrovågsugn, ugn och fläkt.

Badrum bottenvåning:

Plastmatta och våtrumstapet i bruna toner, utrustat med wc, handfat, badkar samt spegel.

Badrum ovanvåning:

Plastmatta och våtrumstapet i gröna toner, utrustat med wc, handfat, badkar samt spegelskåp.

Tvättstuga:

Utrustad med tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare och grovvask.

Byggnad

Byggnadstyp:

2-plansvilla

Byggnadsår:

1977

Grundläggning:

Betongplatta

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel

Fönster:

2-glas/3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Papp

Utvändigt plåtarbete:

Plåt

Uppvärmning:

Direkt El

Ventilation:

Självdrag

Energiprestanda:

143 kWh/m²/år

Övriga Byggnader

Förråd i anslutning till huset på ca 5 kvadratmeter. 1 st. garageplats samt 4 st. parkeringskort för gäster till p-platser, inkluderas i samfällighetsavgiften som erläggs kvartalsvis till Åkerlyckans Samfällighet.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

1st

Uppvärmningskostnad:

24 000kr/år

VA:

6 000kr/år

Vägsamfällighet:

4 400kr/år

Renhållning:

2 500kr/år

Total driftkostnad:

36 900kr/år

Kommentar:

I angiven uppvärmningskostnad ingår även hushållsel.

Samfällighetskostnaden på 4 400 kr/år betalas till Åkerlyckans Samfällighet och betalningen fördelas för närvarande med 1 100 kr/kvartal. 1 st. garageplats i gemensam länga ingår i samfällighetsavgiften likaså sophantering med källsortering samt kabel-tv via Bredbandsbolaget. 4 st. parkeringstillstånd finns också utdelat till varje hus, dessa är avsedda för p-plats till gäster.

Elförbrukning:

17 500kWh/år

Energiklass:

G

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Stanstorp 1:749

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

1 505 000kr
varav byggnad 939 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

7 812kr

Taxeringsår:

2015

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Staffanstorp Stanstorp GA:10

Pantbrev:

Totalt antal: 2 st
Total summa: 233 700kr

Omgivning

Allmänt om området:

Trivsam och lugn kommun som under de senaste åren har blivit omåttligt populär för barnfamiljer. Anledningen till detta är att det i Staffanstorp finns flertalet skolor och förskolor samt ett stort antal lekplatser och grönområden. Bebyggelsen i Staffanstorp är blandad med äldre samt nybyggda hus, men majoriteten av husen är uppförda under 70-talet. God närservice med bl.a. vårdcentral och tandläkare i byns centrum samt ett stort urval av dagligvarubutiker.

Närheten till både Lund och Malmö är för många en stor fördel. Du tar dig snabbt ut på länsväg 108 för att komma till Lund och riksväg 11 eller E22 för att ta dig till Malmö via bil. Även pendlingsmöjligheterna från Staffanstorp är goda och du tar dig enkelt med buss in till både Lund och Malmö. Från Staffanstorp tar du dig även enkelt till Öresundsbron och kontinenten tack vare närheten till riksväg 11 som leder dig direkt dit.

I Staffanstorp finns ett stort utbud av matvarubutiker såsom City Gross, Willys, Netto och Ica. Dessa ligger strategiskt utplacerade i Staffanstorp och du har alltid nära till dagligvaruhandel, var du än bor. Det finns även ett nyare handelsområde som ligger i utkanten av Staffanstorp där det finns ytterligare fler butiker. Staffanstorps centrum erbjuder en variation av restauranger och caféer.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.