Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Lund, Genarp
Grusstigen 3C
Pris: 2 795 000 kr
Boarea: 149 m2
Tomtarea: 922 m2
Rum: 6
 

Väldisponerad villa med härligt läge i natursköna Genarp!

Nu har vi nöjet att presentera en mycket trivsam familjevilla i på utmärkt läge i byn! Rymligt kök med gott om plats för större matbord, väl tilltaget vardagsrum med utgång till njutbart uterum samt fyra fina sovrum, allrum på ovanvåningen och två fina badmiljöer. Insynsskyddad stensatt uteplats med damm och mindre hundgård. Stor trädgård i sydväst för en aktiv familj. Garage samt biluppställningsplatser.

Visningar.

Tisdag 26 februari
17:00 - 17:30
Bokad visning! Boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Interiör

Antal rum:

6 varav 4 sovrum

Boarea:

149 m²

Beskrivning:

I mysiga och familjevänliga Genarp har vi nöjet att erbjuda en mycket trevlig villa på bra läge i byn nära såväl skola och service som lockande natur!

Via veranda bjuder huvudentrén in med terrakottafärgat och eluppvärmt klinkergolv som möter vitmålade väggar. Under den svängda trappan erbjuds en perfekt yta för praktisk förvaringsmöbel för den som önskar. På vänster hand nås ett mindre sovrum med ljus askparkett på golvet och ypperliga förvaringsmöjligheter med två dubbla garderober på vardera kortsidan av rummet.

Hallens klinkergolv löper vidare ut till det generösa och härligt öppna köket, där tidlös inredning med vitbetsade luckor harmonierar tillsammans med rostfri maskinpark och påkostade granitbänkskivor. Arbetsytorna sammanstrålar med naturfärgat kakel och såväl förvaring som arbetsytor är mycket väl tilltagna. Här finns även gott om plats för större matbord vid de ljusa fönsterpartierna och den ena väggen kläds av en vacker fondtapet mot vit panel.

Ifrån köket nås även ett välutrustat tvättrum som även kan användas som smidig groventré, alldeles bredvid finns entréplans helkaklade badrum som bland annat erbjuder dusch bakom glasbetongvägg och skön golvvärme.

Från köket nås även ett av de större sovrummen, ett harmoniskt rum med ljust laminatgolv och mörkare väggar. En hel garderobssida med spegelbeklädda skjutdörrar gör förvaringen optimal och fönstret mot den insynsskyddade baksidan skänker ljus.

Villans sällskapsrum är sannerligen väl tilltaget och med ett fint ljusinsläpp från flertalet fönster på rad. Här vilar ett sobert mörkt laminatgolv tillsammans med ljust målade väggar. Rummet känns lättmöblerat med plats för såväl middagsbord som större soffgrupp. Rummet kröns av den glasinfattade utgången till det härliga uterummet med mörkt klinkergolv och helglasade väggar som blir ett perfekt extra rum som förlänger de sköna sommarmånaderna avsevärt.

En våning upp finner vi ett stort och luftigt allrum där ljuset strålar in från både kupa och takfönster. Hela ovanvåningen bjuder på furuplankgolv och allrummet är ett utmärkt extra utrymme för hela familjen. Vidare erbjuds två rymliga sovrum, där sovrummet åt södergaveln lockar med charmig snedvägg och fina förvaringsmöjligheter i garderob bakom skjutdörrar. Det andra sovrummet har fönster åt svalkande norrsida och en lyxig walk in closet. Praktiskt placerad mitt emellan de båda rummen ligger ovanvåningens helkaklade badrum som bland annat utrustats med läcker jacuzzi.

Varmt välkomna på visning!

KÖK:

Smakfull köksinteriör med vitbetsade profilerade lådor och luckor med vitrininslag och rostfria beslag, tillsammans med gedigna granitbänkskivor och ljus kakelsättning ovanför. Nedsänkt och underlimmad diskho med två hoar i rostfritt. Bra maskinpark i rostfritt bestående av inbyggd ugn och mikrovågsugn (Siemens, ca 2013), spishäll (Gorenje, ca 2006), spisfläkt (Gorenje, 2006), diskmaskin (Whirlpool, ca 2011) samt side by side kyl och frysskåp (LG, ca 2006) med ismaskin.
Skönt med eluppvärmt klinkergolv under fötterna.

BADRUM:

Badrum 1 bottenvåning:
Helkaklat med marin touch i blått och vitt, renoverat under 1990-talet och utrustat med dusch som avgränsas av glasblock, toalett, tvättställ med underskåp, spegel med ljusramp samt eldriven golvvärme. Spotlight i tak.

Badrum 2 övervåning:
Helkaklat i klassiskt vitt och grått, uppfört 2006 i samband med inredning av vinden. Jacuzzi, vägghängd toalett, bidé, spegel med ljusramp, tvättställ med underskåp samt eldriven handdukstork.

TVÄTTRUM:

Bra tvättrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Tvättpelare med tvättmaskin från Miele och torktumlare från Upo, vask med underskåp samt varmvattenberedare och städskåp. Praktiskt med överskåp, underskåp samt bänkskiva i laminat för tvätthantering och förvaring. Groventré med separat ingång utifrån genom halvglasad och frostad altandörr.

Byggnad

Byggnadstyp:

1,5 plans LB-hus

Byggnadsår:

1987 Ombyggt 2005

Grundläggning:

Krypgrund

Grundmur:

Betong

Stomme:

Trä

Fasad:

Trä

Fönster:

3-glas + 2-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betong/tegelpannor

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Direkt El

Ventilation:

Mekanisk frånluftsåtervinning

Övrigt:

Flertalet radiatorer utbytta till täljstensradiatorer.

Övervåningen inreddes under mitten av 2000-talet.

Fiber indraget 2016.
Romelebygdens fiber. TV via Canal Digital.

Jordfelsbrytare finns.

Larm, abonnemang går att överta, fn 349:-/månad.

Säljaren informerar om att VVB är inte tillräckligt stor för att jacuzzin skall kunna utnyttjas på ett bra sätt.
Luft/luft värmepump som sitter i köket vid matplatsen är ur funktion.
Glapp i utebelysningen.

Energiprestanda:

71 kWh/m²/år

Övriga Byggnader

Garage ihopkopplat med grannens garage, dessutom finns biluppställningsplatser för flera bilar på asfalterad yta framför garage och hus. Den vidbyggda förrådsdelen på garaget är isolerat och används idag som hundgård med stängslad liten rastgård utanför. Uterum med klinkergolv och fasta fönster från golv till tak åt långsidan och skjutfönster åt gavlarna. Nya fönster insatta 2010/2011.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

3st

Elkostnad:

25 392kr/år

VA:

1 172kr/år

Renhållning:

2 874kr/år

Försäkring:

4 411kr/år

Övrigt:

8 049kr/år

Total driftkostnad:

41 898kr/år

Kommentar:

I angiven elkostnad ingår både uppvärmning och elförbrukning.

Observera att fastighetsavgift per år är inkluderat. Summa inskrivet under övrigt.

Elförbrukning:

15 408kWh/år

Energiklass:

E

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Vapenskölden 21

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

2 286 000kr
varav byggnad 1 747 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

8 049kr

Taxeringsår:

2018

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Samfällighet: Lund Vapenskölden S:1
Avtalsservitut Kraftledning
Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 12-IM3-87/13302.1

Övrigt tomt:

Uterum. Stensatt uteplats på baksidan, insynsskyddat och inhägnat. Det finns även en liten guldfiskdamm.
Övrig tomtyta är fri gräsyta med utmärkta möjligheter för lek och bus. Till tomten hör en liten skafttomt så leder fram till Gräntingevägen.

Pantbrev:

Totalt antal: 6 st
Total summa: 2 295 000kr

Omgivning

Allmänt om området:

Genarp är vackert beläget intill den vackraste natur. Invånarna i Genarp njuter i fulla drag av de vackra skogarna och omgivningarna som omgärdar byn. Här utövas allt man kan tänka sig; långa vandringar, mountainbike-cykling, ridning, löpning, jakt, golf m.m. På vintertid byts det mot skidåkning och långfärdsskridskor. Friskis&Svettis är aktiva i Genarps fina idrottshall och här finns också Actic med spinning, zumba och gym. Yoga utövas bäst på Häckeberga slott där det ges lektioner varje vecka. Friluftsbad, cykelpark, tennis, fotboll, gymnastik och mycket mer erbjuds för såväl stora som små. Flertalet dagis och skola upp till årskurs 9 finns också.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.