Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Strängnäs, Kvarnbacken
Västerviksgatan 6C
Pris: 5 860 000 kr
Avgift: 3 596 kr
Avgiften är exklusive hushållsel, värme, VA samt tv/bredband
Boarea: 130 m2
Rum: 5
Våning: 0 av 2
Hiss: Nej
 

Ett drömboende i hjärtat av anrika Strängnäs. Ett synnerligen välplanerat och genomgående tilltalande hem som präglas av sin oslagbara charm med platsbyggd kök och snickerier från Gripsholms Finsnickeri. Bostaden består av 2 plan och erbjuder ett modernt kök med separat matsal och stilsäker interiör, 3 sovrum samt 2 vardagsrum. På övre plan finner man allrum/vardagsrum och de 3 sovrummen, allt med smakfulla sobra färgval och som gör detta till en trivsam och enastående lägenhet/radhus med bästa läge i Strängnäs.

Välkommen att längta hem!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Daryoush Delfi 072-0235688 Mejla mig
Strängnäs, Kvarnbacken Väderkvarnen 12
Bostadsrätter: 3st 5 - 5 rum
Radhus om 130-121 välplanerade kvadratmeter om 5 rum och kök med optimala sociala ytor och plats för hela familjen. Tilltalande planlösning möter praktikaliteter såsom dubbla badrum och platsbyggd kök av Gripsholms finsnickeri. Ett hem för dig som värdesätter välplanerade sociala ytor och en välkomnande trädgård - Välkommen på visning!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

5

Boarea:

130 m²

Beskrivning:

Radhusen har genomgående golv i oljad lamellparkett, vitmålade väggar och fönsterbänkar i trä. Garderobsinredning från Gripsholms finsnickeri i alla sovrum.
Köket består av platsbyggd skåpsnickeri från Gripsholms, bänkskivor i Carrera marmor med infälld diskho och spishäll, inbyggnadsugn, separat kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn.

På entréplan finns badrum med keramiska plattor på golvet och kakelplattor på väggarna. Badrummet är utrustat med en WC, handfat i Carrera marmor med kommod av Gripsholms finsnickeri, elektrisk handdukstork, spegel med belysning och en duschvägg.

Byggnad

Byggnadstyp:

3-plans radhus

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme med vattenburen golvvärme

Ventilation:

FTX

Övriga Byggnader

I anslutning till parkeringen finns det förråd som tillhör bostaden

Förening

Namn:

Brf Väderkvarnen 12

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.