Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Strängnäs, Kvarnbacken
Västerviksgatan 6C
Pris: 5 860 000 kr
Avgift: 3 596 kr
Avgiften är exklusive hushållsel, värme, VA samt tv/bredband
Boarea: 130 m2
Rum: 5
Våning: 0
 

Ett drömboende i hjärtat av anrika Strängnäs. Ett synnerligen välplanerat och genomgående tilltalande hem som präglas av sin oslagbara charm med platsbyggd kök och snickerier från Gripsholms Finsnickeri. Bostaden består av 2 plan och erbjuder ett modernt kök med separat matsal och stilsäker interiör, 3 sovrum samt 2 vardagsrum. På övre plan finner man allrum/vardagsrum och de 3 sovrummen, allt med smakfulla sobra färgval och som gör detta till en trivsam och enastående lägenhet/radhus med bästa läge i Strängnäs.

Välkommen att längta hem!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Daryoush Delfi 072-0235688 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

5

Boarea:

130 m²

Beskrivning:

Radhusen har genomgående golv i oljad lamellparkett, vitmålade väggar och fönsterbänkar i trä. Garderobsinredning från Gripsholms finsnickeri i alla sovrum.
Köket består av platsbyggd skåpsnickeri från Gripsholms, bänkskivor i Carrera marmor med infälld diskho och spishäll, inbyggnadsugn, separat kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn.

På entréplan finns badrum med keramiska plattor på golvet och kakelplattor på väggarna. Badrummet är utrustat med en WC, handfat i Carrera marmor med kommod av Gripsholms finsnickeri, elektrisk handdukstork, spegel med belysning och en duschvägg.

Byggnad

Byggnadstyp:

3-plans radhus

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme med vattenburen golvvärme

Ventilation:

FTX

Övriga Byggnader

I anslutning till parkeringen finns det förråd som tillhör bostaden

Förening

Namn:

Brf Väderkvarnen 12

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.