Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Helsingborg, Pålsjö
Romares väg / Senderödsvägen
Pris: 3 595 000 kr
Avgift: 6 706 kr
Boarea: 122 m2
Rum: 4
Våning: 0 av 0
 

Brf Solhörnet - Stadsnära natur

En naturlig och inviterande samlingsplats i lugnt bostadskvarter med fokus på moderna och lättskötta hem där varje kvadrat optimeras till boende för olika skeden av livet.
Fint beläget på hörntomt med centrerad gård fylld av söderljus finns ett välgenomtänkt boende med fokus på att möta olika målgrupper.
Här blir det lätt att trivas med grönskande närmiljöer tätt inpå husknutarna. Med en knapp kilometer till Pågatågsstationen och tre busslinjer i addition förstärks fördelarna med att flytta hit och ha det mesta inom räckhåll. Läs mer om projektet här:
https://www.shhbostad.se/hitta-bostad/helsingborg/brf-solhornet/bostader/

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Carl Brangmo 0737-453704 Mejla mig
Helsingborg, Pålsjö Solhörnet
Bostadsrätter: 57st 2 - 4 rum
En naturlig och inviterande samlingsplats i lugnt bostadskvarter med fokus på moderna och lättskötta hem där varje kvadrat optimeras till boende för olika skeden av livet. Fint beläget på hörntomt med centrerad gård fylld av söderljus finns ett välgenomtänkt boende med fokus på att möta olika målgrupper. Här blir det lätt att trivas med grönskande närmiljöer tätt inpå husknutarna. Med en knapp kilometer till Pågatågsstationen och tre busslinjer i addition förstärks fördelarna med att flytta hit och ha det mesta inom räckhåll. En naturlig och inviterande samlingsplats i lugnt bostadskvarter med fokus på moderna och lättskötta hem där varje kvadrat optimeras till boende för olika skeden av livet. Hiss från garageplan där man enkelt parkerar bilen - välkommen att ta del av detta stiliga projekt! Läs mer om projektet här: https://www.shhbostad.se/hitta-bostad/helsingborg/brf-solhornet/bostader/

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

4

Boarea:

122 m²

Omgivning

Allmänt om området:

Strax norr om krematoriet i Pålsjö skog finner vi det nya bostadsområdet Pålsjö. Nära grönska, hav och city - allt finns inom räckhåll. Pålsjö skog ligger som närmsta granne med sina populära motionsstråk, rekreationsområde och tennisbanor. På andra sidan skogen finns Sofiero, härliga badplatser och kallbad nere vid strandpromenaden. Området ligger ca 5 km från Helsingborg city, cykelavstånd till allt och även bra bussförbindelser.

I direkt anslutning har vi Mariastaden, en stadsdel i norra Helsingborg som byggts upp kring det tidigare sjukhusområdet S:ta Maria Sjukhus i ett område som tidigare hette Senderöd. Stadsdelen började byggas 1995 och växer fortfarande etappvis. Området är tänkt att sträcka sig från sjukhusområdet i väster till Maria Station i öster. År 1995 öppnades pendeltågstationen Maria i utkanten av Mariastaden. Stationen underlättar pendlingen både för dem som bor i området och dem som pendlar till Berga industriområde.

Området planerar för en förskola och i Mariastaden finns ICA, restaurang, pizzeria, videoaffär, vårdcentral, apotek, gym samt flertalet skolor F-9 och dagis. Bussförbindelserna till stan och Maria Station där pågatågen går, är goda.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.