Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Mellanheden
Bellevuevägen 65A
Pris: 8 995 000 kr
Boarea: 144 m2
Biarea: 211 m2
Tomtarea: 873 m2
Rum: 5
 

Vacker villa till salu i attraktiva Mellanheden!

På populära, barnvänliga Mellanheden finns denna stora fina tegelvilla. Med sina väl disponerade 144 + 211 kvadrat finns här gott om plats för den stora familjen. En proper villa med ett modernt nytt kök, källaren har gått från att vara ett kallt tråkigt utrymme till att bli allt ifrån gillestuga till sovrum. Med en oinredd vind blir detta en optimal planlösning med ett fantastiskt ljusinsläpp som är något utöver det vanliga. Ett perfekt läge med mycket sol och en grön insynsskyddad tomt. Här finns det gott om yta för de små att leka på. Tomten är det extra uterummet som man om sommaren drömmer om och här finns plats för både utemöbler och planteringar.

Ansvarig mäklare.

Bild på Edvin Karajkovic
Reg. Fastighetsmäklare Edvin Karajkovic 0705 67 48 77 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

5 varav 3 sovrum

Boarea:

144 m²

Biarea:

211 m²

Beskrivning:

Här stortrivs de flesta från första stund och här vill man bo kvar länge. Läget är optimalt, nära till precis allt, men ändå bortom bruset. Det är något alldeles speciellt med atmosfären i dessa kvarter som präglas av en genuin känsla av grannskap. Många som bor här har bott här i decennier vilket innebär att man hälsar på varandra och utbyter ett par ord med många. Som en liten stad i staden kan vi säga. Lugnt och skönt på ett eftertraktat läge med sitt utbud av bra skolor och fina omgivningar.

Från Bellevuevägen finner vi huvudingången. Entréplan med tilltagen välkomnande hall med slitstarkt klinker på golv och ljusa väggar. Direkt till vänster i hallen finner vi gäst-WC, praktiskt.

Från allrummet når vi samtliga rum, en trevlig sällskapsyta med en värmande öppen spis. Parkett på golv och väggar tapetserade med väv och träpanel. Stora fönsterpartier som bidrar med ett härligt ljus och härifrån nås den skyddade, stensatta uteplatsen i sydväst. Via allrummet når vi trappan som går till källarplan samt upp till ovanvåningens oinredda vind.

Stilrent vitt modernt HTH kök från 2018 med mycket bra förvaring. Köket är utrustat med induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, kyl och frys och spisfläkt. Samtliga vitvaror kommer från Siemens förutom spisfläkten som kommer från Fjäråskupan. Här finner vi en bänkskiva i grå laminat, tillsammans med grått kakel ovan. Stora fönsterpartier bidrar med ett härligt ljusinsläpp med en generös matplats intill. Via vackra spegeldörrar tar vi oss vidare till vardagsrummet.

Vardagsrummet erbjuder slipad ekparkett och vita väggar. Fin fönstersättning mot trädgårdssidan med stora vackra fönsterpartier och ett burspråk som bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Här ryms såväl soffgrupp som matrumsmöblemang. Perfekt sällskapsyta till fredagsmyset eller varför inte en trevlig tillställning i ett gott sällskap.

Sovrumsavdelning med tre bra sovrum, två större och ett mindre. Samtliga rum är inredda med parkettgolv och ljusa tapetserade väggar med stora vackra fönsterpartier som bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Ett helkaklat tidstypiskt badrum med dusch, WC, dubbla handfat, spegelskåp, fönster och gott om inbyggd förvaring.

Här finner vi en renoverad inredd gillestuga med öppen spis och snyggt laminat på golv och ljusa väggar. Här finns det gott om yta för stora möbelgrupper och blir ett trevligt sällskapsrum. Ett extra sovrum/gästrum finns här att tillgå. Här nere finner vi även en spaavdelning med duschrum och bastu samt hemmets tvättstuga och generös förrådsutrymmen, samt ett arbetsrum/ hobbyrum för familjens alla fantasier och idéer.

Utöver det, finner vi en oinredd vind med plats för stora idéer och alla förutsättningar för att bli ett riktigt drömhem!

Varmt välkomna!

KÖK:

Köket är utrustat med induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, kyl och frys och spisfläkt. Samtliga vitvaror kommer från Siemens förutom spisfläkten som kommer från Fjäråskupan. Här finner vi en bänkskiva i grå laminat, tillsammans med grått kakel ovan.

BADRUM:

Ett helkaklat tidstypiskt badrum med dusch, WC, dubbla handfat, spegelskåp, fönster och gott om inbyggd förvaring.

GÄST-WC:

Gäst-WC entréplan med tapetserade väggar. Här finns WC och tvättställ.

RELAX AVDELNING:

Duschrum i källare med blå heltäckningsmatta och vita väggar med inkaklad dusch. Här finns även ingång till bastu.

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansvilla med källare ( oinredd vind )

Byggnadsår:

1970

Grundläggning:

Källare

Stomme:

Tegel

Fasad:

Tegel

Bjälklag:

Betong

Tak:

Eternit

Uppvärmning:

Direkt El

Energiprestanda:

69 kWh/m²/år

Driftskostnader

Energiklass:

E

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Åsunden 17

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

5 010 000kr
varav byggnad 2 951 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

8 049kr

Taxeringsår:

2018

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Pantbrev:

Totalt antal: 10 st
Total summa: 6 000 000kr

Omgivning

Allmänt om området:

I Västra innerstaden ligger ett bostadsområde som heter Mellanheden. Området ligger mellan Erikslustvägen och Bellevuevägen, norr om Mellanhedsgatan. Bebyggelsen består av villor från 1920-talet och flerbostadshus i form av hyresrätter och bostadsrätter erbjuds från 1950-talet. Här bor du på centralt läge samtidigt som du har närhet till Ribersborgshavet och olika serviceutbud i närheten. Mellanhedsparken är ett trevligt inslag i området som förgrenar sig in bland husen och binder samman de olika delarna. Här finns bland annat en tennisbana, en hundrastgård och trevlig lekplats för barnen. I närheten ligger även Mellanhedens idrottsplats.

Längs med Erikslustvägen ligger flerbostadshusen som benämns i folkmun "stjärnhusen". De byggdes av HSB efter ritningar av Thorsten Roos år 1951. Husen har ett annorlunda utseende då de är byggda som sexkantiga gårdar. Trevliga innergårdar finns mellan husen och majoriteten av lägenheterna utgörs av bostadsrätter.

I området ligger både Slottsstadens skola och Mellanhedsskolan. Slottsstadens skola ritades av Bror Thornberg 1952 och skolan utgörs av låga friliggande längor. Ett par år senare stod Mellanhedsskolan färdig och är ett verk av lundaarkitekten Hans Westman.

Granne med Mellanheden ligger Nya Bellevue och är ett annat trevligt och centralt bostadsområde i stadsdelen Limhamn, Bunkeflo, Malmö. Nya Bellevue ligger mellan Linnégatan och Bellevuevägen, norr om Geijersgatan. Här ligger många äldre villor från 1900- talet och bjuder på många vackra hus och trädgårdar i olika stilar. I området finns även Bellevue förskola, ett träningscenter som erbjuder både gym och gruppträningar samt Fair Play Stadion där Limhamns tennisklubb håller till.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.