Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Hörby, Ludvigsborg
Betesvägen 10
3 550 000 kr eller högstbjudande
Boarea: 95 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 958 m2
Rum: 3
 

Bli först att flytta in!

Nyproducerad läcker Villa Kalmar från Smålandsvillan med inredningsbar övervåning i fina villaidyllen i Ludvigsborg! Vedum kök med all maskinell utrustning, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt helkaklat badrum. Grovplanerad trädgårdstomt och garage. VA är betalt. Härlig nybyggaranda i fin lantlig miljö i mindre by med egen affär och skola mm. En möjlighet att växa - kan bli ca 150 kvm stort ! Vad mer kan önskas ? Kontakta mäklaren för förstahandsinformation!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Ann-Charlotte Ljungström 0734-402189 Mejla mig

Visningar.

Tisdag 8 december
17:00 - 17:30
Bokad visning - anmäl dig via bokningslänk
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Kök:

Köket har ett modernt utseende med rostfri frihängande fläktkåpa och spotlights. Diskbänken är underlimmad och har förvaring för källsortering. Köket har fräscha vita luckor med handtag i silver, svart stänkskydd och bänkskiva. Köket är utrustat med inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt vit ugn, micro, kyl och en No-Frost frys.

Badrum:

Badrummet är inrett med kakel och klinker samt komfortgolvvärme, duschvägg och vit kommod

Tvättstuga/Groventré:

Tvättstuga/groventré med snygg våtrumsmatta. Här finns den effektiva värmepumpen NIBE F730 som tar vara på värmen i rumsluften istället för att ventilera bort den (värmeväxling). Värmen går på så sätt tillbaka i systemet och används till uppvärmning av tappvarmvatten och värmesystem. Tvättmaskin och torktumlare Bosch 2020.

Oinredd vind:

Oinredd övervåning med fönster på gavlarna om ca 55 kvm. Här finns möjlighet att skapa efter eget huvud. Förberett med framdragning av rör till badrum. Offert finns framtagen för inredning av övervåningen med två sovrum, allrum och klädkammare/ badrum. (Fråga gärna mäklaren för mer info!)

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansvilla med oinredd vind

Byggnadsår:

2020

Grundläggning:

Isolergrund

Stomme:

Trä

Fasad:

Trä

Fönster:

3-glas

Tak:

Betongpannor

Uppvärmning:

Värmepump NIBE - vattenburet system

Ventilation:

Mekanisk

Övrigt:

Huset färdigställt med slutbesiktning gjord oktober 2020.

Energideklaration:

Utförd: Behövs ej

Övriga Byggnader

GARAGE om ca 26,5 kvm - oisolerat. Inspirationsbilder i denna annons - dvs inga bilder tagna ännu på det precis uppförda huset!

Driftskostnader

Kommentar:

Detta är ett nyproducerat hus varför driftskostnader är svårt att visa.

Smålandsvillan har beräknat en årsförbrukning på maximalt 9 500 kWh.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Häggenäs 2:139

Taxeringsår:

2018

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Omgivning

Allmänt om området:

Den lilla orten Ludvigsborg ligger mycket lantligt och vackert belägen öster om Ringsjön i Hörby kommun. Området gränsar till Fulltofta strövområde där du med fördel kan njuta av skog och friluftsliv. Landskapet består av böljande ängar, svagt sluttande åt söder insprängt med vacker skog. Närheten till vatten finns genom en bäck och det finns även en liten sjö på 2,5 ha söder om området.

I Ludvigsborg hittar du skola, affär och busshållplats. Det finns en friskola 1-9 med förskola samt ett kommunalt dagis och fritids. Högstadium finns i närbelägna Hörby som du når på ca 10 minuter.

I Hörby finns ett rikt föreningsliv och många idrottsföreningar. Där finns även ett bra utbud av kultur, såsom bibliotek, teater, bio och museum. Området runt Ringsjön bjuder på allt möjligt såsom golfbana, idrottsanläggning, Skånes Djurpark, Bosjökloster slott m.fl.

Du tar dig även lätt till de större städerna Lund, Malmö och Kristianstad med täta bussförbindelser. Pendling med bil: Lund (25 min), Malmö (40 min), Köpenhamn (75 min), Hässleholm (35 min) och Kristianstad (35 min). Goda pendlingsmöjligheter med tåg, exempelvis Lund (25 min), Malmö (35 min), Köpenhamn (75 min), Hässleholm (20 min) och Kristianstad (40 min).

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.