Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Möllevången
Möllevångsgatan 30A
Pris: 1 195 000 kr
Avgift: 1 785 kr inkl. värme, VA och kabel-TV
Boarea: 28 m2
Rum: 1.5
Våning: 4
 

Stilren 1,5a på perfekt pendlarläge

På attraktivt läge med gångavstånd till Möllevångstorget, Pildammsparken, Södervärn och Triangeln finner vi denna stilrena våning högt upp i huset. Väldisponerade kvadratmeter och modernt badrum samt charmigt kök. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Johan Dahlgren 0704-22 90 41 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

1,5

Boarea:

28 m²

Beskrivning:

På Möllevångsgatan ligger denna mysiga en och en halva om drygt 28 kvadratmeter med smart planering och en praktisk sovalkov!

Vi kliver in i hallen och hittar bra med förvaring bakom vita garderobsdörrar för dina ytterkläder. På golvet ligger praktiskt ljusgrå klinker och väggarna är ljusa. Härifrån nås ingången till det generösa badrummet. Här finns helkaklade väggar och ljus klinker på golvet. WC, handfat med överskåp och dusch finns på plats.

Vidare in i rummet har vi en praktisk sovalkov på vänster sida av rummet och gör att man sover lite avskilt. Rummet har plats för både soffa och en liten matplats vid det härliga fönsterpartiet vilket skänker ett fint ljusflöde! Här kommer vi också in till kokvrån som är sammanflätad med vardagsrummet. Här erbjuds gott om både arbets- och förvaringsplats för att vara av denna storlek. Här ligger också ljusgrå klinkergolv och väggarna är ljusa. Maskinparken består av kyl/frys, spis/ugn och fläkt.

Sammantaget en fin, yteffektiv 1,5a med fördelaktig månadsavgift på bra läge, nära både centrum. Välkomna på visning!

Kök:

Stilrent kök med praktisk klinker på golvet och köksinredning i klassiskt vit kulör. Bänkskiva i rostfritt utförande samt en del av ek. Ovan arbetsytan finns stänkskydd i vitt kakel. Utrustat med kombinerad kyl/frys, spishäll, ugn samt rostfri fläkt.

Badrum:

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggar och grå klinker på golvet. Utrustat med WC, dusch med vikbara dörrar i glas, tvättställ med kommod samt badrumsskåp med spegeldörrar.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1968

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energiprestanda:

219 kWh/m²/år

Förening

Namn:

Brf Nötskrikan 16

Allmänt om föreningen:

Bostadsrättsföreningen Nötskrikan 16 bildades år 2011 och förvärvade i samband med detta fastigheten. Byggnaden uppfördes år 1968. Föreningens adresser är belägna på Möllevångsgatan 30A, Möllevångsgatan 30B och Möllevångsgatan 32. Det finns totalt 81 lägenheter och 4 hyreslokaler, varav 75 för närvarande är upplåtna med bostadsrätt, och 6 med hyresrätt. Sedan 2015 är föreningen betraktad som en äkta bostadsrättsförening och föreningen ägen marken.

Gemensamma utrymmen:
Två tvättstugor totalt i föreningen med två tvättmaskiner, torktumlare och torkrum i vardera. Tvättstuga samt förråd är belägna på andra våningen, det finns även källarförråd.
Cykelparkering finns i garaget. Miljörum med återvinning ligger i anslutning till garaget. Egen gård mot lugn baksida.

Parkering/garage:

Garage finns att tillgå, ca 65 platser. Platserna kostar från ca 596 kr/månad och uthyrning sker via Q-park, kösystem tillämpas. MC parkeringsplatser finns också att tillgå. Det finns även ett parkeringsdäck som nås från våning två med ca 40 p-platser, kostnad ca 460kr/mån, lediga platser finns 2016-12-08. Vid intresse kontakta Q-park som parkeringsdäcket är uthyrt till, www.q-park.se. Boendeparkering råder för övrigt i området, gå in på www.malmo.se för vidare information.

Bredband/TV:

Kabel-TV levereras via Canal Digital och basutbudet ingår i månadsavgiften.
Internet via Bredbandsbolaget och tillkommer till månadsavgiften som ett obligatoriskt tillägg om ca 135 kr/mån. Hastighet 250/100 Mbit (kan uppgraderas mot kostnad).

Renoveringar:

UTFÖRDA:
2012 installerades ett värmeprognossystem E-GAIN 2012 som hjälper till att minska värmekostnaderna för fastigheten.
2012 OVK besiktning utförd.
2013 spolades fastighetens avlopp både i kök och badrum.
2013 Ventilationsaggregat utbytta.
2013 Ny garageport installerad.
2014 Tak samt fönsterplåtar.
2015 Ommålning av entréer.
2015 Nytt porttelefonsystem med taggar i hela huset.
2015 Nya tvättmaskiner i tvättstugan.
2016 Renovering av bakgård, parkeringsdäck, lastkaj och miljörum.
2016 Garagerenovering.
2017 Nya hissar installerades.

Det finns inga större renoveringar planerade, mindre renoveringar och underhåll sker kontinuerligt.

Ekonomi:

Föreningen höjde avgiften med 2% i januari 2018 och det kommer nog fortsätta så med en årlig höjdning, beslut tas dock i slutet av året.

I samband med överlåtelsen tas följande avgifter ut av bostadsrättshavaren:
Överlåtelseavgift motsvarande 2,5% av gällande prisbasbelopp, betalas av säljaren.
Pantsättningsavgift utgår med 1% av gällande prisbasbelopp, betalas av pansättaren.

Övrigt:

I avgiften till föreningen ingår bostadsrättstillägg till bostadsrättsinnehavarens hemförsäkring. Hemförsäkring skall tecknas separat.

Föreningen accepterar delat ägandeskap mellan föräldrar och barn. Juridisk person accepteras ej.

För mer information se även föreningens egna hemsida www.notskrikan16.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera dessa uppgifter med representant från föreningen.

Kontaktperson:

Styrelsen

Kontakttelefon:

0768-582626

Kontaktemail:

notskrikan16@gmail.com

Allmänt om lägenheten

Energideklarationer upprättade före 1 januari 2014 har en annan utformning på sammanfattningen och saknar energiklasser. Energiklass har därför inte kunnat specificeras.

Andel årsavgift 0,74%. Andel förmögenhet 0,74%. Uppgift enligt föreningens lägenhetsförteckning. Andelstal insats har ej kunnat preciseras.

En obligatorisk kostnad om 135:-/månad tillkommer till avgiften och avser bredband. Total månadsavgift är 1920 kr.

Enligt lägenhetsförteckningen är lägenheten betecknad som 1 rok.

Omgivning

Allmänt om området:

Möllevången som ligger i Malmös södra innerdel längs Bergsgatan upp mot Södervärn är en central del av Malmö. Detta område har blivit en mycket populär del av staden och dess kulturliv växer ständigt i popularitet. På senare tid har man jämfört stadsdelen med Stockholms Södermalm.

Här får du uppleva utlandet i din egen hemstad. Torget omnämns som den plats i Malmö där olika nationaliteter samlas för att umgås, verka och leva tillsammans i en fantastisk symbios. Vänskap, värme och trivsel är ledord som Möllevången kan stolt stå för.

Här får du aldrig det tråkigt, utbudet av möjligheter är stora. Torget kan minst sagt betraktas som färgstarkt, med en torghandel fullt med färskt frukt och grönt, restauranger som serverar spännande rätter från hela världen och pubar med de godaste dryckerna som finns att få. Den besökare som vill äta gott från menyer från världens alla hörn har ett veritabelt paradis att upptäcka på Möllan. Upptäck mat från Karibien, Jamaica, Östeuropa, målrätter av svensk husmanskost, mat från det thailändska köket, kryddig mat från Indien eller varierat från Mellanöstern med alla dess smaker som berikar både syn, lukt och smak. Sugen på att själv laga något så har du chansen nu. Möllevångstorget är omringat av småbutiker med direktimporterade produkter som är av bästa slag i kvalitet och smak.

Vill du förflytta dig så finns taxibilarna bakom hörnet och väljer du buss så ligger Södervärn tre minuter gångväg från torget. Södervärn är ett busstorg med kommunikationsförbindelser som når städerna utanför Malmö. Vill du stanna i Malmö så går även stadsbussarna här.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.