Trelleborg, Anderslöv
Andrum i Anderslöv
Från: 1 695 000 kr
Till: 2 695 000 kr
Avgift: 3184 kr - 6321 kr/mån
Boarea: 60 - 130 m2
Rum: 2 - 4 st
Bostäder: 10

ANDRUM i Anderslöv - Murade, skånska stenhus på vackra Söderslätt!

Äkta skånsk byggtradition med spröjsad fönsterglädje mitt i omtyckta och pittoreska Anderslöv.

I första etappen varvas rekorderliga radhus med äkta bykänsla av marklägenheter samt etagelägenheter med terrassliv. På södersidan väntar lata dagar vid områdets gemensamma poolområde och i bykärnan finns både skolor, förskolor, bibliotek, handel och fint föreningsliv. I de totalt tre etapperna som planeras, kommer det finnas livsglädje och andrum för alla generationer. Erkänd, lokal byggherre med gott renommé borgar för trygga hem. Stilrent på Söderslätt!

Från bostaden går du bara över gatan för att komma till Familjens Hus, Biblioteket och en ny, fin lekplats och förskola. Väståkraskolan för årskurserna F-9 ligger en kort promenad bort. Byn har goda bussförbindelser och i närbelägna Östra Grevie finner vi även Pågatåg som med god frekvens tar oss både söderut och norrut med andra orter som bl.a. Köpenhamn i förlängningen. Närheten till Sydslättens Ridklubb blir ännu en fördel för dig med hästintresse och i Anderslöv byggs snart ett redan bra serviceutbud ut i form av ny vårdcentral och centrumliv för handel och mycket mera. Fotbollslag, idrottsplats och utomhusbad gör fritiden enkel för alla barnfamiljer! Pendlingsavståndet är bra både till Malmö, Lund, Trelleborg och Sturup.

BO AVGIFTSFRITT I 18 MÅNADER!
Tecknar du dig för en bostad om 4 rok bor du avgiftsfritt i 18 månader. Observera att erbjudandet endast gäller för våra fyror. Kontakta mäklaren för mer info.

Tillträde hösten år 2022.
Pris från 1 695 000:- till 2 695 000:-

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Margareta Meijer
0768-92 41 25 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Lägenhetsnr Adress Pris Boarea Avgift Rum Status

Omgivning

Allmänt om området:

Anderslöv är belägen i det vackraste av områden, i ett hedlandskap som påminner om den skotska landsbygden. Vackert böljande och kuperat med närhet till Havgård och Börringesjön. Gabeljung är skogen där man njuter av trevlig blandskog. Lagom stor för att snabbt lära känna omgivningarna och de bästa gångstråken. Herrgårdarna Havgård och Börringekloster gör sitt till för att förhöja charmen.
Söder om Anderslöv ligger den skånska slätten och ca 10-15 min med bil når man stränderna i Beddingestrand och Skateholm. Denna unika placering mellan två så olika landskap gör naturupplevelsen extraordinär i ett Skåne där man annars får välja.

Om man som barnfamilj väljer att flytta hit så erbjuder Anderslöv full service i form av dagis, skolor och många former av aktiviteter. Förutom de kommunala valen måste föräldrakooperativet Börringebarnen nämnas, ett dagis beläget på Börringeklosters mark och byggnad, en unik miljö för de små att tillbringa sina dagar på. Populär är även Pilens Montessori i Fru Alstad. Här finns dagis samt skola upp till 5:e klass. Denna har mycket gott renommé, även detta är ett föräldrakooperativ. Aktiviteter för barn och ungdomar i och runt Anderslöv är många. Fotboll och ridning står högt upp på listan. Även musik och teater finns för den som detta tilltalar.

Varför vill man bo i Anderslöv?
Anderslöv är en pittoresk by på Söderslätt i framfart. Här byggs nya villor och barnfamiljer flyttar ut från Malmö och de andra större städerna. Det bra pendlingsavståndet till såväl Malmö, Lund, Trelleborg samt Köpenhamn och närheten till Sturup lockar många. Byn är en genuin by med bl.a. kyrka och Gästis från den gamla tiden och modern service såsom dagis, skola, vårdcentral, tandläkare och affärer. Även gym, järnhandel och apotek.

Avstånd: 3 mil Malmö, 2 mil Trelleborg, 3 mil Ystad, 3,5 mil Lund, 1,4 mil till Sturups flygplats

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.