Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Malmö, Jägersro Villastad
Hästägargatan 1
Pris: 4 895 000 kr
Boarea: 118 m2
Biarea: 118 m2
Tomtarea: 1028 m2
Rum: 5
 

Villa på härlig hörntomt!

På superbt läge i lugna Jägersro villastad finner vi denna välplanerade villa om 118 kvadratmeter samt en till ytan lika stor inredd källare. Här fås fräscha ytskikt, underbart ljusinsläpp och generöst allrum. Trädgården är fint uppväxt och erbjuder såväl uterum som rymlig altan med trädäck! Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Claudia Hamington 0704 - 44 39 72 Mejla mig

Visningar.

Onsdag 14 november
17:00 - 17:30
Bokadvisning, ring för bokning 0704-443972

Interiör

Antal rum:

5 varav 3 sovrum

Boarea:

118 m²

Biarea:

118 m²

Beskrivning:

Varmt välkomna till ett familjärt och idylliskt kvarter samt till detta fina boende som präglas av charm och härlig atmosfär. Perfekt för dig som söker ett boende med närhet till skolor, dagis och gångavstånd till serviceutbud. Ett trivsamt boende beläget fridfullt i lugnt barnvänligt område och som erbjuder bra pendelavstånd med buss och bil till både Malmö och Lund samt till övriga Skåne. En villa med välplanerad planlösning och väldisponerade ytor såsom generöst vardagsrum i direkt access till altan och uterummet i rätt läge, fint kök med matplats, tre sovrum samt två helkaklade badrumsmiljöer.

Entrén öppnar upp med en inbjudande, luftig och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaringsmöjligheter i både klädkammare samt inbyggd garderob. På golvet ligger fin laminat och väggarna är krispigt vitmålade. I anslutning ligger det väl tilltagna badrummet som bjuder på helkaklade ytskikt med inredning i ljust träslag och naturligt ljusinsläpp tack vare fönsterpartiet.

Vidare når vi det öppna vardagsrummet med sina generösa ytor och med stora fönsterpartier som ger ett fenomenalt ljusinsläpp. Laminatgolvet flyter vidare från hall till vardagsrum och även här är väggarna vita. Här har både en generös matplats och inbjudande soffgrupp sina givna platser. Via en altandörr når ni även ut till en stor altan med rum för utemöblerna på det fina trädäcket. I anslutning finns det inglasade uterummet och såklart den härligt lättskötta trädgården.

Från vardagsrummets sociala ytor tar vi oss vidare in till köket med dess såväl stilfulla som funktionella inredning med högblanka luckor i vitt och mörk bänkskiva som kontrast. Köket är välutrustat och rymmer matplats för ca sex personer. Ett kök som tilltalar de flesta!

På entréplan finner vi ett av hemmets tre sovrum. Bra till storlek med stilren ekparkett på golvet, fint ljusflöde och en dekorativ fondtapet på väggen. Dubbelsängen ryms utan svårigheter och bjuder in till rofyllda stunder.

Från hallen tar vi trappan ner till den inredda källaren där vi möts av ett stort och härligt rum med vita väggar och ekparkett på golvet. Stort fönsterparti bidrar till härligt ljusinsläpp och här ryms både säng som sällskapsdel om så önskas. På detta våningsplan finner vi även ytterligare ett rymligt sovrum. Här finns även ett helkaklad WC samt ett duschrum, bra placerat mellan sovrummen, samt både tvättstuga och förråd!

Varmt välkommen på visning!

Kök:

Stilrent kök med inredning i vitt mot mörk bänkskiva och kaklat stänkskydd ovan. Utrustat med maskinpark i rostfritt utförande bestående av kyl/frys, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn samt ugn, spishäll och köksfläkt. I köket ryms matplats för ca sex personer. På golvet ligger mörk laminat och väggarna är vitmålade.

Badrum:

Helkaklat badrum i ljusa kulörer. Utrustat med wc, tvättställ med kommod och gott om extra förvaringsskåp, spegel samt dusch.

WC:

Fräscht helkaklad toalett med utrustning bestående av WC och tvättställ med kommod samt badrumsskåp med spegel.

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansvilla med källare

Byggnadsår:

1966

Grundläggning:

Källare

Grundmur:

Betong

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel

Fönster:

2&3-glas

Bjälklag:

Betong

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Plåt

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Övrigt:

inglasat uterum från 2005
Bredband via ADSL eller Canal Digital
Kabeltv via kanal digital
Nytt elskåp med jordfelsbrytare

Energiprestanda:

96 kWh/m²/år

Övriga Byggnader

Garage/Förråd

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

3st

Uppvärmningskostnad:

26 000kr/år

VA:

6 000kr/år

Renhållning:

2 900kr/år

Total driftkostnad:

34 900kr/år

Energiklass:

D

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Tygeln 1

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

2 570 000kr
varav byggnad 1 684 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

7 812kr

Taxeringsår:

2018

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Malmö Rosengård GA:47

Pantbrev:

Totalt antal: 7 st
Total summa: 2 187 500kr

Omgivning

Allmänt om området:

Jägersro villastad är ett område i stadsdelen Husie i Malmö. Området utgörs av villor byggda på 1960-talet. Det ligger mellan Jägersro travbana och Amiralsgatan, öster om Agnesfridsvägen. Längs Amiralsgatan finns en hel del företagslokaler vilket gör att man har ett flertal närbelägna arbetsplatser.

Villastaden har tio gator som präglas av den närbelägna trav och galoppbanan. Här finner man gatunamn som Hästvägen, Remontgatan, Fuxgatan, Ponnygatan, Skimmelgatan, Tränaregatan, Kuskgatan, Veterinärgatan, Hästägargatan och Hovslagarvägen.

Centralt i området finns skola och förskola så här bor gärna barnfamiljerna. I den lugna villaidyllen är det en bra plats att växa upp i. Grönområde och lekplats ligger öster om villaområdet.

På andra sidan Amiralsgatan på Höjagatan 21 ligger den närmaste Vårdcentralen och på Jägersrovägen 80 ligger "Husläkarna Jägersro".

Med sitt strategiska läge når man enkelt både yttre och inre ringvägen samt E65:an. Sturup och Kastrup når man inom 25 minuter. Det finns också bra kommunikationsmöjligheter med stadsbussarna som enkelt möjliggör pendling inom Malmö.

Det närbelägna Jägersro Center är Malmös äldsta köpcentrum som invigdes 1962. Här finns ett brett utbud av butiker med allt från kläder, skor och smycken till elektronik och dagligvaror. Blir du hungrig, finns både restauranger och caféer.

I närområdet ligger den anrika arenan Jägersro. Jägersro Travbana i Malmö är en av Sveriges största tävlings- och träningsanläggningar för trav- och galopphästar. Jägersro är också Sveriges äldsta stationära tävlingsbana för hästsport. Arenan grundades 1907 av byggmästaren Christian Lauritz Müller. Müller har även låtit uppföra åtskilliga byggnader i Malmö däribland Ribersborgs Kallbadhus. Till hans minne går årligen C.L Müller memorial av stapeln på Jägersro.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.