Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Falkenberg, Glommen
Hule 109
Pris: 3 285 000 kr
Boarea: 118 m2
Tomtarea: 1339 m2
Rum: 6
 

Byggklar tomt strax norr om Falkenberg

Byggklar tomt med möjlighet att välja ett hus från A-hus sortiment. Prisexempel med Villa Sjötorp i 1 plan! För mer information om pris och möjligheter kontakta A-hus säljare Johan Pettersson på 035-2805101.

Ansvarig mäklare.

Bild på Roger Buske
Reg. Fastighetsmäklare Roger Buske 0704-80 72 81 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

6 varav 4 sovrum

Boarea:

118 m²

Beskrivning:

Välkommen att beställa ditt drömhus i samarbete med A-hus en del av Deromekoncernen! Här finns goda möjligheter att köpa till angränsande mark för den som vill skapa sig sin egna hästgård eller annan verksamhet! Genom samarbetet med Våningen & Villans fastighetsmäklare skriver du ett köpeavtal på tomten med mäklaren. Därefter tecknas ett huskontrakt samt ett entreprenadkontrakt med A-hus säljare som även hanterar de val och eventuella tillval du önskar till just ditt nya hus.
Vi bjuder er till kvadratsmarta villa Sjötorp. Villan passar lika bra gavelställt på den smala tomten som med långsidan mot gatan eller trädgården. Här ligger köket praktiskt i en öppen planlösning mot vardagsrummet, ett härligt stort rum där hela familjen kan umgås. Prisexemplet avser färdigbyggt hus med grovplanerad tomt exkl. utvändig målning. Carport/garage finns som tillval.

:

Exempel på val av inredning! Marbodalkök med vitvaror från Siemens. Helkaklat med klinker på golv. Inredning från Svedbergs. Blandare från Mora och Damixa. Duschdörrar runt duschplats. Helkaklat med klinker på golv. Inredning från Svedbergs. Blandare från Mora och Damixa. Badkar och separat duschplats med duschdörrar. Diskbänkskåp från Marbodal, diskbänk från Franke och städskåp. Siemens tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansvilla

Byggnadsår:

2019

Grundläggning:

Betongplatta

Stomme:

Trä

Fasad:

Trä

Fönster:

3-glas isoler

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Uppvärmning:

Frånluftsvärmepump NIBE

Övrigt:

Priset är för ett villa Sjötorp i grundutförande inkl. tomten. Utvändig slutmålning samt finplanering av tomten ingår ej.

Energiförbrukning frånluftsvärme:
34 kwh/kvm/år (Stockholm)
48 kwh/kvm/år (Umeå)
29 kwh/kvm/år (Malmö)
* Beräknad specifik energianvändning för värme, varmvatten och ventilation vid normal användning och 21° C inomhustemperatur. Hushållsel inräknas inte.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

4st

Kommentar:

Schablonkostnad.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Morups-Hule 1:96

Taxeringsår:

2018

Servitut etc:

Last, Avtalsservitut: Kraftledning, 1382IM-14/21586

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.