Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Malmö, Rosengård
Thomsons Väg 26
Pris: 795 000 kr utgångspris
Avgift: 5 320 kr
inkl. värme, vatten, kabel-TV, elabonnemang och bostadsrättstilläggsförsäkring. Föreningen debiterar el utifrån förbrukning.
Boarea: 80 m2
Rum: 3
Våning: 4
 

Trevlig 3:a med stor inglasad balkong med utsikt över den fina gården!

Trivsamma kvadrat med stor inglasad balkong med fin utsikt över den gröna gården! Här erbjuds en riktigt fin bostad med genomgående ljusinsläpp, två rejäla sovrum, rymligt vardagsrum och snyggt kök med matplats. Lägg därtill goda förvaringsmöjligheter samt både badrum och gäst-wc. Hiss från markplan!

Visningar.

Söndag 16 juni
11:30 - 12:00
Premiär, öppen visning! Boka gärna på boka-knappen.
Anmäl mig
Måndag 17 juni
17:00 - 17:30
Bokad visning. Boka via BOKA-knappen!
Anmäl mig

Interiör

Antal rum:

3

Boarea:

80 m²

Hall:

Välkomnande hall med plats att hänga av sig ytterkläderna på höger sida. Garderob med skjutdörrar. Väggarna har vitmålad tapet och golvet är beklätt med ett praktiskt laminatgolv.

Kök:

Kök renoverat 2013 med modern inredning från IKEA med ljusa skåpluckor tillsammans med rostfria beslag. Nedfälld diskho i ljus laminatbänkskiva med stora äggskalsfärgade kakelplattor med inslag av brun mosaik som stänkskydd ovanför. Maskiner såsom kyl/frys Whirlpool , keramisk spishäll, inbyggd ugn, mikrovågsugn, fläkt. Vita tapetserade väggar och mörkgrått laminatgolv med klinkermönster. Skafferi.

Badrum:

Halvkaklade väggar och klinker på golvet. Badkar, tvättställ med kommod och WC. Spegel och förvaringsskåp.

Gäst-WC:

Kakel ovanför tvättstället, glasfiberväv på väggar och klinker på golvet. Tvättställ med kommod, spegel och WC.

Vardagsrum:

Vardagsrummet är ljust och har stora fönster, vita väggar och asklaminatgolv. Här finns gott om plats till en rejäl soffgrupp med tillhörande bord, mediamöbel m.m.

Sovrum 1:

Lägenhetens första sovrum har vita väggar och golvet är klätt med asklaminat. Rummet är stort och rymmer både en dubbelsäng och andra möbler som t.ex. bokhyllor och en byrå eller skrivbord.

Sovrum 2:

Lägenhetens andra sovrum ligger bredvid köket. Vita väggar och golv klätt med asklaminat även här. Från rummet kommer man ut till den stora, inglasade balkongen med fin utsikt över den gröna innergården.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1970

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk till- och frånluft

Energiprestanda:

173 kWh/m²/år

Förening

Namn:

HSB Brf Arvid i Malmö

Allmänt om föreningen:

HSB Brf Arvid består av 324 lägenheter och 18 lokaler. Husen är byggda 1970 och alla husen är utrustade med hiss.

I varje hus finns en välutrustad tvättstuga med torkrum. Bokningen går smidigt med hjälp av ett elektroniskt bokningssystem.

Brf Arvid innehar byggnader på adresserna Widells väg 1-5 och Thomsons väg 6-26.

Den totala lägenhetsytan är 23 235 kvm och medelstorleken på lägenheterna är 71,7 kvm.

Föreningen har en festlokal som medlemmarna kan hyra till en kostnad av ca 1 000 kr varav 500 kr är en depositionsavgift som återfås om lokalen lämnas tillbaka i gott skick.

Tomträttsavgälden ska omförhandlas 2021-01-01.

Föreningen har individuell mätning av el, debiteras efter förbrukning.

Parkering/garage:

Föreningen har 170 st garageplatser, kostnad ca 300 kr/månad.
Föreningen har 150 st parkeringsplatser, kostnad ca 100 kr/månad.
Kösystem tillämpas.

Bredband/TV:

Bredband via fiber (Ownit), kostnad fn ca 145 kr/månad vilket tillkommer till avgiften.
Kabel-TV via Com Hem. Basutbudet ingår i avgiften.

Renoveringar:

Utförda renoveringar:
Fönstren är bytta, mot balkong endast fönster utsida.
2010 - avloppsstammar och rör filmades.
2010 - OVK (obligatorisk ventilationskontroll) utfördes, rensning av imkanalerna.
2016 - relining av avloppsstammarna.
Porttelefonerna är utbytta.
Renovering och uppfräschning av p-platser, bokningstavlor samt bevakade entréer har utförts.
Yttre miljö har åtgärdats, lekplatser har fått staket och trärink kring sandlådor för att öka säkerheten.

Planerade renoveringar:
Framöver planeras att byta vattenledningar, hisskorgar samt radiatorer. Detta väntas finansieras delvis med eget kapital och delvis via nya lån. Föreningen jobbar för tillfället med underhållsplanen och inga beslut är fattade om när arbetet ska påbörjas.

Ekonomi:

Föreningen eftersträvar mindre höjningar per år för att undvika större höjningar enskilda år.
Föreningen följer en underhållsplan.

Överlåtelseavgift om 1163:- betalas av köparen och pantsättningsavgift om 465:-/pant, enligt stadgar.

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen. Det är stämma i slutet av oktober då fler beslut fattas.

HSB tar ut en medlemsavgift om 500 kr vilken återfås när medlemmen flyttar och går ur HSB. Ytterligare en årsavgift på 300 kr för första året debiteras köparen, denna återfås ej. Vid tillträde efter juli månad debiteras halva årsavgiften, dvs 150 kr.

Allmänt om lägenheten

Lägenheten disponerar ett källarförråd.
Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Omgivning

Allmänt om området:

Rosengård är den östra stadsdelen i Malmö som är känd som den mångkulturella delen av Malmö i betydelsen att olika invandrarkulturer och olika svenska kulturer lever tillsammans i samma område. Här får du bo i ett landskap av många småbutiker med utbud från olika länder och få en känsla av att du är på en långresa genom världens olika kontinenter. Här har du privilegiet av att få berikas av maten som genomsyrar stadsdelen, historier och bakgrunder. Rosengård har även en av Malmös största matbutiker där du kan handla mat för hela året.

Bo högt upp, eller nära markplan, valet är ditt! Här finns byggda bostäder som vidrör molnen. Utsikt, frisk luft med en härlig frihetskänsla.

Stadsdelen har många föreningar som syftar till att upprätthålla och bevara traditioner och kulturarv, och vars verksamhet omfattar poesi, konst, teater, musik och dans. Det finns vidare flera mångkulturella mötespunkter såsom Apelgårds fritidsgård, Tegelhusets fritidsgård och Kamelia, organiserad mötesplats för kvinnor. Många som flyttat till Rosengård känner snabbt sig hemma och flyttar sällan därifrån. Familjekänsla och den varma gemytlighet som lagt sig över stadsdelen, vänskap och trivsel är något som vi alla bör sträva efter.

I området finns en vacker park som utgörs av ett kulligt landskap med gräsmattor och ängar. Stora delar av parken fylls ut av sandlådor, gungor, lekplatser, grillplatser, bollplaner, boulebana med mera där barn tillsammans med vuxna kan umgås och leka. De som tränar har ett stort utbud av idrottsföreningar såsom fotbollsklubben FC Rosengård, Malmö Boxningsklubb och brottarklubben Malmö Tigers. Bland kända idrottsmän från Rosengård som Zlatan Ibrahimovic, Yksel Osmanovski, EM-mästaren i brottning Kim Holk samt fritidsledaren och boxningstränaren känd som "Dallas".

Rosengård har mycket av allt men vill man ta sig utanför den östra stadsdelen så är kommunikationsmöjligheterna goda. Buss tar dig på nolltid in till City, havet eller till de skånska vida ängar och fält som ligger med snö eller raps beroende på årstid. Har du bil så finns det parkering åt de boende samt även gäster som vill besöka.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.