Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, City
Fiskehamnspromenaden 11B
Pris: 4 895 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 897 kr
inkl värme och kallvatten.
Boarea: 77.5 m2
Rum: 3
Våning: 4
 

Genomgående med kvalitativ inredning och kanalvänd söderbalkong.

På ett av Malmös absolut bästa lägen lockas vi av soldyrkande balkong, svårslagen utsikt, ingen insyn och ypperligt planerade kvadratmetrar. Detta hem stoltserar med en öppen och social planlösning, fantastisk balkong och glasparti samt två fina sovrum. Lägg därtill gott om förvaring och en rymlig, klockren klädkammare utöver det. Läget med grannar som Saluhallen, konserthuset och Clarion Malmö Live lämnar verkligen inget mer att önska och känslan av klass är starkt förankrad. Centralt med närhet till Malmö C, City och Gamla Väster.

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

3

Boarea:

77,5 m²

Hall:

Hallen är inbjudande med vitlaserad askparkett i samspel med vitmålade väggar, vilket är ett tema som återfinns genom hela bostaden. Förvaringen ombesörjs av en rejäl, spegelförsedd skjutdörrsgarderob och dessutom erbjuds en mycket rymlig klädkammare.

Allrum:

Rakt fram finner vi väldisponerade allrumskvadrat med plats för både soffa och fåtöljer. Ett stort fönsterparti maximerar ljusinsläppet och den semiöppna planlösningen mot kök och matplats förstärker den luftiga känslan.

Sovrum:

Ifrån allrummet nås hemmets största sovrum, som med lätthet inrymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang. En rymlig, diskret skjutdörrsgarderob ombesörjer allehanda klädförvaring och ljusinsläppet ifrån det diskret placerade fönstret är behagligt.

Kök:

Mycket elegant och tidlöst HTH-kök med utmärkt förvaring bakom vita släta luckor, som möter vitt kakel ovanför vita högblanka arbetsytor. Maskinparken från 2015 består av
induktionshäll, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, mikro, ugn samt fläkt. Ljust och tilltalande med kökshalvö mot den angränsande matplatsen.

Matplats:

Väl tilltagen matplats i direkt anknytning till det öppna köket. Rummet fullkomligen badar i ljus ifrån ett stort fönsterparti med helglas från golv till tak och som ackompanjeras av en glasinfattad terrassdörr. Balkongen utanför adderar ytterligare till livskvalitén, med en underbar utsikt över kanal, park och paradgata. En riktigt läcker balkong som ramas in av vackert träarbete och som dessutom är belägen i utmärkt söderläge.

Sovrum:

Ännu ett trevligt sovrum av bra storlek, lagom att nyttja såsom exempelvis barnrum eller hemmakontor.

Badrum:

Stilrent badrum med mörkt klinkergolv med golvvärme och vitkaklade väggar. Här erbjuds dusch bakom frostade vikdörrar, wc, handfat med vit underkommod, badrumsskåp med spegel samt handduksvärmare. Egna tvättfaciliteter med tvättmaskin och torktumlare side by side och vit arbetsbänk samt väggskåp ovanför.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerfamiljshus

Byggnadsår:

2015

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energiprestanda:

54 kWh/m²/år

Driftskostnader

Energiklass:

B

Förening

Namn:

Brf Sopranen i Malmö

Allmänt om föreningen:

Bostadsrättsföreningen Sopranen äger fastigheten Torsken 4 belägen i det nybildade bostadskvarteret Malmö Live. Föreningens hus är uppfört 2015 av Skanska och består av tre sammanbyggda flerbostadshus med totalt 5, 8 och 14 våningar. I föreningen finns av 86 lägenheter och 4 hyreslokaler. Adresserna är Gibraltargatan 1-3 och Fiskehamnspromenaden 11.

Föreningen har en gemensam takterrass som får nyttjas av de boende i föreningen och är utrustad med solstolar, loungemöbler, bord, stolar och parasoll. Takterrassen nås via trapphuset på Gibraltargatan 3 C och är belägen på våning 6. I anslutning till takterrassen finns en gemensamhetslokal med kök och plats för 30 personer att låna vid behov. Går att boka smidigt och enkelt via föreningens hemsida. Till lägenheten hör ett förråd som är belägen i källaren. I övrigt finns barnvagnsrum, cykelförråd och miljörum. Övervakat trapphus.

Kontakt: styrelsen@brfsopranen.se
Hemsida: www.brfsopranen.se

Föreningen har individuell mätning av el och varmvatten där respektive hushålls förbrukning faktureras kvartalsvis.

Medlemskap i poolbil via Sunfleet under de första 5 åren ingår i månadsavgiften.

Parkering/garage:

Garage finns i P-huset Malmö Live och P-huset Godsmagasinet alldeles intill. Dessa hyresavtal administreras och ingås med P-Malmö.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till kabel-tv (basutbud), bredband (100 Mbit/s) och telefoni via Bredbandsbolaget för en kostnad om 165 kr/månad. Tillkommer som ett fast tillägg på månadsavgiften varje månad.

Renoveringar:

Föreningens hus är färdigställda 2015 och i dagsläget är inga större renoveringar planerade de närmaste åren mer än allmänt underhåll.
Under 2018 har man bland annat utfört hissbesiktning, brandsäkerhet, OVK och filterbyte i ventilationssystem.
För kommande underhåll se årsredovisningen.

Ekonomi:

För närvarande har föreningen inga planerade avgiftshöjningar.

Överlåtelseavgift tas ut om 1163:-, betalas av köparen, och pantsättningsavgift om 465:-/pant, tas ut av pantsättaren.

Övrigt:

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, uppdaterad via hemsida, årsredovisning och stadgar då styrelsen hänvisar till detta. Den slutliga köparen uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Kontaktemail:

styrelsen@brfsopranen.se

Allmänt om lägenheten

Ekonomisk förvaltare SBC har angivit följande andelstal:
Andelstal 0,0124300.
Andel av årsavgift 1,42829%.
Andelsprocent kapital 2,58097%.

Lägenhetsnummer enligt mäklarbild: 41303. Lägenhetsnummer enligt ekonomisk plan: D1303.

Individuell mätning och debitering av el och varmvatten, kostnad för detta tillkommer till avgiften. Säljarna har haft en kostnad (för hushåll om 3 personer) om ca 456 kr/mån baserad på deras faktiska förbrukning mellan feb-juli 2019. Obligatorisk kostnad för TV/bredband om 165:-/månad, tillkommer till avgiften.

Trådbackar och garderob i lilla sovrummet ingår ej i köpet.
Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd.

Omgivning

Allmänt om området:

Malmö City är det pulserande hjärtat i landets tredje största stad. Som sig bör finns här ett strålande utbud av affärer, restauranger och bostäder för alla smaker. Arkitekturen tar tvära kast från kvarter till kvarter och ofta från hus till hus. Här kan du bo i såväl hus från 1700-talet som i toppmoderna lägenheter. Hela Malmös historia målas upp med hjälp av byggnader och det är riktigt underhållande för den arkitekturintresserade att ta en promenad bland vägar och stråk i City.

Gågatan som löper från Malmö Central, via Stortorget och ända ner till Triangeln är det självklara shoppingstråket och här finns de flesta stora affärskedjor du kan förvänta dig. Om du hellre blir överraskad i din shopping finns gömda pärlor. Ta en kort avstickare till Lilla Torg, till exempel. Här kan du upptäcka unikt hantverk i olika skepnader, eller svalka dig med en kall dryck på en av de många uteserveringarna. Lilla Torg är ett populärt vattenhål med mat från världens alla hörn dit många, både semesterfirare och de som bara tar en lunch flockas varje dag. Torget byter skepnad till festtorg allt eftersom kvällen blir natt med flera nattklubbar och uteserveringar med musik och upplevelser.

Caféer och restauranger är rikliga i hela City. Finn dina favoritsmaker eller upptäck helt nya, i Malmö samlas som bekant hela världen. Lyssna gärna på någon av de många gatumusikanterna under tiden. Stora gallerior som Hansa samlar ännu fler shoppingupplevelser och restauranger under samma tak och utgör ett fint alternativ när vädret inte spelar med.

En gång varje år byter hela City skepnad och blir Malmöfestivalen. Världs- och rikskända artister framträder på stora scener som byggs upp på torgen och längs gatorna trängs försäljare och mer streetfood än du kan ana.

Nybyggda Malmö Live ligger strax norrut, över kanalen, och erbjuder ett nytt hem åt Malmös kulturliv med symfoniorkestern i spetsen. Internationella restauranger och världsartister av hög klass står på menyn när du tillbringar en kväll på Malmös eget "Malmhattan".

Kommunikationer finns det gott om med närhet till Malmö Central och knutpunkten Gustav Adolfs Torg. Sturup och Copenhagen Airport är inte långt bort, likt tåg- och bussresor i alla riktningar. I City tar du dig lättast fram till fots eller med cykel. Gång- och cykelbanorna är väl utbyggda och anpassade likt stora delar av övriga Malmö. Skulle du bli trött i fötterna av allt promenerande kan du även slå dig ner vid kanalen som flyter runt city. Längs med vattnet finns trevliga bryggor som bjuder in till en stunds improviserad avslappning.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.