Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Burlöv, Arlöv
Hällegatan 19
Pris: 4 995 000 kr utgångspris
Boarea: 150 m2
Biarea: 122 m2
Tomtarea: 1264 m2
Rum: 9
 

Enplansvilla med hel källare - gamla Arlöv - 150 + 120 kvm

Välkommen till Hällegatan 19 i Arlöv. Det stora huset för den aktiva familjen. 150 kvm i entréplan fördelat på bla kök med matplats, stora sociala ytor, fyra sovrum och helkaklat badrum.
Källaren om 120 kvm är fullt inredd med allrum, hobbyrum, helkaklat badrum, stor tvättstuga, pannrum och förråd. Separat ingång utifrån.
Lägg härtill en underbar insynsskyddad trädgård, dubbelgarage, carport för två bilar och stensatt uppfart.
Hela fastigheten är i mycket bra skick med hög standard på inredning och utrustning. Missa inte detta tillfälle ! Välkommen på visning.

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

9 varav 4 sovrum

Boarea:

150 m²

Biarea:

122 m²

Hall:

Välkomnande hall med klinkergolv och målade väggar.

Matrum:

Matrum med stora fönster, målade väggar och stavparkett.

Kök:

Trevligt och ljust med matplats för fyra runt köksbordet. Inredning från Balingslöv. Maskinell utrustning fördelad på spishäll induktion 2016, fläkt med avluftning genom taket 2006, diskmaskin Cylinda 2006 och kyl Cylinda 2006. Dubbla hela frysar finns i källaren Cylinda 2010.

Badrum:

Helkaklat badrum på entréplan renoverat 2017. Golvvärme, handdukstork, badkar, wc och tvättställ.
Helkaklat duschrum på nedervåningen med golvvärme, dusch, wc och tvättställ. Även här en elektrisk handdukstork.

Vardagsrum:

Stort härligt rum med målade väggar, ekparkett och öppen spis.

Tillbyggnad:

Vackert stort rum med öppningsbara stora glaspartier. Här är det vitmålade väggar och klinkergolv med underliggande golvvärme.

Sovrum:

På entréplan finns fyra sovrum med målade väggar och laminatgolv.

Källare 122 kvm:

Källare är fördelad på stort allrum, helkaklat badrum, stor tvättstuga renoverad 2015 med tvättmaskin 2012 och torktumlare 2016, hobbyrum, pannrum, matkällare och förråd. Källare är hela 122 kvm stor och fullt bebolig.

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansvilla med källare

Byggnadsår:

1960 Ombyggt 2012

Grundläggning:

Betongplatta

Grundmur:

Betong, källarvägg

Stomme:

Betong/trä

Fasad:

Tegel

Fönster:

3 glas trä invändigt och aluminium utvändigt

Bjälklag:

Betong/Trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Värmepump vattenburet system

Ventilation:

Självdrag

Övrigt:

DUBBELGARAGE om ca 70 kvm med förråd.

CARPORT för två bilar.

KABELTV via parabol idag.
FIBER ej i drift idag

Jordfelsbrytare installerad.

Energiprestanda:

65 kWh/m²/år

Övriga Byggnader

RENOVERINGAR 2018 avfrostning 2014 nya fönster 2011 nytt tak 2010 värmepump 2002 ny ackumulator tank 1996 el löpande renoverat från 1996

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Uppvärmningskostnad:

14 000kr/år

VA:

3 000kr/år

Sotning:

500kr/år

Renhållning:

3 000kr/år

Försäkring:

5 000kr/år

Total driftkostnad:

25 500kr/år

Energiklass:

D

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Tågarp 19:130

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

2 878 000kr
varav byggnad 2 136 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

8 049kr

Taxeringsår:

2018

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Pantbrev:

Totalt antal: 9 st
Total summa: 1 284 000kr

Omgivning

Allmänt om området:

Arlöv är en del av tätorten Malmö belägen i Burlövs kommun där Arlöv utgör centralorten. I kommunen ingår även orterna Åkarp och Burlövs Egna Hem.

Här har man med sitt strategiska läge nära till allt. Orten bestod förr av ett antal gårdar som drog till sig arbetskraft inom jordbruket. Orten började växa som industriort från 1869 och utmärker sig genom sin blandning av låg villabebyggelse och höghus- och industriområden. Industrin som fick samhället att växa i storlek i slutet av 1800-talet var framförallt sockerbruket, vars lokaler fortfarande dominerar centrala Arlöv.

Arlöv erbjuder både grundskolor (F-åk9) samt ett flertal förskolor vilket är en bidragande faktor att barnfamiljen gärna flyttar hit och de fantastiska kommunikationsmöjligheter som orten har är ett annat starkt argument för att bosätta sig här. På mindre än 10 minuter når man både centrala Malmö och Lund med Pågatåget vilket möjliggör att man enkelt pendlar vidare till Kastrup och Köpenhamn. Arlöv har även utmärkta bussförbindelser som via Lundavägen trafikerar sträckan Malmö-Lund samt en busslinje som trafikerar sträckan Malmö-Löddeköpinge.

Inom kommunen finns det badhus, bibliotek, golfbana, flertalet idrottsföreningar, studiecirklar, Komvux etc. I de centrala delarna finns det dagligvarubutiker, pizzerior, frisörer, bilskolor, vårdcentral, folktandvård m.m. Dessutom ligger Burlöv Center i närheten som har ett rikt utbud av olika butiker. Här finns allt från kläder, skor och smycken till elektronik och dagligvaror. Blir du hungrig, finns både restauranger och caféer.

Arlöv är också känt genom Arlövs teater som gjort sig ett namn inom revyteatern. Här har man roat besökare ända sedan 1920-talet.

Under sommarhalvåret sätter man sig enkelt på cykeln för att nå Lommas stränder som inbjuder till härligt strandliv. Orterna sammanbinds med cykelväg som löper längs Lommabuktens sträckning och blir en lagom liten tur. Ett annat närliggande smultronställe är Alnarpsparken som breder ut sig som en grönskande oas strax utanför Arlöv.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.