Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Söderkulla
Berguvsgatan 9B
Pris: 995 000 kr
Avgift: 3 378 kr inkl värme, VA och Kabel-TV, Balkongrenovering.
Boarea: 64 m2
Rum: 2
Våning: 3
 

Renoverad tvårummare med inglasad balkong på tredje våningen!

Stor inglasad balkong med grönskande gårdsutsikt på tredje våningen. Helkakalt badrum, rymligt fräscht kök med stor matplats och även ett stort allrum med plats för både soffgrupp, skrivbord eller ytterligare matplats för den som vill.

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Joachim Grufstedt 0708-993393 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

2

Boarea:

64 m²

Rumsbeskrivning:

Välkomna till denna fräscha, rymliga och hemtrevliga tvåan på Söderkulla.

Vi tar oss upp till våning tre och där utsikten och ljusflödet är fantastiskt, hittar vi denna pärla. Den stora hallen öppnar upp med ljust golv och ljusa väggar. Vitmålade inbyggda garderober erbjuder ansenliga förvaringsmöjligheter.

Rakt fram når vi det generösa sovrummet, där vi bjuds original stavparkett och målade väggar. En inbyggd garderob finns precis bakom dörren. Sovrummet är stort och erbjuder plats till en dubbelsäng och mer därtill.

Till vänster från hallen kommer det stora vardagsrummet. Här hittar vi originalparkett i samspel med ljusmålade väggar. Plats till en soffgrupp och ett middagsbord, om så önskas. Perfekt med utgång till den stora inglasade balkongen i solsäker läge och fin utsikt.

Till höger om hallen, vägg i vägg med sovrummet, finner vi ett fräscht och rymligt kök. Här finns en stor arbetsyta, goda förvaringsmöjligheter och plats till ett matbord nära fönstret.

Ett ypperligt trivsamt boende med kanonbra planlösning och underbart fräscha ytskikt!!

Välkomna på visning.

Kök:

Modernt kök med vackra och tidlösa materialval från 2011. Vi har bra med förvaring samt arbetsyta. Köket är utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll, ugn. mikro och spisfläkt. I köket får vi plats med ett större sällskap.

Badrum:

Stilrent helkaklat badrum. Generös och välarrangerad badrums miljö med komforten i fokus. Utrustad med handfat, spegelskåp, badkar/dusch samt toalett.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1964

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energiprestanda:

123 kWh/m²/år

Förening

Namn:

HSB Brf Artisten

Allmänt om föreningen:

HSB Brf Artisten bildades år 1964 och består av 186 st bostadsrätter i fastigheter med adresserna Berguvsgatan 9 och 11, Berguvsgatan 13 och Tornfalksgatan 10. Tomten innehas med äganderätt.

Gemensamma utrymmen:
På Berguvsgatan 11 finns två stycken tvättstugor. Två stycken tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkrum per tvättstuga.
Mangel finns på Berguvsgatan 9.
Festlokal på Söderkullatorget som delas med tre andra föreningar kostar ca 700 kr/kväll att hyra.
Träningslokal. Medlemskap 600 kr/år.
Gemensam gård med grillplats och utemöbler.
Boulebana i Söderkullaparken.

Elavtal/Balkong:
Föreningen har ett gemensamt avtal med en elleverantör med förmånliga priser. Avläsning av elförbrukning av enskilda lägenheter sker kontinuerligt och debiteras utöver månadsavgiften enligt specifikation på faktura. Kvartalsvis eftersläpning.
Ett obligatoriskt tillägg för den utförda balkongrenoveringen tillkommer till avgiften. Denna avgift upphör år 2018.

Parkering/garage:

Föreningen har 119 st parkeringsplatser som kan hyras för ca 100 kr/mån. Garageplatser kan hyras i grannföreningarna.
Kösystem tillämpas.
I övrigt fri parkering i området.

Bredband/TV:

Kabel-Tv, basutbudet från Com-Hem ingår i avgiften.
Bredband via Ownit ingår ej i avgiften utan tecknas separat av varje enskild bostadsrättsinnehavare.

Renoveringar:

- relining av avloppsstammar år 2014
- byte av tappvattenstammar år 2014
- takrenovering och hängrännor höghuset år 2014 och låghusen 2015
- alla tvättstugor har fått moderna tvättmaskiner fram till 2014
- hissbyte, byte av trapphusfläktar och innertak i höghuset 2015

Ekonomi:

Föreningen planerar ca 2 % höjning per år för att följa normal inflationstakt.

Allmänt om lägenheten

Lägenheten disponerar ett källarförråd.

Ett obligatoriskt tillägg för den utförda balkongrenoveringen tillkommer till avgiften. Denna avgift på 275 kr upphör år 2018.

Energideklarationer upprättade före 1 januari 2014 har en annan utformning på sammanfattningen och saknar energiklasser. Energiklass har därför inte kunnat specificeras.

Omgivning

Allmänt om området:

Välskött och populärt område som ligger i Malmös södra delar och har många fördelar tack vare sitt geografiska läge. Från Söderkulla kommer du snabbt ut på motorvägen (E11) och tar dig därmed enkelt både till Lund och Danmark. Här har du även nära till närhandel i form av en liten Netto-butik men du har också nära till köpcentret Mobilia. Här har du goda bussförbindelser utan dörren som tar dig runt hela Malmö. Bebyggelsen i Söderkulla är blandad men består till största del av flerbostadshus i varierande storlek, men det finns även några radhus samt friliggande villor.

Du tar dig snabbt ut på motorvägen som leder mot Lund eller mot Hyllie och Danmark. Goda pendlingsmöjligheter är alltså ett stort plus. Från Hyllie har du även goda förbindelser vidare med tåg från tågstationen. Du har även goda bussförbindelser som enkelt tar dig in till Malmös centralare delar.

Närvaruhandel hittar du i området och är det dags för större inhandlingar så har man populära Mobilia med ett stort utbud av butiker ett stenkast bort. Här finns ett stort utbud av klädesbutiker, sportbutiker samt Malmborgs och Willys. Här finns även ett flertal caféer och restauranger i köpcentret.

I området finns det gott om skolor samt förskolor som ligger strategiskt placerade. Närservice såsom vårdcentral finns även att tillgå i området. I området finns också flera stora grönområde med många allmänna lekplatser, perfekt för barnfamiljen.

Söderkulla är ett populärt område för barnfamiljer tack vare sin strategiska placering med närhet till motorvägen, gott om skolor samt förskolor, grönskade områden och dagligvaruhandel. Kommunikationsmöjligheterna från området är mycket goda, både för buss och tåg.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.