Anmäl intresse
Hörby, Hörby
Killhult 6569
2 595 000 kr Totalentreprenad
Boarea: 133 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 1326 m2
Rum: 6
 

Prisvärd totalentreprenad i underbar natur!

I natursköna Killshult mellan Hörby och Tollarp finns nu möjlighet till en generös tomt där Anebyhus uppför en synnerligen väldisponerad enplansvilla i trevlig vinkel. Villan kommer bland annat att erbjuda fyra bra sovrum och två badrum. Separat avdelning för barnen med eget allrum samt en härligt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. En utmärkt chans till en bekväm totalentreprenad där du förstås även får välja om du önskar tillval utöver standardutförandet.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Mikael Öhlin
0708-30 98 00 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen är ljus och rymlig med plats för avhängning av ytterkläderna och även för en fristående förvaringsmöbel om man så önskar. Redan här möter det genomgående golvet från Tarkett upp i samspel med vita väggar. Golvet utgörs av ett träfanérgolv, modell Viva Ek Nature, 3-stav, 8,5 mm.

Badrum 1:

Direkt på höger hand erbjuds ett badrum med våtrumsytskikt. Golvstående wc-stol, tvättställ samt duschblandare. Kakel och klinker finns som tillval.

Vardagsrum:

Rakt fram väntar generösa allrumskvadrat i luftig öppen planlösning med köket. Centralt i rummet finns möjlighet att placera en värmande kamin. Rikligt med ljusinsläpp ifrån ett stort fönsterparti vid ena kortsidan och även ifrån stora fönster vid köksdelen.

Sovrum 1:

Ett par steg in till vänster nås ett av de fyra sovrummen, med utrymme för exempelvis säng och skrivbord.

Kök:

Ikeakök med vit inredning och laminatbänkskiva. Plats för ett större middagsbord i direkt anslutning. Vitvarorna består av induktionshäll 60 cm, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, fläktkåpa 60 cm, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. LED-bänkbelysning. Stora fönster ackompanjeras av terrassdörr mot härlig uteplats i lä.

Sovrum 2:

Med ingång från vardagsrummet finner vi ännu ett bra sovrum av goda kvadrat, med ett behagligt ljusinsläpp ifrån två väderstreck. Detta sovrum nyttjas med fördel som master bedroom.

Allrum:

I villans bortre del finns ett utmärkt allrum som bjuder på ett strålande ljusinsläpp ifrån ett stort fönsterparti. Med access till både badrum och ytterligare två sovrum är detta en perfekt avskild del för barnen och deras kompisar.

Sovrum 3:

Kvadratiskt utformat sovrum med plats för allehanda möblemang.

Sovrum 4:

Trevligt rektangulärt sovrum vägg i vägg med sovrum nummer tre.

Badrum 2:

Våtrumsytskikt. Golvstående wc-stol, tvättställ samt duschblandare. Kakel och klinker finns som tillval.

Tvättrum:

Laminatskiva med infälld ho och engreppsblandare. Tvättmaskin ingår och torktumlare är tillval.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansvilla i vinkel

Byggnadsår:

Nyproduktion

Stomme:

Trä

Fasad:

Liggande Z-panel

Fönster:

3-glas isoler, aluminium och trä

Bjälklag:

Trä

Tak:

Tvåkupiga betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Frånluftsvärmepump NIBE F730

Ventilation:

Mekanisk (endast frånluft)

Övrigt:

Nyproduktion.
OBS! Huset på bilden kan vara extrautrustat.
Samtliga innerdörrar är vita från Swedoor.


För husrelaterade frågor kan ni kontakta Anebyhus representant Mattias Edberg på 0739-733 906 alt mattias.edberg@anebyhusgruppen.se

Energideklaration:

Utförd: Behövs ej

Driftskostnader

Fastighetsskatt/avgift:

600 kr

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

killhult 1:96

Taxeringskod:

210

Taxeringsvärde :

60 000 kr

Taxeringsår:

2018

Vatten och avlopp:

Anslutningsavgifter för vatten och avlopp ingår i priset.

Servitut etc:

Avtalsservitut Kraftledning
Avtalsservitut Ledning
Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 12-IM5-69/5272.1
Last: Avtalsservitut: Ledning, 12-IM5-78/2058.1
Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 12-SVN-313.1

Omgivning

Allmänt om området:

Hörby ligger naturskönt mitt i Skåne, öster om Ringsjön. Kommunen har drygt 15 000 invånare fördelade på tätorten Hörby och landsbygden runtomkring. De flesta bor i villa eller på en gård, men i Hörby finns också ett antal bostadsrätter.

Inne i Hörby finns flera stora mataffärer, bensinstationer, apotek, systembolag, vårdcentral och tandläkare. Här finns också många småbutiker, caféer och restauranger samt sporthall med ett stort badhus.

Naturen är en av de viktigaste tillgångarna – både att njuta av och att bruka. I kommunen finns bland annat Fulltofta Naturcentrum med populära strövområden, ett tiotal vandringsleder och café. Här finns också Kvarnbacka islandshästar för dig som vill rida ut. För bostäderna i utkanten av centralorten ligger naturen runt knuten, bokstavligen talat.

Förr i tiden gick det tåg till Hörby, men rälsen togs bort på 1970-talet. I stället finns det idag bussar till och från Lund, Malmö och Kristianstad. Dessa bekväma dubbeldäckare går flera gånger i timmen och resan till Lund tar cirka 30 minuter, till Malmö cirka 40 minuter och till Kristianstad omkring 30 minuter.

Klimatet är ett typiskt inlandsklimat med kalla, snöiga vintrar och varma somrar. Högt uppe på Linderödsåsen - som passerar genom Hörby kommun - kan det vintertid bli rejält kallt.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.