Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Malmö, Kvissle
Kvisslevägen 4
Pris: 4 000 000 kr som utgångspris
Boarea: 130 m2
Tomtarea: 3253 m2
Rum: 4
 

Förtjusande skånelänga med separat gästhus.

I underbart lantliga omgivningar mellan Malmö och Bara finner vi denna otroligt charmiga och välrenoverade skånelänga med anor från år 1900. Här väntar härligt öppna ytor med massor av karaktär från synliga bjälkar, vacker kakelugn och tilltalande tegeldetaljer, som ackompanjeras av genomgående trägolv i hela huset, ett stilrent helkaklat badrum och en tilltalande köksinteriör i lantlig stil. Vidare erbjuds stora sällskapsytor och en renoverad, separat gäststuga med helkaklat badrum och både sovrum och allrum. Ljuvlig trädgårdsmiljö därtill med stora gräsytor, äppleträd, plats för egna odlingar och upphöjt trädäck med njutbar vy.

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Sandra Irming 0761-702040 Mejla mig

Visningar.

Söndag 20 oktober
11:00 - 11:30
Bokad visning!
Anmäl mig

Interiör

Antal rum:

4 varav 2 sovrum

Boarea:

130 m²

Hall:

Välkomnande hall med tidlöst trägolv som möter klassiskt vita väggar, vilket är ett tema som genomsyrar hela bostaden och skapar en fin sammanhängande känsla. En hel garderobssida tar hand om förvaringen av allehanda ytterplagg och går i samma stil som köket i direkt anslutning. Karaktärsskapande bjälkar pryder taket och byter av mot de i övrigt vita ytskikten.

Kök:

Smakfull köksmiljö i lantlig stil (Ikea, 2005-2007) som erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter bakom vita luckor, som möter havsblå kakel ovanför arbetsytor i trä. Köksmaskinerna består av kyl/frys 2015, diskmaskin 2015, fristående mikro, gasspis från Ilve 2007, ugn 2017 samt kolfilterfläkt. Praktisk köksö med baröverhäng. Porslinsho samt infällda takspotlights. Härligt luftigt och rymligt med frilagda bjälkar och öppen planlösning mot både hall och den stora matplatsen, som med lätthet inrymmer middagsbord för såväl familj som vänner. Trevligt med ljusinsläpp från flera fönster i två väderstreck och dessutom terrassdörrar för enkel access till det upphöjda trädäcket och trädgårdssidan.

Allrum:

Mysigt allrum vid sidan av köket som lämpar sig utmärkt att placera ett middagsbord eller ett par sköna läsfåtöljer i. Stilren täljstenskamin skänker värme åt kyliga vinterkvällar och ljusinsläppet från de båda fönstren är behagligt. Synliga takbjälkar även här.

Vardagsrum:

Vardagsrummet är som en dröm med en fantastisk känsla och karaktär. Ljusinsläppet är genomgående och även här smyckas taket av accentuerande bjälkar. Underbar kakelugn skänker såväl värme som ytterligare stämning åt rummet och vi finner även rustika tegeldetaljer och ett vackert infattat stallfönster mot matplatsen.

Badrum:

Stilsäkert helkaklat badrum från 2011 som utrustats med takdusch och handdusch bakom vikdörrar i klarglas, handfat med vit kommod, spegel samt takspotlights och wc. Flera fönster. Kvalitetsdokument finns.

Sovrum:

På ovanvåningen tar ett stort allrum eller sovrum emot, med trägolv och snedtak. Ljusinsläpp ifrån två håll samt plats för både säng och soffa om man så önskar.

Sovrum:

Väl tilltaget sovrum där synliga takbjälkar samspelar med ett härligt ljusflöde ifrån flertalet fönster i två väderstreck. Gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Tvättrum:

Separat tvättrum med tvättmaskin 2019
samt torktumlare 2015.

Byggnad

Byggnadstyp:

1½-plans skånelänga

Byggnadsår:

1900

Grundläggning:

Torpargrund (gjuten)

Stomme:

Sten/tegel

Fasad:

Puts

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Luft/luftvärmepumpar, kamin, kakelugn

Ventilation:

Självdrag

Övrigt:

Fönstren byttes till 3-glas 2005.
Fasad 2005.
Tak lades om 2011, takkupan gjordes vid. Jordfelsbrytare installerades.
Täljstenskamin 2012.
El gäststuga; egen ny el och elcentral 2016.
Kakelugn monterad 2016.

Lös egendom kan säljas separat enligt överenskommelse, tex åkgräsklipparen.

Säljaren vill informera om följande: dörrhandtag lucka kylskåp ej monterad, holmejafönster på ovanvåningen är ej öppningsbart (1 st) samt att det finns en spricka i ett fönster i gäststugan.

Avlopp kommer att anläggas för hela byn under vår/sommar 2020.

Energideklarationer upprättade före 1 januari 2014 har en annan utformning på sammanfattningen och saknar energiklasser. Energiklass har därför inte kunnat specificeras.
Fiber via IP only.

Energiprestanda:

134 kWh/m²/år

Övriga Byggnader

Separat tvättstuga. Gäststuga om ca 25 kvm. Helt omgjord 2016 med luft/luftvärmepump, varmvattenberedare, helkaklat badrum med dusch och wc samt både sovrum och allrum.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

3st

Elkostnad:

17 000kr/år

VA:

1 600kr/år

Sotning:

747kr/år

Renhållning:

2 450kr/år

Övrigt:

2 500kr/år

Total driftkostnad:

24 297kr/år

Elförbrukning:

17 000kWh/år

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Östra Kattarp 180:44

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

2 344 000kr
varav byggnad 1 330 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

8 049kr

Taxeringsår:

2018

Vatten/avlopp:

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.

Avlopp kommer att anläggas för hela byn under vår/sommar 2020.

Servitut etc:

Last: Ledningsrätt Starkström, 1280K-115/1986.1
Last: Ledningsrätt Tele, 1280K-115/1986.2

Övrigt tomt:

Ljuvlig trädgårdstomt som insynsskyddas av uppvuxen grönska och träd. Här finns både äppleträd och utrymme för egna odlingar. Stort upphöjt trädäck med härlig vy över trädgården.

Pantbrev:

Totalt antal: 9 st
Total summa: 2 750 000kr

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.