Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Budhistorik.

4 225 000 kr 2 2018-08-15 20:12
4 200 000 kr 1 2018-08-15 16:01
4 150 000 kr 2 2018-08-15 15:44
4 130 000 kr 1 2018-08-15 15:15
4 100 000 kr 2 2018-08-15 14:40
4 080 000 kr 1 2018-08-15 11:27
4 050 000 kr 2 2018-08-15 10:03
4 000 000 kr 1 2018-08-09 16:39
Anmäl intresse
Malmö, Västra Hamnen
Vimpelgatan 37
Bud: 4 225 000 kr Pris: 4 195 000 kr
Avgift: 5 170 kr I månadsavgiften ingår vatten, värme samt utsidig fönsterputsning fyra ggr/år. Obligatoriskt tillägg om 750:-/mån för parkeringsplats samt 224:-/mån för bredband/kabel-tv.
Boarea: 88.4 m2
Rum: 3
Våning: 4
 

Selektivt och unikt på toppläge i attraktiva Västra Hamnen!

Läckra Loft Living! Vi presenterar stolt en exklusiv våning alldeles invid havet, där svårslagna attribut såsom hiss rakt in i bostaden, gedigna Junckersgolv och smakfullt Mielekök samråder med njutbar västerbalkong och påkostad badrumsmiljö. Gemensam takterrass med stora umgängesytor och fantastisk havsvy därtill!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Michaela Thulin 0760-51 73 77 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

3

Boarea:

88,4 m²

Beskrivning:

Inspirerande, briljant och synnerligen tilltalande havsvåning belägen högt upp på fjärde våningen i ständigt eftersökta kvarter! Här lockar dryga 88 fabulösa kvadrat med hiss rakt in i bostaden och suverän takhöjd om ca tre meter, ackompanjerat av ett strålande genomgående ljusflöde från praktfulla fönsterpartier. En våning få förunnad och precis rätt för dig som ställer höga krav på ditt boende.

Hiss från markplan erbjuder bekväm access till fjärde våningen, där bostadens mittpunkt omedelbart inviterar med sobert mörkt Junckers skeppsgolv i samråd med väggar tonade i stilla vitt - ett stilfullt tema som sammanlänkar så gott som hela hemmet. Öppen köksinteriör i tidlöst vitt där högkvalitativ köksmiljö från Miele ståtar med välförsedd maskinpark i rostfritt med exempelvis inbyggt kaffeautomat och delvis integrerade vitvaror, havstonat glaskakel och luftig köksö med både förvaring och sittplatser.

Åt höger åtnjuts ett allrum av vida kvadrat, signerat förnämliga fönsterpartier från golv till tak och berikande balkongliv i eftermiddagssoligt västerläge med golv i sibirisk lärk och fri vy över Turning Torso och välskötta gårdsytor. Rummets generositet möjliggör möblering med såväl soffgrupp som ett par sköna fåtöljer för den som önskar.

I direkt anslutning till allrummet är ett av de båda sovrummen placerade. Fantastiska fönsterpartier såsom tidigare och väl tilltaget för såväl dubbelsäng som stor garderobsmöbel. Addera därtill smidig access till rymlig badmiljö i hotellklass där inkaklat badkar och separat regndusch samspelar med stilrena ytskikt i vitt och ljusgrått.

Från badrummet erbjuds tillträde till en stor walk in closet, som i andra änden mynnar ut i ytterligare ett behagligt sovrum om man så vill. Enorma fönsterpartier förgyller också här och i övrigt inryms med enkelhet både säng och skrivbord. Strax utanför möter allrummets motsatta del upp, vilken lämpar sig väl att placera ett större middagsbord i med nära anslutning till den öppna köksmiljön.

Föreningen lockar även med en helt fantastisk takterrass med 360 graders vy, solsängar, gasolgrill, pentry och olika sittgrupper som gör detta till den perfekta platsen för välkomstdrinken, nyårsaftons tolvslag eller en svårslagen solnedgång.

Varmt välkomna till Vimpelgatan 37.

Kök:

Smakfullt och påkostat kök från Miele (2008) med gott om förvaring bakom högblanka vita fronter med rostfria beslag, som möter havstonat glaskakel ovanför rejäla arbetsytor med rostfri kantlist. Den rostfria maskinparken består av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn, inbyggnadsugn, inbyggd kaffeautomat samt fläkt. Samtliga vitvaror från Miele. Luftig köksö med förvaring och baröverhäng med plats för minst tre personer.

Badrum:

Stilrent och mycket rymligt badrum med ljusgrått klinkergolv och delvis vitkaklade väggar. Regndusch bakom vikdörrar i frostat glas, handduksvärmare, handfat med träskiva och vit underkommod, spegel med belysning, inkaklat badkar samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Miele.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2008

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

F med återvinning

Energiprestanda:

145 kWh/m²/år

Förening

Namn:

Brf Kompassen i Malmö

Allmänt om föreningen:

Brf Kompassen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 18 lägenheter, samtliga med bostadsrätt. Det finns även 1 hyresrättslokal. Föreningen är fördelad på två trapphus med adresserna Vimpelgatan 37, 39 samt 41. Det finns två trapphus med vanliga ingångar samt även hiss från markplan som leder direkt in till respektive lägenhet samt upp till takterrassen. Uppvärmning via fjärrvärme och golvvärme i alla våningarna. Ekonomisk förvaltning via Akevo.

Föreningen köpte fastigheten 2008 (äger marken).

Gemensam och rymlig solterrass på taket med 360 graders utsikt över bland annat hela sundet och Köpenhamns siluett i horisontlinjen. Används av föreningens medlemmar för umgänge och samkväm. Pentry finns i anslutning och fri möjlighet att nyttja gasolgrillen från Weber. Sibirisk lärktrall, planteringar och flera olika sittplatser samt solstolar finns att nyttja.

Föreningen har en gemensam städdag två ggr/år, vår och höst, med efterföljande gemensam lunch på taket samt sommarfest och nyårsafton med champagne.

Parkering/garage:

Obligatorisk parkerings- alt garageplats till varje hem, pris 750 kr/mån eller 950 kr/mån för garageplatser på frontsidan av huset. Det finns fyra garageplatser, tolv dubbelgarage samt tre carportar.

Bredband/TV:

Telia Triple Play med basutbud av bredband, kabel-tv samt ip-telefoni tillkommer månadsavgiften (obligatoriskt) med 224 kr/mån.

Renoveringar:

Inget att anmärka vid garantibesiktningen. I övrigt följs underhållsplanen.
2015 genomfördes fasadtvätt.
2017 byttes hisslinorna.
2017-18 byttes cirkulationspumpen.
För mer utfört underhåll vänligen se årsredovisningen.
Inga större planerade underhållsåtgärder finns i dagsläget, enbart löpande.

Ekonomi:

I dagsläget finns inga avgiftshöjningar inplanerade. Ingen höjning har skett de senaste åren, senaste avgiftsförändringen var med 1% 2015.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1138 kr, som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 455 kr/pant.

Övrigt:

Fyra gånger per år anordnas utvändig fönsterputsning till alla fönster som bekostas av föreningen.

I augusti ordnas varje år en gemensam fest på takterrassen.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening, uppdaterad 2018-07-02. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen

Kontaktemail:

Mail@brfkompassen.com

Allmänt om lägenheten

I månadsavgiften ingår vatten och värme. Obligatoriskt tillägg om 750:-/mån för parkeringsplats samt 224:-/mån för bredband. I bredbandet ingår ett basutbud av kabel-tv. Total månadsavgift 6144:-/månad.

Ospecificerat andelstal: 5,48900%.
Årsavgift andel: 5,49%.
Andelstal insats har ej kunnat specificeras av ekonomisk förvaltare.

Junckers skeppsgolv i Merbau från 2014 i hela bostaden.

Balkong i väst med sol efter ca kl 13 enligt säljarens uppgift.
Balkongskydd samt elektrisk markis finns och ingår i köpet. I köpet ingår även garderob i sovrummet. Rullgardiner, gardiner och mörkläggningsgardiner ingår ej i köpet men kan diskuteras med slutlig köpare.

Lägenheten disponerar ett förråd på markplan.

Energideklarationer upprättade före 1 januari 2014 har en annan utformning på sammanfattningen och saknar energiklasser. Energiklass har därför inte kunnat specificeras.

Omgivning

Allmänt om området:

Västra Hamnen som närmast kan liknas vid en stad i staden, har växt upp som en frisk fläkt och verkligen gjort avtryck. Inte bara i Malmö och Sverige utan över hela världen. Turning Torso som sträcker sig upp över hela området har blivit ett välkänt landmärke. All tänkbar service finns inom promenadavstånd och det finns inte bara restauranger och fik utan även förskolor, skolor, resebyrå, gallerier, ölpub, klädaffärer - ja listan kan göras hur lång som helst! Ta god tid på er att gå runt bland gränderna och insup atmosfären och havsluften, så kommer även ni förstå varför Västra Hamnen är det i särklass populäraste området i Malmö att bo på! Nya mötesplatser såsom Malmö Live och kvarteret Tyfonen utvecklar även området ännu mer och gör det än mer attraktivt!

Västra Hamnen ligger bara minuter från Malmö Central. Tack vare Citytunneln har det nu blivit ännu enklare att ta sig både norrut och söderut till kontinenten. Tåg och bussar trafikerar också våra närliggande flygplatser Sturup och Kastrup på den danska sidan. Länsbussar samt många av Malmös lokala bussar utgår också från Malmö Central. Vill man åka buss i närområdet så trafikeras både Dockan och Västra Hamnen tätt.

Som nämnt är serviceutbudet stort i området. Ica Maxi, Netto, Systembolaget, apotek och gym finns inom gångavstånd och erbjuder ett stort och varierande utbud.

För barnen finns fina lekparker och ett dopp i havet ligger bara några hundra meter bort. Förskolor och grundskola F-9 finner du också i Västra Hamnen men även gymnasium och Malmö högskola håller till här.

Många av bostadsrättsföreningarna i Västra Hamnen har egna garage, men för gäster finns det gott om både parkeringshus och parkeringsplatser att tillgå.

I Västra Hamnen bor du bekvämt och enkelt!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.