Vellinge, Hököpinge
Bruksvägen 9D
1 695 000 kr
Avgift: 3 732 kr
Avgiften är exklusive hushållsel och tv/bredband.
Boarea: 54 m2
Rum: 2
Våning: 2 av 2
Hiss: Nej
 

En trappa upp finner vi denna underbara bostad med delad balkong. Entrén välkomnar med goda avhängningsmöjligheter och ljuspigmenterat trägolv som är genomgående i hela bostaden. I anslutning härtill finner vi det smarta köket i sorbert beige med vacker stenbänkskiva. Vardagsrum och matplats i öppet samband som ger flexibilitet i möbleringen och inbjuder till umgänge. Här finns underbara fönsterkarmar i sten bevarade. Sovrummet har gott om förvaringsmöjligheter samt ett förråd. Badrummet går i klassisk stil med svart/vitt klinker och kakel i halvstenförband. Här finns även kombimaskin.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Louise Frykman
0708-23 09 56 Mejla mig
Bruksmagasinet
Bostadsrätter: 12st 2 - 3 rum
Ibland är det en ren fröjd att få se potential som sticker ut och höjer sig över mängden. Detta är ett sådant tillfälle! I Våningen & Villans kommande nyproduktionsprojekt, Brf Bruksmagasinet känner man tydligt historiens vingslag!Det gamla Bruksmagasinet i Hököpinge är ett hus med en spännande historia - från början tillhörde det bruket intill men sedan många år tillbaka har det varit filmstudio för bl.a. självaste Alfons Åberg!Fastighetens industriella karaktär ligger helt rätt i tiden. Här kommer det att skapas det 12 nyproducerade, högmoderna bostäder med fokus på bekvämlighet och funktion. Men ändå i en gammal miljö. Uteplatser kommer att varvas av privata bersåer, lantluften finns utanför fönstret och städernas alla förlustelser ligger på nära avstånd - i en bygd där arvet får leva vidare.

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Bostadsrättslägenhet

Lägenhetsnummer förening:

9D-1101

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Omgivning

Allmänt om området:

Hököpinge som är beläget 3 km från Vellinge centrum är ett lugnt och trevligt villaområde där man njuter av såväl lugnet på landet som närheten till centrum. Byn som är en gammal bruksort har en härlig blandning av bebyggelse allt från f.d. statarlängor, till stora patriciervillor, nybyggt och gårdar. Den olika bebyggelsen ger byn en härlig blandning av människor och det blir "högt i tak".

Vellinge som tätort och centralorten i Vellinge kommun, belägen på Söderslätt mellan Malmö och Trelleborg. Med bil från Malmö tar det ca 15 minuter. Det pendlingsvänliga läget från Malmö har genom åren gjort både Vellinge tätort och dess kringliggande byar till en attraktiv plats att bo på. Här finns allt för en fungerande vardag på nära håll som t.ex. skolor, dagis, service, affärer och hälsovård.

Vellinges historia går tillbaka till Vikingatid och i slutet av 1500-talet fanns strax under 40 bondgårdar samlade kring den medeltida kyrkan mitt i byn. Samhället fick ett uppsving under 1800-talet och genom järnvägens tillkomst blev Vellinge en viktig stationsort.

Vellinge av idag är en modern tätort där Vellinge centrum består av mindre, låga flerfamiljshus belägna runt Stortorget. I byggnadernas bottenvåningar finns en mångfald av butiker. Invid Stortorget finns Centrumtorget som främst omgärdas av byggnader från 1970-talet. I denna del av centrum finns flertalet butiker, café, bageri m.m. Centralt i Vellinge finns även kommunhuset, Sundsgymnasiet, Badhuset Vanningen, vårdcentral, Folktandvården samt bibliotek. Från Vellinge finns utmärka bussförbindelser mot Malmö, Trelleborg, Höllviken samt Skanör-Falsterbo.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.