Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Malmö, Jägersro Villastad
Ponnygatan 6
Pris: 3 950 000 kr
Boarea: 148 m2
Biarea: 31 m2
Tomtarea: 518 m2
Rum: 6
 

Välplanerad villa med sociala ytor!

Friköpt villa med rymliga kvadratmeter på trevligt barnvänligt läge i charmiga Jägersro Villastad! Här fås väl fördelade ytor med två sovrum på bottenplan samt möjlighet till tre till på den inredda vinden och sociala umgänges ytor. Stilrent kök och badmiljö på båda våningsplanen. Lättskött och grön trädgård i soligt läge! Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Claudia Hamington 0704 - 44 39 72 Mejla mig

Visningar.

Onsdag 14 november
17:45 - 18:15
Bokadvisning, ring för bokning eller boka via BOKA-knapp.
Anmäl mig

Interiör

Antal rum:

6 varav 4 sovrum

Boarea:

148 m²

Biarea:

31 m²

Beskrivning:

Nära till skola, förskola, vårdcentral och kommunikationer. Här väntar en välplanerad villa om 148 kvm med kök och vardagsrum i semiöppen planlösning och möjlighet till hela sex sovrum. Helkaklat badrum och gästtoalett samt tvättstuga med groventré finns. Den inredda vinden skapar en trivsam ovanvåning med väl tilltagna ytor och ytterligare ett badrum samt goda förvaringsutrymmen.

Härlig tomt och boende för Er som söker ett lugnt, tryggt och barnvänligt område i närheten av skog och fritidsaktiviteter men ändå nära till Malmö city. Delvis stenlagt tomt men med böljande gräsmatta, lättskött men samtidigt den perfekta lekplatsen för små fötter.

Den rymliga hallen är bottenplans nav, härifrån når vi alla bostadens delar. Här finns goda avhängningsmöjligheter och bra med förvaring i inbyggd skjutdörrsgarderob, även ytterligare hallmöblemang ryms. På golvet ligger praktisk klinker och väggarna är vitmålade. I direkt anslutning till hallen finner vi både gäst wc samt det större badrummet med dusch. Båda badrummen är stilrent helkaklade med fräscha ytskick.

Det ljusa vardagsrummet når vi rakt fram, från entrén sett, och här erbjuds generös social yta med rum för möblemang efter önskemål och ett fenomenalt ljusinsläpp tack vare de många fönsterpartierna! Golvet består av pergogolv och väggarna går i vit kulör. Från vardagsrummet når vi det väl tilltagna uterummet där man kan spendera otaliga njutbara timmar.

I anslutning till allrummet har vi även det stilrena köket med stort ljusflöde och yta för trevlig matplats. Generösa ytor ger flertalet möbleringsmöjligheter. Köket går i symbios med allrummet genom ett vackert valv rummen emellan som fint separerar de två avdelningarna. Köket är inrett med luckor i klassiskt vitt vilket kombineras med kakel i kontrasterande svart kulör och grå bänkskiva. Ett läckert fullutrustat kök för matlagningsentusiasten att trivas!

På bottenplan finner vi två sovrum. I nuläget är master bedroom väl tilltaget och om behov finns kan man dela upp den för att skapa ytterligare ett sovrum. På golvet ligger fint laminatgolv, lagt under renoveringen av rummet 2017. Från sovrummet nåt vi den underbara altanen med trädäck och plats för loungegruppen. Modern inredning med gott om förvaring och fint ljusinsläpp kännetecknar båda sovrummen.

Bostaden erbjuder även en separat tvättstuga med goda arbetsytor samt både tvättmaskin och torktumlare!

På ovanplan finns idag en allrumsyta brukbart för ateljé/kontor/sällskapsrum, hur du väljer att nyttja det är upp till dig. Låt dina behov styra. Här finns även ett till två sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch.

Härligt hus med välplanerad boendekvadrat mitt i attraktiva Jägersro Villastad med bekvämt avstånd till det mesta!
Varmt välkomna på visning!

Kök:

Stilrent kök med stommar och luckor i vitt (målade 2017). Stänkskydd i svart kakel ovan bänkskiva i grått, allt insatt 2017. Köket är utrustat med kyl och frys (Samsung/Bosch, 2004), mikrovågsugn (Electrolux, 2007), ugn (Siemens, 2015), spishäll (2017) samt diskmaskin (Electrolux, 2015) och köksfläkt. På golvet ligger klinker (2017) och väggarna är vitmålade. Här finns rum för matplats för ca sex personer.

Badrum 1:

Helkaklat badrum i ljusa kulörer. Utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegel, badrumsskåp samt dusch.

Badrum 2:

Helkaklat badrum med grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegel samt dusch.

Gästtoalett:

Stilrent gästwc med ljust marmorklinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustningen består av WC, tvättställ med svart kommod samt inbyggda hyllplan.

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansvilla med inredd vind

Byggnadsår:

1968 Ombyggt 1975

Grundläggning:

Krypgrund

Grundmur:

Betong

Stomme:

Lättbetong

Fasad:

Puts

Fönster:

2-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Tegel

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Självdrag

Övrigt:

2005 elarbete utfört.
2009 renoverades fönster.
2013 installerades ny värmepump.

Säljaren informerar om att ismaskinen i kyl/frys är ur funktion.

Energiprestanda:

142 kWh/m²/år

Övriga Byggnader

Garage

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

3st

Uppvärmningskostnad:

20 000kr/år

Elkostnad:

11 000kr/år

VA:

5 870kr/år

Total driftkostnad:

36 870kr/år

Elförbrukning:

11 000kWh/år

Energiklass:

E

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Blacken 20

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

2 245 000kr
varav byggnad 1 522 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

7 812kr

Taxeringsår:

2018

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Malmö Rosengård GA:47

Pantbrev:

Totalt antal: 10 st
Total summa: 1 635 000kr

Omgivning

Allmänt om området:

Jägersro villastad är ett område i stadsdelen Husie i Malmö. Området utgörs av villor byggda på 1960-talet. Det ligger mellan Jägersro travbana och Amiralsgatan, öster om Agnesfridsvägen. Längs Amiralsgatan finns en hel del företagslokaler vilket gör att man har ett flertal närbelägna arbetsplatser.

Villastaden har tio gator som präglas av den närbelägna trav och galoppbanan. Här finner man gatunamn som Hästvägen, Remontgatan, Fuxgatan, Ponnygatan, Skimmelgatan, Tränaregatan, Kuskgatan, Veterinärgatan, Hästägargatan och Hovslagarvägen.

Centralt i området finns skola och förskola så här bor gärna barnfamiljerna. I den lugna villaidyllen är det en bra plats att växa upp i. Grönområde och lekplats ligger öster om villaområdet.

På andra sidan Amiralsgatan på Höjagatan 21 ligger den närmaste Vårdcentralen och på Jägersrovägen 80 ligger "Husläkarna Jägersro".

Med sitt strategiska läge når man enkelt både yttre och inre ringvägen samt E65:an. Sturup och Kastrup når man inom 25 minuter. Det finns också bra kommunikationsmöjligheter med stadsbussarna som enkelt möjliggör pendling inom Malmö.

Det närbelägna Jägersro Center är Malmös äldsta köpcentrum som invigdes 1962. Här finns ett brett utbud av butiker med allt från kläder, skor och smycken till elektronik och dagligvaror. Blir du hungrig, finns både restauranger och caféer.

I närområdet ligger den anrika arenan Jägersro. Jägersro Travbana i Malmö är en av Sveriges största tävlings- och träningsanläggningar för trav- och galopphästar. Jägersro är också Sveriges äldsta stationära tävlingsbana för hästsport. Arenan grundades 1907 av byggmästaren Christian Lauritz Müller. Müller har även låtit uppföra åtskilliga byggnader i Malmö däribland Ribersborgs Kallbadhus. Till hans minne går årligen C.L Müller memorial av stapeln på Jägersro.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.