Staffanstorp, Hjärup
Brf Parkallén
Från: 1 195 000 kr
Till: 3 495 000 kr
Avgift: 2006 kr - 5387 kr/mån
Boarea: 36.5 - 98 m2
Rum: 2 - 4 st
Bostäder: 28

Bekvämt boende i lugn miljö

Bekvämt boende i lugn miljö nära både park och städernas fördelar

Brf Parkallén kommer ligga beläget mellan Lund och Malmö, närmare bestämt just i pendlingsvänliga Hjärup. Här planerar vi nu att uppföra 56 st lägenheter i två stycken 4-våningshus med hiss givetvis från markplan.

Lägenhetsstorlekarna mellan 2-4 rum och kök gör att det finns något som passar de flesta. Det första boendet, familjen eller de som vill sälja villan och ha ett mer bekymmersfritt boende helt enkelt. Säljstarten 14 juni 2021 avser första etappen som utgör det södra huset mot just Parkallén.

Lägenheterna mellan 36-98 kvm är välplanerade och inredda med material i sobra färger där Chroma Arkitekter varit med och tagit fram inredningslinjen. Köken går i vitt och ljust "greige" liksom de helkaklade badrummen. Med ett vitt matt kakel på väggen samt klinkergolv i behagligt ljusgrå ton återfinns klassiska toner och givetvis finns det tvättmöjligheter i varje lägenhet. Därutöver en stor tvättstuga som extra boendebonus. Besök gärna projektets hemsida hos SHH och se i boväljaren vilken lägenhet som passar er bäst, https://www.shhbostad.se/hitta-bostad/staffanstorp/brf-parkallen/bostader/.

Alla de fina lägenheterna har generösa balkongliv och härliga uteplatser. På den inramade gården finns gemensamhetsytor för lek och umgänge.

Möjlighet att hyra ett extra förråd på gården erbjuds, i annat fall har alla lägenheter bra med förvaring och förråd i lägenheterna som grundstandard.

Bilen parkerar du lätt utanför huset, här finns parkeringar både med och utan el-stolpe. Att det sedan både finns busskommunikationer och Pågatågsstation på lokalorten gör inte saken sämre.

Kanske bor du redan här? Kanske drömmer du om ett lugnt och fint boende nära Lund men till lite lägre kostnad utan att pruta på kvalitéerna i ett helt nytt boende? Oavsett så ta en extra titt på Brf Parkallén för här bygger vi framtidens boende och vi vet att projektet är efterlängtat av många. Så missa inte säljstarten, var med och knip en av de fina våningarna i härliga Hjärup!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Sandra Bower
0708-668643 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

AdressPrisBoareaTomtareaRumStatus

Omgivning

Allmänt om området:

Hjärup är en väldigt populär och trivsam by belägen mellan Lund och Malmö på ett väldigt strategiskt läge för pendlare. Här finns både tågstation och busshållplatser som snabbt och smidigt tar en till både Lund och Malmö. Med bilen så är man snabbt ute på motorvägen som tar en till Malmö och man är inne i Lund på 5 min. Med cykel är man i Lund på bara 15 minuter. Vill man ta sig till Lomma för ett svalkande dopp så tar det endast 15 minuter dit på en nylagd och härlig cykelväg.

I Hjärup bor de flesta i villor, men det finns även radhus och lägenheter i byn. Merparten av de boende är barnfamiljer, vilket genererar en barnvänlig och lugn känsla i byn. Husen är väldigt blandade, här finns allt från hus från 40-talet till helt nybyggda hus. Det finns bra barnomsorg med flera förskolor och skolor upp till högstadiet. Närhet till grönområden och idrottsanläggningar, även idrottshall och bibliotek finns i byn.

På andra sidan järnvägen ligger Jakriborg som är en egen liten stadsdel byggd i äldre Hansa-stil vilket medför ett fint attribut till Hjärup i sig. Här ligger också i nuläget Hjärups enda lite större matbutik. Det kommer även byggas ett handelscentrum i byn där bland annat Coop kommer öppna under 2021.

Vill man storhandla eller shoppa så ligger både Burlövs Center och Nova Lund nära. Här finns allt man behöver i form av matbutiker, klädbutiker, apotek, restauranger och byggvaruhandel.

Närservice:

Shopping & närservice
Vill man storhandla eller shoppa så ligger både Burlövs Center och Nova Lund nära.

Här finns allt man behöver i form av matbutiker, klädbutiker, apotek, restauranger och byggvaruhandel.

Kommunikation:

Ta dig runt
Det finns gott om kommunikationer till och från Hjärup.

Bilen parkerar du lätt utanför huset, här finns parkeringar både med och utan el-stolpe. Att det sedan både finns busskommunikationer och Pågatågsstation på lokalorten gör inte saken sämre.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.