Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Tullstorp
Mor Marnas väg 96D
Pris: 2 195 000 kr
Avgift: 3 402 kr inkl värme, VA, bredband, Tv.
Boarea: 72 m2
Rum: 2
Våning: 2
 

Lantligt konceptboende med tillgång till pool och närhet till Malmö!

Med mycket påkostat materialval i nyrenoverad anda, erbjuder vi nu detta fantastiska och exklusiva konceptboende på lantlig adress med kort avstånd till Malmö. Denna tvåa på andra våningen erbjuder öppen planlösning med kombinerat kök och vardagsrum, stort fint badrum med egna tvättmöjligheter, samt en fantastisk gemensam trädgård med uteplatser och poolområde i uppvuxen grönska.

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Niclas Håkansson 0768-77 12 60 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

2

Boarea:

72 m²

Beskrivning:

Vi välkomnas in genom ytterdörren till en trevlig hall med avhängningsmöjligheter. Trappen tar oss vidare upp till andra plan där denna fantastiska våningen breder ut sig. Genomgående planlösning med ett stort härligt fönsterparti från kök/vardagsrum, bidrar till en mycket ljus och trevlig atmosfär. Från första stund, möts vi av gedigna materialval, allt i omsorgsfullt renoverat utförande. Ljust såpat brädgolv löper genom våningen som tillsammans med ljus släta väggar ger en mycket behaglig boendestandard. Extra takhöjd i kök/vardagsrum ger både extra känsla och karaktär till rummet, dessutom löper fri utsikt till kringliggande åkermarker, helt magiskt!

Köket är maximalt utrustat och går i vita snickerier, platsbyggt och specialbeställt såklart! Mörk stenskiva bryter fint av tillsammans med fasat kakel i vitt. Här finns både stor kombinerad kyl/frys med inbyggd ismaskin, och i övrigt integrerade vitvaror från Bosch. Bra utrymme ges för en trevlig matplats centrerat i rummet, såväl som plats för soffmöblemang, tv och mer därtill.

Sovrummet beläget in mot gården är bra till sin yta och erbjuder smarta förvaringslösningar med inbyggda garderober bakom sängen, även en stor klädkammare ligger i anknytning till rummet. Samma vackra brädgolv följer in i sovrummet och skapar en anknytning och helhet tillsammans med resten av lägenheten.

Från sovrummet når vi det rymliga och toppmoderna badrummet. Helkaklat utförande i ljusgrå nyans, med samma platta på såväl vägg som golv. Bra utrymme för både tvättmaskin och torktumlare finns (installerat från Bosch) såväl som vägghängd inredning och en stor duschhörna med vikbar glasdörr. Mycket smakfullt!

Tillika på allt finns vattenburen golvvärme i hela lägenheten för bästa komfort, gemensamt poolområde för föreningens medlemmar och en fantastiskt kringliggande natur. Allt detta på ca 15 minuters avstånd från centrala Malmö.

Kök:

Köket går i kombination med allrum. Platsbyggt i vita snickerier och färdigställt 2016. Utrustat med bänkskiva i mörk sten, integrerade vitvaror från Bosch (diskmaskin, induktionshäll, mikrovågsugn, varmluftsugn) samt kombinerad kyl/frys med inbyggd ismaskin från Samsung. Matplats ryms för flertalet personer.

Badrum:

Helkaklat i ljusgrått utförande, färdigställt 2016. Utrustat med vägghängd wc och tvättställ, torktumlare och tvättmaskin från Bosch samt duschhörna med vikbar glasvägg.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1910, (om­/tillbyggnadsår: 2014-2017)

Uppvärmning:

Jordvärme - vattenburen golvvärme

Energiprestanda:

449 kWh/m²/år

Förening

Namn:

Brf Villa Oxford 1

Allmänt om föreningen:

Brf Villa Oxford 1 förvärvade 2015 fastigheten efter en total ombyggnad av den tidigare skolbyggnaden från tidigt 1900-tal. Huvudbyggnaden totalrenoverades mellan 2014-2017 och byggdes om till bostadsrätter samtidigt revs det tidigare gårdshuset och byggdes upp på nytt. Brf Villa Oxford 1 är en äkta bostadsrättsförening och består av 8st bostadsrätter av varierande storlek samt en hyres-/övernattningslägenhet. Uppvärmning av byggnaderna sker med jordvärme. Ekonomisk förvaltning sköts av Adbus Affärspartner AB.

Gemensamhetsutrymmen:
I ett av föreningens gårdshus finns en övernattnings- och uthyrningslägenhet som under september-maj hyrs ut till extern hyresgäst och under sommarsäsongen kan hyras av medlemmar till en kostnad om ca 250 kr/dygn.
Gemensam tvättstuga finn ej, utan samtliga lägenheter är försedda med egen tvättutrustning.
Föreningen har en trivsam och rofylld trädgård med exklusiv tillgång till gemensam pool, uteplatser, grill, växthus, odlingslådor och gräsytor. På gården finns även cykelställ, cykelförråd i sophuset och trädgårdsförråd med gemensam gräsklippare samt trädgårdsredskap.

Parkering/garage:

I föreningen finns avsatt en parkeringsplats per lägenhet som kostar 250kr/månad (antingen carport eller p-plats beroende på vad som tillhör lägenheten). Utöver det finns även 5 p-platser att hyra för de med extra bil till en kostnad om 250kr/månad, separat kösystem tillämpas för dessa. I övrigt finns 3-4 gästparkeringsplatser samt möjlighet att parkera längs med vägkanten.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till kabel-TV via Boxer smart box och bredband via Excellent-Hosting. Fiber kommer dras in i fastigheten vid årsskiftet 2019-2020. I dagsläget ingår bredband 20/20 mbit i månadsavgiften samt Boxer flex 8. Hur leverantör, avtal och kostnader kommer att se ut efter installation av fiber, är ej fastställt i dagsläget.

Renoveringar:

2014-2017: Totalrenoverades huvudbyggnaden och byggdes om till lägenheter. Gårdshuset revs och byggdes upp på nytt. Trädgård anlades och poolområde, uteplatser, växthus och förråd byggdes.
Föreningen kommer att dra in fast fiber till fastigheten senast 2019-2020.
En 2-års besiktning kommer att ske innan februari 2019.
En 5-års besiktning kommer att genomföras 2022.

Föreningen har även diskuterat att bygga pergola vid poolens uteplats samt eventuellt lägga sten och bygga pergola vid ett par av de övriga uteplatser som finns på föreningens mark.

Ekonomi:

Enligt representant från föreningen, anses föreningens ekonomi vara god och inga större förändrade utgiftsposter /renoveringar finns kommande i dagsläget. Enligt den ekonomiska kalkylen finns en beräknad årlig avgiftshöjning med 2%. Tillsvidare kommer den att efterföljas. Första avgiftshöjningen gjordes med 2% 1 jan 2019.

I samband med överlåtelsen tar föreningen ut en överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 1% av ett prisbasbelopp/pant vilket betalas av pantsättaren.

Övrigt:

Föreningen har 4-5 trädgårdsdagar under sommarhalvåret där medlemmarna hjälps åt med skötsel av de gemensamma ytorna. Poolen och gräsmattorna sköts för närvarande av föreningens medlemmar, möjlighet finns att hyra in personal vid uppstart och nedstängningen, samt om problem skulle uppstå.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Lägenhet pantsatt: Ja

Boarea: Lägenhetens storlek är angiven till 72 kvm enligt föreningens lägenhetsförteckning, boarean inkluderar entrén och trappan upp till lägenheten, som uppskattas till ca 8-10 kvm av säljaren (exakt mätning är ej utförd).

Uppgift om andelstal är lämnat av föreningen:
Andelstal : 9,777%
Andelstalet är ägarandelen i föreningen, det vill säga hur stor insats den aktuella bostadsrätten har i förhållande till den totala insatsen.
Andelstal årsavgift har ej specificerats av föreningen.

Parkering: till lägenheten hör 1 parkeringsplats, kostnad för denna är 250kr per månad till föreningen och tillkommer månadsavgiften.
Förråd: säljaren disponerar över ett förråd på tomten (vid poolområdet).

I köpet ingår: vitvaror, tvättmaskin och torktumlare och måttbeställda rullgardiner i sovrummet.
I köpet ingår ej: inredning i klädkammare.

Säljaren vill informera om följande fel och brister: spricka i kakel i badrummet (åtgärd ska ske på garantibesiktningen), ett kärvande fönster i köket.

Energideklarationer upprättade före 1 januari 2014 har en annan utformning på sammanfattningen och saknar energiklasser. Energiklass har därför inte kunnat specificeras. OBSERVERA att tillhandahållen energideklaration är utförd innan fastigheten genomgått en väsentlig ombyggnad mellan 2014-2017, och att dagens faktiska energiprestandan sannolikt avviker från den som framgår av energideklarationen.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.