Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Norrköping, Vilbergen
Pinnmogatan 16
Pris: 1 395 000 kr utgångspris
Avgift: 4 953 kr
Boarea: 87 m2
Rum: 3.5
Våning: 0
 

LÄGENHET MED DUBBLA INGÅNGAR OCH UTHYRNINGSDEL

Välkommen till Pinnmogatan 16 där du finner denna välplanerade lägenhet med dubbla ingångar. Lägenheten har en s k uthyrningsdel med eget badrum, hall och sovrum. Perfekt för dig som har barn i tonåren alternativt för dig som vill bo billigare med separat hyresgäst. Välkommen att anmäla ditt intresse.

Ansvarig mäklare.

Bild på Johannes Cakar
Reg. Fastighetsmäklare Johannes Cakar 0727-120 130 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

3,5

Boarea:

87 m²

Beskrivning:

Lägenheten är genomgående renoverad, med målade väggar och tak, samt ett härligt parkettgolv som följer hela bostaden. En välkomnande hall med garderobsutrymmen för ytterkläder. Köket präglas av ljusa ytskikt, side-by-side kyl och frys, ho, diskmaskin, häll, ugn och övriga skåp. Vid köket finns även matsalsdel. Ett stort och fräscht vardagsrum väntar med balkong som vetter mot öster. Lägenheten innehar även två sovrum med tillhörande garderobsutrymmen. Två badrum följer bostaden, ett med badkar och ett med en duschhörna. I badrummet finns även en kombimaskin med såväl tvätt som tork.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerfamiljshus

Byggnadsår:

1967

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.