Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Västra Hamnen
Västra Varvsgatan 18C
Pris: 2 395 000 kr
Avgift: 2 978 kr inkl värme, VA, kabel-TV
Boarea: 52 m2
Rum: 2
Våning: 4
 

Ljuvlig tvårummare anno 2014. Stilfulla inredningsval!

På bästa adress i ljuvliga Västra hamnen. Här bor du vid gröna ankarparken och Ica Maxi, sundspromenaden med vattnet runt hörnet. Våningen är bekvämt belägen på fjärde våningen och bemästrar optimerade och smarta kvadratmeter. Här bor man dessutom insynsskyddat!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

2

Boarea:

52 m²

Beskrivning:

Ett modernt och estetiskt tilltalande boende med härlig vattenkontakt. På perfekt läge med promenadavstånd till citykärnan, men med havet som granne, finner du lyxen av att vara den som flyttar in i en lägenhet av hög klass. Välplanerade samt optimerade kvadrat. Härlig samt rymlig balkong sätter kronan på verket. Fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna.

Vi tar hissen bekvämt upp till fjärde våningen. Vid entrén, bakom säkerhetsdörr möts vi av hall med utmärkta avhägnings samt förvaringsmöjligheter. Praktiskt klinkersgolv matchas med klassiskt vita väggar som är genomgående för hela lägenheten.

Rakt fram har vi våningens fullutrustade samt stilfulla badrum. Rymligt och med bekvämligheter som golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

Vi når det kombinerade vardagsrummet och köket. Vardagsrummet är stort och rektangulärt utformat. Med sin storlek ger rummet utmärkta förutsättningar för möblering. Lätt möblerat rum, vars kvadratmeter rymmer såväl en stor soffgrupp som ett stort matbord. Perfekt till vardags men även till bjudningar för större sällskap. Fantastiskt ljusinsläpp! Här har vi utgång till våningens tilltagna och balkong med utsikt ut mot Ankarparken och Turning Torso.

Köket är stilrent och fullutrustat. Vita kökssnickerier med utmärkt arbetsyta samt förvaringsmöjligheter. Ovan bänkskivan är det vitt kakel som stänkskydd, lättstädat och stilrent! Här kommer hemmets kock att trivas!

Det stora sovrummet når vi smidigt genom skjutdörrar. Bra till sin storlek och praktiskt utrustat med en skjutdörrsgarderob. Lägenhet har verkligen väldigt bra förvaring. Härligt med ljusinsläpp och insynsskyddat!

Tillsammans blir denna väldisponerade lägenhet ett perfekt boende för dig som önskar ljus, väldisponerad yta och rymd.

Två Havsterasser finns för medlemmarnas disponering i föreningen med goda grillmöjligheter för större sällskap, klart västerläge ger solsken hela dagen med fantastisk vy som glänser även längs solnedgång. Relaxavdelningar med bastu finns att nyttja fritt för medlemmarna.
Insup atmosfären och havsluften, så kommer även ni förstå varför Västra Hamnen är det i särklass populäraste området i Malmö att bo på!

Kök:

Fullutrustat med vita köksnickerier från Vedum. Utmärkta förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Utrustat med kyl/frys, ugn och diskmaskin, spishäll, spisfläkt.

Badrum:

Stilren mörk klinkers på golv med underliggande golvvärme för maximal komfort, mot vita kakelväggar. Generös och välarrangerad badmiljö med komforten i fokus. Kommodskåp(Vedum) och bänkskiva ovan tvättmaskin och torktumlare i mattvitt. Modernt med tvättmaskin och torktumlare side by side av märket Electrolux (2014). Dusch och handdukstork finns såklart även att tillgå.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2014

Förening

Namn:

Brf Ankarparken 1 i Västra Hamnen

Allmänt om föreningen:

Brf Ankarparken 1 i Västra Hamnen bildades 2011 och är belägen på Västra Varvsgatan 16 A - H och 18 A - D, Västra Hamnen i Malmö. Föreningens fastighet består av sex flerbostadshus om med 107 lägenheter, 4 lokaler och 66 garageplatser. Husen färdigställdes 2013/2014 och byggherre var Hökerum Bygg AB.

Föreningen är en äkta förening och de äger tomten. Fastigheten är miljöcertifierad enligt BREEAM. Breeam är ett frivilligt miljöcertifieringssystem, som utvecklades i Storbritannien i början av 1990-talet, och är det mest utbredda miljöcertifieringssystemet i Europa. Byggnadens miljöprestanda bedöms inom projektledning, byggnadens energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering samt markanvändning och påverkan på närmiljön. Breeam tar även hänsyn till hur byggnaden ligger i förhållande till allmänna kommunikationsmedel, val av byggnadsmaterial och vilka föroreningar byggnaden kan ge upphov till.

Den ekonomiska samt den tekniska förvaltningen sköts av Bredablick förvaltning.

Föreningens medlemmar brukar gemensamt:
Föreningen har två stycken fantastiska takterrasser med grillutrustning med utsikt över Limhamnsfältet, Bo01 och Turning Torso. Det finns 2 stycken relaxrum med 2 stycke övernattningsrum att hyra för föreningens medlemmar med litet pentry, möblemang, dusch och bastu. Man bokar både övernattningsrummet samt relaxavdelningen online för en kostnad om 100 kr.
Man har även tillgång till en grönskande innergård. En del av föreningens medlemmar har odlingslotter på takterrasserna. I hus 1 som är bestående av mindre lägenheter har man inte tvättmaskin och torktumlaren i lägenheterna, istället har man en tvättstuga på varje våning som är utrustad med 1 tvättmaskin, 1 torktumlare samt 1 torkskåp. Man har 3 cykelrum i garaget och cykelställ på gården.

Parkering/garage:

Föreningen har totalt 66 garageplatser för bil och 6 parkeringsplatser för MC. Hyran är 950 kr/månad och du blir tilldelad ett parkeringstillstånd samt en numrerad plats i garaget. Garaget bevakas av APCOA Parking, olovlig parkering beivras.
Är du intresserad av att hyra en garageplats ska du kontakta Bredablick Förvaltning som ansvarar för garageuthyrningen www.bredablickforvaltning.se

Bredband/TV:

Kabel-TV: Föreningen har kabel-TV via ComHem. Basutbudet ingår i avgiften. Fr.o.m. 2018-01-01 tillkommer en avgift för digital-TV.
Internet: Föreningen har bredband via ComHem

Obligatoriskt tillägg för digital-TV och bredband om 187:-/månad från 2018-01-01, tidigare 124:-/mån.

Renoveringar:

2016 - Installerade man kameror i garage, trapphus och miljörum.

Föreningen har en underhållsplan som man följer.
Då fastigheten är relativt ny finns inga planer på större renoveringar.

Ekonomi:

Vid årsskiftet (2018-01-01) höjdes månadsavgiften med 51 kr vilket beror på att föreningen nu kommer ha digital-TV samt bostadsrättstillägg inkluderat i totala avgiftsbeloppet.

Överlåtelseavgiften: 2,5 % av prisbasbelopp (ca 1138 kr) betalas av köparen och pantsättningsavgift om 1% av prisbasbelopp (ca 455 kr/pant) betalas av pantsättaren.

Övrigt:

Husen är tryggt byggda i betong och det är ventilation samt golvvärme i lägenheterna.
Individuell mätning av varmvatten. Fr.o.m. 2018-01-01 sker detta utan avgift. Tidigare avgift var 20kr/mån.
Bilpool från SunFleet finns att tillgå i föreningen.

Styrelsen har beslutat att införa ett kollektivt bostadsrättstillägg som gäller för samtliga lägenheter, vilket innebär en avgift på månadsavgiften på 8 kronor i månaden.

Besök gärna föreningen hemsida: www.brfankarparken.se

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Kontaktemail:

styrelsen@brfankarparken.se

Allmänt om lägenheten

Andelstal årsavgift 0,831%. Andelstal förmågenhet 0,831%. Uppgift om andelstalen har lämnats av föreningen. Uppgift andelstal insats har ej lämnats.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Obligatoriskt tillägg för digital-TV och bredband om 187:-/månad tillkommer till avgiften. Total månadsavgift är 3166 kr.

Vidare gäller huvudregeln vid försäljning, vilket innebär att köparen betalar både överlåtelse och pantsättningsavgift.

Överlåtelseavgiften: 1 138 kr (2.5% av basbeloppet)
Pantsättningsavgiften: 455 kr (1% av basbeloppet)

Omgivning

Allmänt om området:

Västra Hamnen som närmast kan liknas vid en stad i staden, har växt upp som en frisk fläkt och verkligen gjort avtryck. Inte bara i Malmö och Sverige utan över hela världen. Turning Torso som sträcker sig upp över hela området har blivit ett välkänt landmärke. All tänkbar service finns inom promenadavstånd och det finns inte bara restauranger och fik utan även förskolor, skolor, resebyrå, gallerier, ölpub, klädaffärer - ja listan kan göras hur lång som helst! Ta god tid på er att gå runt bland gränderna och insup atmosfären och havsluften, så kommer även ni förstå varför Västra Hamnen är det i särklass populäraste området i Malmö att bo på! Nya mötesplatser såsom Malmö Live och kvarteret Tyfonen utvecklar även området ännu mer och gör det än mer attraktivt!

Västra Hamnen ligger bara minuter från Malmö Central. Tack vare Citytunneln har det nu blivit ännu enklare att ta sig både norrut och söderut till kontinenten. Tåg och bussar trafikerar också våra närliggande flygplatser Sturup och Kastrup på den danska sidan. Länsbussar samt många av Malmös lokala bussar utgår också från Malmö Central. Vill man åka buss i närområdet så trafikeras både Dockan och Västra Hamnen tätt.

Som nämnt är serviceutbudet stort i området. Ica Maxi, Netto, Systembolaget, apotek och gym finns inom gångavstånd och erbjuder ett stort och varierande utbud.

För barnen finns fina lekparker och ett dopp i havet ligger bara några hundra meter bort. Förskolor och grundskola F-9 finner du också i Västra Hamnen men även gymnasium och Malmö högskola håller till här.

Många av bostadsrättsföreningarna i Västra Hamnen har egna garage, men för gäster finns det gott om både parkeringshus och parkeringsplatser att tillgå.

I Västra Hamnen bor du bekvämt och enkelt!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.