Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Malmö, Hästhagen
Carl Herslowsgatan 9c
Pris: 2 075 000 kr
Avgift: 3 523 kr inkl. värme, VA och Kabel-TV.
Boarea: 59.2 m2
Rum: 2
Våning: 5
 

Vacker tvåa belägen högst upp i huset med fri utsikt över grönområde!

På Malmös bästa läge ligger denna fina 2:a på översta våningen med fri utsikt över grönområde. Väldisponerade 59 kvadratmeter med vackra golv, stort kök och mysig möblerbar balkong i sydväst. Ett stenkast från Triangelstationen, Pildammsparken, Malmös kulturliv och centrum! Hiss finns! Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Anna Herslow
Deijenberg
0708-477797 Mejla mig

Visningar.

Söndag 19 augusti
14:15 - 14:45
Bokad visning! Anmälan via formuläret på vår hemsida.
Anmäl mig

Interiör

Antal rum:

2

Boarea:

59,2 m²

Beskrivning:

Äntligen är en av de större tvårummarna i populära Brf Hästhagen till försäljning. På översta våningen med fantastisk utsikt, finner vi denna utmärkt planerade hörnlägenhet som bjuder på fönster i två väderstreck och rymlig balkong helt fri från insyn.

Vi stiger in i den välkomnande hallen, det vackra, ursprungliga stengolvet harmoniserar med svagt mönstrade, ljusa tapeter.Hela hemmet öppnar upp sig härifrån och vi kan påbörja rundvandringen i köket. Här matchas det mörka golvet mot fin inredning i trä från Epoc (2011). Maskinerna även de från 2011, består bl a av ugn i arbetshöjd och side by side kyl/frys i rostfritt stål. Köket har utökats under senare år och har en stor matplats för 4-6 personer.

Från köket kommer vi ut i ett rymligt vardagsrum med ekparkett, ljusa väggar och fin fondtapet i sobra färger. Malmös finaste burspråk hittar vi också här, vilken utsikt! Balkong i direkt anslutning till vardagsrummet, här är det eftermiddags- och kvällssol och ingen kan se in!

Sovrummet är rogivande och har ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns även plats för en liten läshörna för den som vill.

Badrummet är renoverat under 2000-talet. Här bjuds vi på en helkaklad sober miljö i beigt och vitt. Duschhörna, WC och handfat med underliggande förvaringsmöjligheter.

På Carl Herslowsgatan 9C bor du centralt men ändå fortfarande på lugnt läge med en fantastisk utsikt både över grönområde och takåsar.Närheten till Triangelns Citytunnelstation gör även läget bra för den som pendlar. Varmt välkommen på visning!

Badrum:

Badrum i helkaklat utförande med vitt klinkers på golv och vitt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ med förvaring, spegel och dusch. Här finns även förvaring i skåp.

Kök:

Kök från Epoq med ljusa luckor och mörk bänkskiva. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn. Samt "side by side" kyl och frys i rostfritt samt i full höjd. I köket sitter man minst fyra personer till bords.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1945

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Självdrag

Energiprestanda:

153 kWh/m²/år

Förening

Namn:

Brf Hästhagen

Allmänt om föreningen:

Brf Hästhagen är en äkta förening och bildades 1945 i samband med byggnationen av huset. Föreningen består av 54 lägenheter där samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.
SBC sköter den ekonomiska förvaltningen och teknisk förvaltning genom G.N. Fast AB

Marken är upplåten med tomträtt.

Gemensamhetsutrymmen:
Cykelkällare finns i båda ändarna av huset.

Gästrum: Trapp 9c på våning 2 med en kostnad av 200kr första natt därefter 100: -/natt.

Två tvättstugor i källaren: två tvättmaskiner, torktumlare, mangel och ett torkrum.

Gemensam innergård med murad grillplats som är insynsskyddad från gatan.

Parkering/garage:

Boendeparkering finns i området. För mer information hänvisas till Malmö kommuns gatukontor.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till kabel-TV via Comhem och bredbandsleverantör via Comhem.

Renoveringar:

Senast utförda renoveringar:
2016 Renovering/byte av balkonger
2014 installerat soptunnor för matavfall.
2013 Tvättstugor samt torkrum renoverades, kaklade och ommålade.
Relining av avloppsstammar.
Ommålning av alla trapphus.
Arbete med utemiljö samt grillplats.
2006 Bytt yttertak och renovering av fasad gjordes.
2005 Elstammar byttes. Jordfelsbrytare finns i alla lägenheter.

Planerade renoveringar/underhåll:
2018 uppfräschning trädgård, nya cykelställ
2018 avsluta byte av termostater
2018 målning fönster källaren
2018-2019 översyn fönster
2019 målning källare (eventuellt byte av källardörrar)

Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2016 och sträcker sig fram till 2020.
Se årsredovisning.

Ekonomi:

Senast avgiftsförändringarna: 2018-01-01, höjning med 2%.
Planerad avgiftsändring 2019: 2%, inga beslut tagna.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp samt en pantsättningsavgift om 1% av årets prisbasbelopp vilket belastas av köparen.

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Kontaktemail:

brfhasthagenmalmo@gmail.com

Allmänt om lägenheten

Lägenhetsinnehavaren disponerar över såväl vinds- som källarförråd. Vindsförråd är stort och har dörr i nät även källarförråd finns med dörr i trä.

Föreningens ekonomiske förvaltare uppger följande andelstal:
Andelstal: 0,0196800
Andelsprocent: 1,96672%
Andel av årsavgift: 1,97231%
Andelstal Kapital: 0,0196800
Andelsprocent Kapital: 1,96672%
Andelstal insats har ej uppgetts.

I köpet ingår hatthylla. Garderober och mikrovågsugn ingår ej i köpet.

Säljaren uppger att där finns en mindre spricka i spishällen.

Balkong i sydväst läge med sol under eftermiddag/kväll.

Omgivning

Allmänt om området:

Eftertraktat bostadsområde beläget i västra innerstaden. Placerat mellan John Ericssons väg i söder och Regementsgatan i norr samt Mariedalsvägen i väster.

Centralt läge i Malmö som präglas av bland annat närhet till hav, grönområden, city och inte minst Triangeln. Flerfamiljshusen dominerar med både bostadsrätter och hyresrätter. De flesta fastigheter i bostadsområdet är byggda runt 1940-talet.

I området finns det mesta i form av närservice såsom matbutiker, caféer och restauranger, träningsmöjligheter med mera. Kronprinsens stora utbud av bland annat shoppingmöjligheter och stora matbutiker ligger i närområdet. På Köpenhamnsvägen finns det ett flertal olika restauranger och caféer.

I denna stadsdel är kommunikationsmöjligheter utmärkta. Det finns gott om busshållplatser och busslinjer som kör åt olika stadsdelar med tajta mellanrum. Närheten till Triangelns citytunnel erbjuder dessutom fenomenala pendlingsmöjligheter även utanför staden och till utlandet. För den som hellre cyklar till sina destinationer i staden erbjuds det ett välutvecklat nät av cykelvägar.

Promenadavstånd in till city, till stranden och även flera av Malmös fina parker. Slottsparken och Pildammsparken är två utmärkta exempel på detta. På sommaren är närheten till "Ribban" en stor fördel. Här kan man njuta av ett svalkande dopp i havet eller av en promenad längs den långa Ribersborgsstranden. Valet är ditt!

Närområdet erbjuder ett flertal skolor vilket innebär att barnens väg till skolan inte blir lång. Det finns gott om förskolor på promenadavstånd. Vårdcentral, tandläkare, BVC med mera ligger nära till hands.

I området råder prisvärt boendeparkering under dagtid. På kvällen efter ett visst klockslag är det tillåtet att parkera fritt utan avgift. Det finns flertal parkerings- och garagemöjligheter som kan hyras.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.