Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Slussen
Drottninggatan 1
Pris: 2 195 000 kr utgångspris
Avgift: 3 087 kr
inkl. värme, kallvatten och allmän renhållning i föreningen.
Boarea: 58 m2
Rum: 2
Våning: 6
 

Nyproducerad tvåa med generös balkong!

På superbt läge finner vi denna läckra citytvåa om 58 kvadratmeter. Helt nyproducerad erbjuds nu ett unikt tillfälle att få vara först att kalla denna stilsäkra bostad för sitt hem. Öppet mellan kök och allrum skapar rymd och ett hem utöver det vanliga. Ett perfekt boende nära Centralstationen och citylivet!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Claudia Hamington 0704-44 39 72 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

2

Boarea:

58 m²

Beskrivning:

På Drottninggatan, i en blivande trendig och vacker fastighet, har vi nu nöjet att presentera detta vackra hem med stora kvalitéer. Centralt beläget men där slussplan är en rofylld oas, endast ett stenkast från stadspulsen. Utanför dörren finns allt man behöver inom bekvämt avstånd och att promenera omkring här inger en alldeles speciell känsla. Nära Drottningtorget och Centralstationen!

På sjätte våningen ligger denna väldisponerade och genomgående tvåa om 58 kvm med ett generöst vardagsrum och kök i öppen planlösning. Härlig balkong om ca 9 kvm mot innergården som vetter åt väster. Stort sovrum på 14 kvm med bra förvaring i form av skjutdörrsgarderob. Lägenheten rymmer även ett välutrustat badrum med alla bekvämligheter!

Det ljusa och fina vardagsrummet är disponerad centralt i lägenheten och den öppna planlösningen leder oss in i det moderna och smakfulla kök. Lägenheten är inredd med Vedumkök med vita luckor och en stilren grå bänkskiva, de rostfria vitvarorna kommer från Siemens. Ett öppet och stilsäkert sällskapskök som bjuder in till matlagning på hög nivå. Den vita skåpsinredningen harmoniserar snyggt med parkettgolvet.

Lägenheterna håller hög standard med JM originalinredning. Som nyinflyttad JM kund får du dessutom två timmars kostnadsfri hantverkshjälp när du får tillträde till din nya bostad.

Det finns garage under husen och man har tillgång till eget lägenhetsförråd samt gemensamt barnvagnsförråd och cykelförråd. Hit kommer du med hissen från alla våningsplan.

Detta är boendet för dig som vill ha nära till natursköna promenadsträckor och nära centralstation!

Kök:

Vedumkök där köksutrustningen består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, mikrovågsugn samt kyl/frys.

Badrum:

Modernt och ljust badrum med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Även utrustad med WC, tvättställ och dusch.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2018-2019

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX system

Förening

Namn:

Brf Nils 24

Allmänt om föreningen:

Bostadsrättsföreningen Nils 24 har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter, lokaler och mark med nyttjanderätt utan tidsbegränsning.

Nybyggnad av två bostadshus innehållande sammanlagt 127 lägenheter med adresser: Drottninggatan 1AA-1AG, Konduktörsgatan 7-19 pågår och inflyttning beräknas ske med början under kvartal 2, 2019 och avslutas under kvartal 4, 2019. 2 bostadshus i 4-10 våningar samt källare och garage.

Föreningen har fler än ett hus som är placerade att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna.

Föreningen har 5 lokaler för uthyrning i gatuplan avsett för kontor eller butiksverksamhet.

Parkering/garage:

89 stycken garageplatser beräknas vara färdiga i takt med att inflyttning sker i lägenheterna. Separat kösystem tillämpas. Kostnad: 1 100 kr /månad.

Bredband/TV:

Fastigheten fiberansluts för leverans av bredbandstelefoni, digital-TV och internettjänster via Telia, s k Triple Play. Uttag placeras i kök, vardagsrum och sovrum.

Telia Triple play kostar 220 kr/månad och tillkommer obligatoriskt på månadsavgiften.

Renoveringar:

Nyproduktion med preliminär inflytt från och med kvartal 2, 2019.

Ekonomi:

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt gällande stadgar. Se ekonomisk plan för mer information.

Övrigt:

Övriga gemensamma utrymmen:
Övernattningsrum.
Cykelrum, barnvagns-/rullstolsförråd och städrum.
Miljörum för avfall och källsortering.

Ovanstående information är inhämtad från ekonomisk plan och bofaktablad samt JM:s kontaktperson. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna före ett köp.

Allmänt om lägenheten

Utöver den angivna månadsavgiften, tillkommer årsavgift för varmvatten samt bredband, tv och telefoni. Årsavgiften för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Obligatoriskt tillägg tillkommer utöver den angivna månadsavgiften på 220 kr/mån för Telia triple-play.

Ospecificerat andelstal: 0,6959 %. Uppgift enligt föreningens ekonomiska plan. Andelstal insats har ej kunnat preciseras.

Till bostadsrätten hör lägenhetsförråd.

Lägenheten har balkong.

Omgivning

Allmänt om området:

Slussen är ett delområde i stadsdelen Centrum. Området ligger mellan Hornsgatan och Drottninggatan, öster om Exercisgatan. Slussen är en del av Östra Förstaden. Redan i slutet av 1700-talet byggdes enklare hus längs Malmös infart från öster. På 1800-talet tillkom ytterligare bebyggelse. När järnvägen byggdes på 1850-talet grävdes även en kanal från Sege å parallellt med spåren. Namnet Slussen kommer från den sluss som fanns vid anslutningen till hamnkanalen. Delområdets nuvarande bostäder är främst fastigheter från början av 1900-talet, även om en del hus ersatts med nyare under senare år.

Bor man på Slussen så är en av fördelarna just kommunikation. Här är promenadavstånd till det mesta, samtidigt som utbudet av kollektivtrafik är utomordentligt bra. Stora knutpunkten kring Värnhemstorget finner vi ett stenkast ifrån och här finner man bussen som tar en dit man vill. Lätt access till motorvägen mot Lund och ut på ringvägarna finns från och till området.

För tågpendlaren är gångavståndet till Centralstationen inte långt. Här går citytunneln som på bara en kort stund tar dig över sundet till Köpenhamn.

Det saknas inget kring Slussen som är utmärkt positionerat mellan Värnhem och Drottningtorget där vi finner ett rikligt utbud av restauranger och caféer längs huvudgatan Östra Förstadsgatan. Här kan man avnjuta maträtter från en mängd olika kulturer.

Apotek, vårdcentral och tandläkare finns även i närområdet. Den som tränar och gärna vill ha ett gym i området kan glädjas åt att här finns flera. Utöver närheten till torghandel och alla spännande närbutiker så har man norr om Värnhemstorget det exklusiva köpcentret PLAZA med biografer, affärer och restauranger. Gångavstånd till Caroli köpcentrum råder även.

Vid Drottninggatan ligger nya polishuset och Malmö Rättscentrum.

Schougens bros förskola ligger i området.

Här parkerar man bilen företrädesvis på gatorna i området. Boendeparkering råder.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.