Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Borgmästaregården
Albinsrogatan 25
Pris: 1 650 000 kr
Avgift: 3 748 kr inkl. kallvatten, kabel-TV och bredband.
Boarea: 74 m2
Rum: 3
Våning: 2
 

Väldisponerad trea med balkong!

Med attraktivt läge på ständigt populära Borgmästargården finner vi denna härliga våning med generösa ytor, vackra golv och rymlig inglasad balkong. Här fås fint ljusflöde och två bra sovrum samt en stabil bostadsrättsförening. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Johan Dahlgren 0704-22 90 41 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

3

Boarea:

74 m²

Beskrivning:

På populära Borgmästaregården bor du i lugnt och trivsamt område med närhet till såväl city som matbutiker och serviceutbud. Grönområden finns precis runt knuten då Pildammsparken med sina sköna promenadstråk endast ligger ett stenkast bort. Lugnt och barnvänligt område med skolor, dagis samt vårdcentral nästgårds.

Vi tar oss upp till andra våningen och välkomnas av en rymlig hallmiljö som erbjuder gott om plats för avhängning och extra förvaringsmöblemang för den som önskar. På golvet vilar ljust snyggt golv från Pergo som tillsammans med tapetserade väggar i trevlig pastellfärg förgyller.

Våningens kök är i charmigt original med vita luckor, gott om förvaringsmöjligheter och rum för matplats för ca fyra personer. Köket får ett vackert ljusinsläpp tack vare generöst fönsterparti som erbjuder trevlig utsikt. På golvet vilar en ljus parkett och väggarna går i vitt.

Vidare nås det rymliga vardagsrummet som erbjuder bra ytor för både matsalsmöblemang och soffgrupp. Ekparkett på golv i kombination med tapetserade väggar i harmonisk kulör. Underbart ljusflöde fås via det stora fönsterpartiet!

Våningens båda sovrum är väl tilltagna och här finns plats att möblera med både säng, sängbord och mer därtill. Fint ljusinsläpp och fina ytskikt i samtliga rum och från det ena finner vi även utgång till den fantastiska inglasade balkongen med skjutbara glaspartier, en ypperlig plats att avnjuta årets varmare dagar på!

Sist men inte minst har vi det halvkaklade badrummet i behagligt ljusa färgval både på kakel och klinkers, mycket tilltalande och stilrent. Utrustat med badkar, perfekt att sjunka ner i för optimal avkoppling efter en lång dag!

Varmt välkomna!

Kök:

Kök i original med stommar och luckor i vitt. Bänkskiva i trä med stänkskydd i vitt kakel ovan. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spishäll, ugn samt kolfilterfläkt. Ekparkett på golvet, vitmålade väggar och här ryms matplats för ca fyra personer.

Badrum:

Halvkaklat badrum med vitt klinkers på golvet och vitt kakel halvvägs upp på väggarna, resterande del är tapetserad i ljus tapet. Utrustad med WC, tvättställ, badrumsskåp med spegel samt badkar.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1966

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekaniskt till -frånluft

Energiprestanda:

134 kWh/m²/år

Förening

Namn:

Riksbyggens Brf Malmöhus nr 17

Allmänt om föreningen:

Brf Malmöhus 17 är en äkta förening som bildades 1969, bostäderna byggdes 1965/66. Här finns tre st trevåningshus och två st åttavåningshus, innehållande totalt 312 lägenheter. Uppvärmning är fjärrvärme och ventilation är självdrag. Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av Riksbyggen. Tomten är friköpt.

Föreningen har gemensam el-avläsning var tredje månad och lägenhetsinnehavaren faktureras därefter. Bostadsrättstillägget ingår i avgiften.

Festlokal som är utrustad med bord, stolar, porslin och spis finns att hyra för föreningens medlemmar för ca 400-700 kr/tillfälle (+ depositionsavgift på 500 kr). I varje hus finns ett hobbyrum med arbetsbänk. Verktyg medtages själv.
Det finns också två tvättstugor per hus, med två tvättmaskiner och en torktumlare vardera. Dessa är belägna i källaren.
I föreningen finns även cykelförråd och barnvagnsrum. Det finns även cykelbås som kan hyras till en kostnad om ca 15 kr/månad.
Lekplats och boulebanor.

Parkering/garage:

Föreningen har 85 garageplatser för 285 kr/mån, och 221 parkeringsplatser för 140 kr/mån. Kösystem tillämpas.

Bredband/TV:

Kabel-TV via Com Hem ingår i månadsavgiften, basutbud.
IP-telefoni och Bredband via Net At Once 100 Mbit ingår i månadsavgiften.

Renoveringar:

Genomförda renoveringar:
2018 - Besiktning av lekplatserna.
2016 - Miljöhusen.
2014 - Injustering värmesystem.
2013 - Renovering av tvättstugor.
2013 - V/A-stammar och el-stigare besiktigades och spolades och bedömdes att vara i gott skick.
2012 - OVK-besiktning samt uppsyn av brandväggar.
2011 - Installation av digital-tv, och individuell elmätning.
2010 - Installation av bredband och IP-telefoni.
2006 - Nya 2-glasfönster insatta.
2005 - Injustering av fjärrvärme.
2004 - Nya fläktar installerades i torkrummen och byttes i trapphusen.
2004 - Fogar och tegelbalkar på fasaden åtgärdats.
2000 - Balkonger byggdes ut samt glasades in.
2000 - Renovering av hissar.

Kommande renoveringar:
Byte av tappvattenstammar och elstammar (ny elcentral i varje lägenhet) har påbörjats år 2018. Enligt föreningens representant väntas inga ingrepp i befintliga badrum pga detta. Relining av avloppsstammar är beräknat till 2022. Därefter planeras renovering/översyn av hissarna. Medel till detta finns avsatt.
Föreningen planerar att utföra nödvändigt underhåll på innergård och lekplatsen genom att lägga till grus till hela platsen samt luckra upp befintligt grus. Nytt staket kommer även att byggas. På övre gården kommer en ny uteplats att iordningställas med grill.

Ekonomi:

En avgiftshöjning om 3% på grund av planerade renoveringar planeras från och med den 1 Januari 2019.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1138 kr samt en pantsättningsavgift om 455 kr vilket betalas av köparen.

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening, uppdaterad 2018-12-27. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen. För mer information gällande föreningen vänligen besök föreningens hemsida på: www.malmohus17.se

Kontaktemail:

styrelsen@malmohus17.se

Allmänt om lägenheten

Energideklarationer upprättade före 1 januari 2014 har en annan utformning på sammanfattningen och saknar energiklasser. Energiklass har därför inte kunnat specificeras.

Andel årsavgift 0,31939%. Andel kapital 0,32020%. Uppgift enligt föreningens lägenhetsförteckning. Andelstal insats har ej kunnat preciseras.

En obligatorisk kostnad om 677:-/månad tillkommer till avgiften och avser värme.

Lägenheten har balkong.

Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett källarförråd samt en matkällare.

Omgivning

Allmänt om området:

Populärt område i Malmös innerstad beläget mellan Pildammsparken och Ärtholmsvägen. Bebyggelsen består huvudsakligen av flerbostadshus byggda på 1960- och 1970-talet, majoriteten med bostadsrätter. Området tillhör stadsdelen Hyllie.

I området finns bland annat Coop Forum matbutik för storhandel och med goda parkeringsmöjligheter. Närhet till både Mobila och Emporia shopping centrar bidrar dessutom med stort utbud av närservice och shoppingmöjligheter. Swedbank Arena, idrottshallar, Friskis & Svettis, tennisbanor med mera, ligger i närområdet och erbjuder olika träningsaktiviteter.

Annerbergskola samt två förskolor finns i området. Även ett äldreboende, apotek och vårdcentral ligger i området.

Området är utmärkt beläget för alla pendlare med sin närhet till Triangeln och Hyllie tågstationer. Olika busslinjer har sina hållplatser i området och kör med tajta mellanrum. Här finns det även ett välutvecklat nät av cykelvägar mot bland annat Malmöcity. Bilförare har möjlighet att ta sig relativt snabbt ut på bland annat Inre Ringvägen som ansluter till fler andra motorvägar i området.

Med den grönskande Pildammsparken som granne ligger detta område perfekt till för den som älskar att njuta av naturen, tar en avkopplande promenad eller en motionsrunda. Bra cykelvägar mot Ribban och hav är en ytterligande fördel.

I området råder mestadels gatuparkering.

Detta område har en väldig hög blandning på de boende. Den höga populariteten lockar till sig olika målgrupper i olika åldersgrupper.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.