Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Malmö, Riseberga
Gullbergagatan 3
Pris: 4 150 000 kr eller högstbjudande
Boarea: 109 m2
Biarea: 20 m2
Tomtarea: 567 m2
Rum: 4
 

Stilrent renoverat med tilltalande planlösning och njutbar trädgårdstomt!

Smakfullt renoverad 1-plansvilla med läckert stora fönsterpartier, utmärkt belägen i lugna kvarter på barnvänliga Riseberga. Här erbjuds 112 kvm välplanerad boyta fördelad på fyra rum varav tre sovrum. Elegant ekkök och generöst vardagsrum i öppen planlösning samt stort helkaklat badrum i stilrent utförande. Såklart både uterum, garage och uppvuxen, skyddad trädgård med trädäck att njuta solen ifrån, allt med bekväm närhet till Risebergaskolan och härliga Bulltofta rekreationsområde.

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Emma Stenkvist 0708- 405287 Mejla mig

Visningar.

Söndag 26 maj
15:00 - 15:30

Interiör

Antal rum:

4 varav 3 sovrum

Boarea:

109 m²

Biarea:

20 m²

Beskrivning:

På omtyckta Riseberga finner vi detta trevliga enplanshus som bland annat bjuder på ett härligt ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier, årstidsförlängande uterum och trivsam trädgårdstomt med gott om plats för barnens lek. Genomgående hög standard och tilltalande materialval!

Entrén välkomnar med ljusinsläpp ifrån båtfönster och stilrent stora ljusa klinkerplattor på golvet. Hallen mynnar ut i en luftig öppen planlösning med sociala ytor fördelade på stort vardagsrum och rymligt kök med matplats.

Det ljusa klinkergolvet visar vägen till köket på vänster hand, som bjuder på elegant inredning i ek, väl tilltagna arbetsytor i svartblank granit och välutrustad maskinpark ifrån Siemens. Genomgående ljusinsläpp och access till trädgård och trädäck. Rymlig matplats i direkt anslutning invid stort fönster och vacker fondtapet.

Badrummet är placerat intill köket. Stilrent helkaklat i ljusa toner och bland annat försett med läcker takdusch och både tvättmaskin och torktumlare. Även härifrån nås trädäcket via terrassdörr.

I denna del finns dessutom två sovrum, där det större med fördel nyttjas som master bedroom och som även erbjuder utgång till trädäcket. Ljusa väggar och ekparkett är gemensamt för dem båda.

Vardagsrummet har en härlig rymd och stora fönsterpartier i flera väderstreck för ett optimalt ljusinsläpp. Här inryms med enkelhet såväl soffgrupp som middagsbord om man så önskar och även här finner vi ekparkett i samråd med ljusa väggar. I den praktiska nischen invid fönster och utgång till uterummet placeras med fördel hemmakontoret. Terrassdörren leder förstås ut till uterummets trevliga miljö, med grå matta och stora glaspartier mot den skyddade trädgården.

Bostaden avrundas av ännu ett bra sovrum, med stort fönsterparti i söder och även fönster mot väster. Ekparkett och ljusa väggar.

Varmt välkomna till Gullbergagatan 3!

Kök:

Köket renoverades 2011-12 med inredning i massiv ek och bänkskivor i granit. Maskinell utrustning fördelad på induktionshäll, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys - samtliga maskiner i rostfritt från Siemens. Klinkergolv. Matplats i direkt anslutning.

Badrum:

Helkaklat badrum med dubbla handfat, wc, takdusch/handdusch bakom vikdörrar i klarglas och handdukstork.
I badrummet finns även tvättavdelning med tvättmaskin från 2019 och torktumlare. Kvalitetsdokument finns.

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansvilla

Byggnadsår:

1963 Ombyggt 2012

Grundläggning:

Betongplatta samt liten krypgrund

Grundmur:

Betong

Stomme:

Trä

Fasad:

Puts och tegel

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Betong

Tak:

Papp

Utvändigt plåtarbete:

Plåt

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Självdrag

Övrigt:

2016 stenlagd biluppställningsplats.
2015 uterum byggt.
2015 byte papptak både hus och garage.
2012 renoverades badrum.
2012 huset byggdes till med sovrum och arbetsplats.
2012 ytterdörr och samtliga innerdörrar bytta.
2011/12 stora delar av elen drogs om och jordfelsbrytare installerades.
2011/12 fönstren byttes.
2011/12 ytskikten interiört renoverade.
2011/12 fasad mot trädgård putsades.
2011/12 nya vitvaror.

Fiber finns.

Arean uppges till 112 kvm av säljaren, 109 kvm enligt taxering. Köparen uppmanas att själv kontrollmäta om så önskas.

Energideklarationer upprättade före 1 januari 2014 har en annan utformning på sammanfattningen och saknar energiklasser. Energiklass har därför inte kunnat specificeras.

Övriga Byggnader

Uterum och garage sammanlagd yta 60 kvm. Friggebod.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

3st

Uppvärmningskostnad:

15 396kr/år

Elkostnad:

6 600kr/år

VA:

3 204kr/år

Renhållning:

1 896kr/år

Total driftkostnad:

27 096kr/år

Kommentar:

Obs att driftkostnaden är fd ägares uppgifter.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Korsberga 6

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

2 456 000kr
varav byggnad 1 577 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

8 049kr

Taxeringsår:

2018

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Övrigt tomt:

Friköpt tomt.

Pantbrev:

Totalt antal: 6 st
Total summa: 3 000 000kr

Omgivning

Allmänt om området:

Här i de östra delarna av Malmö bor man i lugna och barnvänliga omgivningar med citypulsen ett stenkast bort. Karaktäristiskt för området är stillsamma villakvarter men här finns också några bostadsrättsföreningar för lägenhetsboende. Bebyggelsen här tog fart under 60-talet för att sedan i takt med tiden växa österut. Det har byggts mycket i området ända fram till idag, då Malmös bebyggelse nått ända ut till handelsplatserna Bulltofta och Toftanäs.

I närområdet erbjuds både grundskolor (F-åk9) samt ett flertal förskolor vilket är en bidragande faktor att barnfamiljen gärna flyttar hit. Barnen har många lekplatser och grönområde för lek och olika aktiviteter.

För dig som gillar fritidsaktiviteter i det gröna har man en fantastisk tillgång i Bulltofta rekreationsområde som inte ligger så långt bort. Naturen här anlades efter det att Malmös gamla flygplats Bulltofta lagts ner. Idag består området av omväxlande natur med skog, vatten, ängar och kullar med ett rikt djur- och växtliv. Här finns också traditionell park, koloni- och odlingslotter och inte minst rika möjligheter till idrotts- och friluftsaktiviteter. Här finns bland annat bollplaner, motionsspår och promenadvägar. På området kan du också spela minigolf, tennis och kasta frisbee på anlagd bana.

Den stora handelsplatsen Toftanäs/Bulltofta har man inom kort avstånd. Ett rikt utbud av affärer gör att man har allt man behöver runt knuten. Här finns allt från stormarknader, byggvaruhus till nischade specialbutiker. På vägen inifrån staden har man också en större matbutik.

Med närbelägna påfarter till yttre och inre ringvägen är man snabbt iväg i både sydlig och nordlig riktning. Är man veckopendlare så når man både Sturup och Kastrup inom 25 minuter. Det finns också bra kommunikationsmöjligheter med stadsbussarna som enkelt möjliggör pendling inom Malmö.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.