Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Västra Hamnen
Vimpelgatan 17
Pris: 2 695 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 938 kr
inkl värme och VA
Boarea: 78 m2
Rum: 3
Våning: 1
 

Välplanerad trea med fantastisk uteplats i söder!

I underbara Västra Hamnen finner vi denna välplanerade och ljusa trea med alla rätt! Vad sägs om en stilren köksinteriör, ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning och en stor uteplats i bästa söderläge? Lägg därtill ett rymligt och ljust vardagsrum och två härliga sovrum. Varmt välkomna hem!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Emil Sjöberg 0733-927413 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

3

Boarea:

78 m²

Beskrivning:

Varmt välkomna till denna stilsäkra våning med tre rum på populär adress i trevliga Västra Hamnen! En halv trappa upp välkomnas vi av en ljus och trevlig hallmiljö. Här går väggarna i vitt och på golvet ligger ett enhetligt bambugolv med underliggande golvvärme, vilket är genomgående i hela lägenheten. Goda avhängningsmöjligheter finner vi i form av en klädkammare direkt till vänster i hallen.

Vidare in i lägenheten öppnar de sociala kvadratmetrarna upp sig med vardagsrummet som bjuder in med generösa ytor för både soffgrupp och övrigt valfritt möblemang. En perfekt plats för både avkoppling och umgänge där vi möts av ett härligt ljusinsläpp som ges av de stora fönsterpartierna. Vardagsrummet ligger i kontakt med det stilfulla köket som inspirerar till att skapa fantastiska middagar. Köksavdelningen bjuder på väl tilltagna arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Intill köket finns gott om utrymme för ett stort matbord för minst sex personer. Härifrån når vi sedan utgången till bostadens underbara uteplats. En stor och rymlig uteplats belägen i skönt söderläge och med utsikt över Malmös landmärke, Turning Torso. Njut här av årets varmare månader!

Våningen har två fina sovrum i bra storlekar som ligger vägg i vägg med överkantshängda fönster. I båda sovrummen ryms med enkelhet både dubbelsäng och sängbord. Goda förvaringsmöjligheter finns i form av en generös klädkammare i ena sovrummet och i det andra finns gott om plats för fristående garderober eller byråer. Från detta rum finner vi också en till utgång till bostadens uteplats.

Sist men inte minst toppas lägenheten av ett stort och fräscht helkaklat badrum med vitkaklade väggar och grått klinkergolv. I badrummet finner vi också en alldeles egen tvättavdelning med både kombimaskin, torktumlare och praktisk arbetsbänk med vask.

Varmt välkomna till Vimpelgatan 17!

Kök:

Smakfullt kök med utmärkta arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köksinredningen består av vita skåpsluckor med svarta beslag som matchas fint med stänkskydd i glas ovanför en svart bänkskiva.

Köket är vidare utrustat med spishäll, integrerad diskmaskin, mikro och ugn, allt från Siemens. Kyl och frys i full storlek från Logic (2018) och köksfläkt från Franke.

Badrum:

Stilrent helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv med underliggande golvvärme.

Badrummet är vidare utrustat med WC, kommod med dubbla handfat i svart och vitt, spegel samt duschvägg i glas.

Här finner vi även en egen tvättavdelning med kombimaskin (Bosch) och torktumlare (Candy 2018).

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2009

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energiprestanda:

149 kWh/m²/år

Förening

Namn:

Brf Vindöga

Allmänt om föreningen:

Brf Vindöga bildades 2006 och byggnaderna uppfördes på fastigheten Flaggskepparen 1 under åren 2006-2009. Föreningen består av fyra flerbostadshus. Totalt finns 66 lägenheter, alla upplåtna med bostadsrätt. Lägenheterna fördelar sig på 51 st tvåor, 13 st treor samt två st fyror.

Marken är upplåten med tomträtt. Nytt avtal började gälla 2017 och den nya avgälden blev signifikant lägre än den tidigare.

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Flagghusen. Samfälligheten förvaltar gemensamma delar av området.

I byggnaden finns en gemensamhetslokal i form av ett oinrett rum i källaren.
I gathusets källare finns cykelförråd. Miljörum finns också. Till alla lägenheter ingår ett rymligt källarförråd.

Fönsterputs ingår i avgiften mot ett obligatoriskt tillägg om ca 25 kr/månad. Detta gäller dock endast lägenheter med fönster som man själv ej når att putsa/icke-öppningsbara fönster.

Parkering/garage:

Föreningen har 50 st garageplatser som kostar ca 850 kr/mån. Garaget är beläget i källaren rakt under byggnaderna där kösystem tillämpas och man når det med hissen. I området är parkeringsmöjligheterna goda, det finns även boendeparkering.

Bredband/TV:

Avgiften för kanalpaket lagom, bredband (100/10) och IP-telefoni fås genom Telia fiberlan och är obligatorisk och kostar 220 kr/månaden. Det går att köpa till fler kanaler och högre Internethastigheter. För mer information och priser se: www.telia.se

Renoveringar:

Gjorda renoveringar är förbättring av tätskiktet på takterrasserna, som utförts av NCC.
2015 renoverades balkonger.
2018 installerades kamera i garaget.
2018-2019 har man spolat avloppsstammarna.
Efter 10-årsbesiktningen framkom en del mindre underhåll, detta ombesörjs efter hand.

Ekonomi:

2017-01-01 sänktes avgiften med 10%. I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar.

Pantsättningsavgift, 465 kr per pant och överlåtelseavgift på 1163 kr betalas av köparen.
Ekonomisk förvaltning sköts av Fastighets AB Frontnine.

Övrigt:

Kika gärna på föreningens hemsida brfvindoga.wordpress.com

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med representant från föreningen.

Kontaktperson:

styrelsen@brfvindoga.se

Kontakttelefon:

070-787 83 44

Kontaktemail:

styrelsen@brfvindoga.se

Allmänt om lägenheten

Enligt lägenhetsförteckningen är lägenheten registrerad som 2 rok, men förbrukas som 3 rok.

Andel årsavgift 1,548%. Andel i föreningen 1,547%. Uppgifter enligt föreningens lägenhetsförteckning.

En obligatorisk kostnad om 220 kr/månad tillkommer till avgiften och avser TV paket LAGOM, bredband 100/10, bredbandstelefoni samt Telia Smart, dvs den trådlösa routern.

Lägenheten disponerar ett källarförråd.

Omgivning

Allmänt om området:

Västra Hamnen som närmast kan liknas vid en stad i staden, har växt upp som en frisk fläkt och verkligen gjort avtryck. Inte bara i Malmö och Sverige utan över hela världen. Turning Torso som sträcker sig upp över hela området har blivit ett välkänt landmärke. All tänkbar service finns inom promenadavstånd och det finns inte bara restauranger och fik utan även förskolor, skolor, resebyrå, gallerier, ölpub, klädaffärer - ja listan kan göras hur lång som helst! Ta god tid på er att gå runt bland gränderna och insup atmosfären och havsluften, så kommer även ni förstå varför Västra Hamnen är det i särklass populäraste området i Malmö att bo på! Nya mötesplatser såsom Malmö Live och kvarteret Tyfonen utvecklar även området ännu mer och gör det än mer attraktivt!

Västra Hamnen ligger bara minuter från Malmö Central. Tack vare Citytunneln har det nu blivit ännu enklare att ta sig både norrut och söderut till kontinenten. Tåg och bussar trafikerar också våra närliggande flygplatser Sturup och Kastrup på den danska sidan. Länsbussar samt många av Malmös lokala bussar utgår också från Malmö Central. Vill man åka buss i närområdet så trafikeras både Dockan och Västra Hamnen tätt.

Som nämnt är serviceutbudet stort i området. Ica Maxi, Netto, Systembolaget, apotek och gym finns inom gångavstånd och erbjuder ett stort och varierande utbud.

För barnen finns fina lekparker och ett dopp i havet ligger bara några hundra meter bort. Förskolor och grundskola F-9 finner du också i Västra Hamnen men även gymnasium och Malmö högskola håller till här.

Många av bostadsrättsföreningarna i Västra Hamnen har egna garage, men för gäster finns det gott om både parkeringshus och parkeringsplatser att tillgå.

I Västra Hamnen bor du bekvämt och enkelt!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.