Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Nyköping, Brandholmen
Aktervägen 7
Pris: 1 375 000 kr
Avgift: 2 920 kr
I avgiften ingår värme, VA, förråd samt sophantering.
Boarea: 55 m2
Rum: 2
Våning: 1 av 3
Hiss: Ja
 

Ljus tvåa med balkong

Välkommen till Aktervägen 7. Här finner ni en ljus tvåa med balkong i trevligt sydvästläge. Lägenheten ligger en trappa upp och har genomgående parkettgolv, höga fönsterpartier och en generös takhöjd på 2,7 m. Hiss finns i huset.
Entré in till välkomnande hall med förvaring i stor klädkammare. Vardagsrum i vinkel med öppen planlösning mot kök, perfekt för umgänge. Rymligt sovrum med ingång från både kök och hall. Vardagsrum och sovrum har fondvägg i träpanel vilket skapar en varm och ombonad känsla. Stort helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Uppvärmning via luftburen värme.
Bredband via Gästabudstaden. Förråd finns i separat byggnad på gården. Möjlighet till parkering med eller utan motorvärmare, separat kö.
Här bor ni i vacker omgivning med närhet till Stadsfjärden. I området finns bl a förskola och Rosvalla Eventcenter.
Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Marie Robertsson 0724-02 80 05 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

2

Boarea:

55 m²

Beskrivning:

Välkommen till Aktervägen 7. Här finner ni en ljus två med balkong i trevligt sydvästläge. Lägenheten ligger en trappa upp och har genomgående parkettgolv, höga fönsterpartier och en generös takhöjd på 2,7 m. Hiss finns i huset.

Välkomnade hall med förvaring i klädkammare. Stort vardagsrum i vinkel med öppen planlösning mot kök, perfekt för umgänge. Fondvägg i träpanel skapar en varm och ombonad känsla.

Rymligt sovrum med fondvägg i träpanel och förvaring i garderober. Till sovrummet finns ingång från både kök och hall. I hallen finns ingång till ett stort helkaklat badrum utrustat med tvättmöjligheter.

Kök:

Ljusa skåpluckor och bänkskiva i laminat. Spis, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

Badrum:

Klinker på golv och kakel på väggar. Bänkskiva i laminat och förvaringsskåp. Dusch med vikväggar, vägghängd toalett, handfat samt spegelskåp.
Tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

1st

Elkostnad:

4 048kr/år

Försäkring:

1 752kr/år

Total driftkostnad:

5 800kr/år

Förening

Namn:

Brf Folkbåten

Organisationsnummer:

769629-2577

Allmänt om föreningen:

Föreningen äger fastigheten Folkbåten 1 i Nyköpings kommun. På fastigheten finns 4 byggnader med 60 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 2015.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.
Riksbyggen har biträtt styrelsen med föreningens förvaltning enligt tecknat avtal, se årsredovisning.

Försäkring:
Fastigheten är fullvärdeförsäkrade i Folksam via försäkringsmäklare Proinova. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Ekonomi:
Föreningens årsavgift ändrades 2018-04-01 då den höjdes med 5,0 %. Efter antagit budgeten för kommande verksamhetsår har styrelsen beslutat om att höja årsavgiften med 5,0 % från och med 2019-04-01.

Parkering/garage:

65-parkeringsplatser, separat kö.

Bredband/TV:

Via Gästabudstaden.

Fastighet

Areakälla:

föreningens information

Lägenhetsnummer:

219412001-1102

Lägenhetsnummer (register):

1102

Omgivning

Allmänt om området:

Brandholmen/Strandängen är en populär och trevlig del av Nyköping belägen precis vid Stadsfjärden och inloppet till Nyköpings hamn. Nyproduktionen av bostäder har under de senaste åren skapat denna nya stadsdel. Här bor man nära vatten, brygga och båtplats. Här finns mest bostadsrätter och parhus men även friköpta fastigheter.
Brandholmen är ett av Nyköpings nyare områden med fastigheter i skärgårdsinspirerad stil.

Det går en vacker strandpromenad från området förbi kanotstadion, som leder fram till hamnen med caféer, restauranger och båtliv sommartid. Fortsätter man promenaden hela vägen in till centrum tar det ca 25 minuter.
Det finns en förskola, Korvetten i området samt ett flertal i närliggande områden. Närmaste grundskola är Rosenkullaskolan med elever från förskoleklass tom åk 6.

Rosvalla sport och eventanläggning ligger i området. Här finns bland annat bowlinghall, ishall, multihall, tennishall och Nordic Wellness. Flera fotbollsplaner finns utomhus.

Handlar gör man närmast på ICA Nära i Stenkulla ca 1,5 km bort och på ungefär samma avstånd finns Tempo "Humlan" i Bryngelstorp.
På Brandholmen finns flera klubbar för sjöliv, bland annat Nyköping kanotklubb, Nyköping båtklubb och Jolleklubb. Nyköpings varv med båtuppställningsplatser och välsorterad båtbutik finns i området.

I Brandholmen finns flera klubbar för sjöliv, bland annat Nyköping kanotklubb, Nyköping båtklubb och Jolleklubb. Nyköpings varv med båtuppställningsplatser och välsorterad båtbutik finns i området.
Busshållsplatser finns runt om i Brandholmen där man kan ta sig in till centrum och andra delar av Nyköping.

Mer info

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Typ: Bostadsrättslägenhet
Andel i årsavgift: 1.35835%
Andel i förening: 1.35838%
Hiss: Ja

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.