Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Nyköping, Högbrunn
Krukmakaregatan 5
Pris: 2 195 000 kr
Avgift: 6 236 kr Obligatorisk tillägg på 250kr
Boarea: 98.5 m2
Rum: 4
Våning: 1
 

Optimal fyra med underbar inglasad balkong

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Daryoush Delfi 072-0235688 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

4

Boarea:

98,5 m²

Beskrivning:

Perfekt bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum! Lägenheten är välplanerad med kvadratmetrarna på helt rätt ställe. Väl inne i bostaden välkomnas du av en smart planerad hall med goda förvaringsmöjligheter. Köket har en modern och öppen planlösning mot vardagsrummet och inbjuder till social samvaro. Stora fönsterpartier ger fint ljusinsläpp och en trivsam stämning. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare och sist men inte minst tre rogivande sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Bostaden ligger i populära Högbrunn, en idealisk plats för dig som vill bo både nära naturen och centrum med all tänkbara service i närheten. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Hall:

Välkomnande hall med vy mot lägenhetens vardagsrum. Här finns goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för att ställa skor. På golvet ligger klinker som övergår till parkett, vilket är genomgående för resterande rum i bostaden.

Vardagsrum:

Vardagsrum med rikligt av ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier som ger en härlig känsla av rymd. Vardagsrummet har utgång till bostadens fransk-balkong med vy ut mot gården. Öppen planlösning mot kök, vilket skapar en härlig social atmosfär med gott om plats för nära och kära. Den generösa golvytan lämnar gott om plats för stor soffgrupp, TV-möblering och matbord.

Kök:

Stilrent och modernt kök med vita luckor, rostfria handtag och ljusa kakelplattor ovanför bänkskivan. Köket är I-format med praktiska över -och underskåp. Den gedigna bänkskivan skapar goda arbetsytor. Köket är utrustat med fristående kyl, frys och fläktkåpa samt integrerad häll, ugn, diskmaskin samt diskmaskin. Ett kök för den kräsne!
Från köket finner man bostadens härligt stora inglasade balkong med vy ut över Högbrunns alldeles egna park.

Sovrum:

Sovrum med plats för dubbelsäng. Ytskikten utgörs av ljusa väggar och ekparkett som tillsammans med rikligt ljusinsläpp från stort fönster skapar ett ljust och luftigt intryck. I sovrummet finns även gott om utrymme för klädförvaring i garderober.

Sovrum 2 & 3
Två stycken harmoniska sovrum med gott om plats för stor säng och bra med förvaring i garderober.

Badrum:

Stilfullt badrum i sober färgsättning med ljus klinker på golv och vita samt svarta kakelplattor på vägg tillsammans med vitt badrumsporslin. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk tvättbänk. Badrummet består av kommod med tvättställ, spegelskåp, wc och dusch bakom vikbara glasdörrar.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2007 2007

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Till- och frånluft med återvinning

Energiprestanda:

69 kWh/m²/år

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

4st

Energiklass:

B

Förening

Namn:

BRF Guldsmeden

Parkering/garage:

Föreningen har två garagebyggnader

Övrigt:

Föreningens fastigheter är fullvärdeförsäkrade i Folksam.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.