Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Västra Hamnen
Mastgränd 7A
Pris: 2 095 000 kr
Avgift: 2 995 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband
Boarea: 52.5 m2
Rum: 2
Våning: 5
 

Nyproducerad tvåa högst upp i huset med bra ljusinsläpp och god månadsavgift!

Välkomna till denna fräscha och välplanerade tvårummare, högst upp i huset på härligt gavelläge, med takfönster som släpper in gott om ljus! Allt är nytt, med kök från Vedum och vitvaror från Siemens! Perfekt läge med närhet till Centralstation och Ribersborgsstranden! Gemensam takterrass finns tillgänglig!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

2

Boarea:

52,5 m²

Beskrivning:

Högst upp på femte våningen finner vi denna stilrena och fina tvårummare, med öppna ytor och gott ljusinsläpp. Förutom bostadens goda planlösning ståtar vi med goda förvaringsmöjligheter samt fräsch interiör tack vare att lägenheten är stod färdig i slutet av 2017.

Vi stiger in genom dörren och finner en välkomnande hall, med varmvita väggar och ekparkett på golvet som flödar genom bostaden. Entrépartiet är utrustat med plats för hatthylla och garderober som komplement till dess luftiga, rymliga känsla! Vidare finner vi här ett sovrum med plats för dubbelsäng, väl avskärmat mot vardagsrumsdelen tack vare dess placering i anslutning till hallen.

När hallen passerats nås det trivsamma köket, i semiöppen plan mot det generösa vardagsrummet. Köket är från Vedum och är utrustat med vita köksluckor, rostfria vitvaror från Siemens och helintegrerad diskmaskin. Ett stort och välanpassat kök som erbjuder gott om förvaring och arbetsytor.

Vardagsrummet är härligt, med samma ekparkett och varmvita väggar som i resterande del av bostaden. Här finns plats för större matsalsmöbel samt vardagsrumsmöblemang. Ljusinsläppet är underbart här på femte våningen, främst tack vare läget högst upp och charmiga takfönster!

Sist men inte minst ligger det väl tilltagna badrummet. Självklart finner vi tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Dessutom dusch med vikbara dörrar i glas och även adderad förvaring tack vare överskåp.

Varmt välkomna till en fantastisk bostad i populära Västra Hamnen!

Kök:

Stort kök från Vedum, med rostfria och integrerade vitvaror i form av kyl/frys, diskmaskin, mikro, induktionshäll, inbyggnadsugn, allt från Siemens. Köksfläkt från Franke. Köksluckorna är vita och matchas fint med vitt kakel ovan en grå laminatbänkskiva. Arbetsytorna är goda och så även förvaringsmöjligheterna.

Badrum:

Stort helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Utrustat med dusch, tvättmaskin (Siemens), torktumlare (Siemens) samt wc, tvättställ med vit kommod (Ifö). Här finns även förvaringsskåp.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2017

Fönster:

3-glas

Förening

Namn:

Riksbyggens Brf Livbojen

Allmänt om föreningen:

Brf Livbojen. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 1 lamellhus i 5 bostadsplan samt vindsplan.
Mastgränd 1-5, 7A-F.

Föreningen köpte fastigheten 2017-05-12 (äger marken).

I föreningen finns 1 st miljörum, 1 st cykelrum och 1 st barnvagnsrum.
Det finns även en gemensam innergård med tillgång till grönytor, cykelparkering och handikapparkering.

Föreningen har en härlig gemensam takterrass om ca 47,5 kvm med utsikt över Masttorget i söderläge. Terrassen är inredd med trätrall och belysning.

I slutet av december 2017 stod Brf Livbojens hus redo för inflyttning.

Parkering/garage:

Föreningens medlemmar ansluts till en bilpool vid inflyttning (1st anslutning per hushåll). Anslutningen varar f r o m första inflyttning och löper i 10 år. Efter 10 år tecknar respektive medlem eget abonnemang med bilpoolen direkt.
För övrig parkering finns platser att hyra via P-Malmö i parkeringshuset Aktern som är beläget i Masthusenområdet. Begränsad tillgång och viss kötid kan förekomma.
Man ansluts även till en elcykel-pool, här finns två cyklar att hyra med lådfunktion. Perfekt för att trampa ned till Scaniabadet eller Ribersborgsstranden!

Bredband/TV:

Kabel-TV via Com Hem.
Bredband via Com Hem. Hastighet 100/10 ingår i månadsavgiften.

Ekonomi:

För planerade avgiftshöjningar, se föreningens ekonomiska plan.

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Kontaktperson:

Henrik Persson

Kontakttelefon:

040-109462

Allmänt om lägenheten

Andel årsavgift 2,2248%. Ospecificerat andelstal 2,62098%. Uppgift enligt föreningens lägenhetsförteckning. Andelstal insats har ej kunnat preciseras.

Energideklaration är ej utförd av föreningen.

Loftgång finns men är ej knuten till bostaden.

Säljaren disponerar ett vindsförråd.

Omgivning

Allmänt om området:

Västra Hamnen som närmast kan liknas vid en stad i staden, har växt upp som en frisk fläkt och verkligen gjort avtryck. Inte bara i Malmö och Sverige utan över hela världen. Turning Torso som sträcker sig upp över hela området har blivit ett välkänt landmärke. All tänkbar service finns inom promenadavstånd och det finns inte bara restauranger och fik utan även förskolor, skolor, resebyrå, gallerier, ölpub, klädaffärer - ja listan kan göras hur lång som helst! Ta god tid på er att gå runt bland gränderna och insup atmosfären och havsluften, så kommer även ni förstå varför Västra Hamnen är det i särklass populäraste området i Malmö att bo på! Nya mötesplatser såsom Malmö Live och kvarteret Tyfonen utvecklar även området ännu mer och gör det än mer attraktivt!

Västra Hamnen ligger bara minuter från Malmö Central. Tack vare Citytunneln har det nu blivit ännu enklare att ta sig både norrut och söderut till kontinenten. Tåg och bussar trafikerar också våra närliggande flygplatser Sturup och Kastrup på den danska sidan. Länsbussar samt många av Malmös lokala bussar utgår också från Malmö Central. Vill man åka buss i närområdet så trafikeras både Dockan och Västra Hamnen tätt.

Som nämnt är serviceutbudet stort i området. Ica Maxi, Netto, Systembolaget, apotek och gym finns inom gångavstånd och erbjuder ett stort och varierande utbud.

För barnen finns fina lekparker och ett dopp i havet ligger bara några hundra meter bort. Förskolor och grundskola F-9 finner du också i Västra Hamnen men även gymnasium och Malmö högskola håller till här.

Många av bostadsrättsföreningarna i Västra Hamnen har egna garage, men för gäster finns det gott om både parkeringshus och parkeringsplatser att tillgå.

I Västra Hamnen bor du bekvämt och enkelt!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.