Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Kristineberg
Galaxgatan 25
Pris: 3 995 000 kr
Boarea: 151 m2
Tomtarea: 437 m2
Rum: 5
 

Underbar villa med välplanerade kvadratmeter!

Modern 2-plansvilla med rymliga kvadratmeter på trevligt läge i charmiga Kristineberg! Här fås väl fördelade ytor med fyra sovrum och sociala umgänges ytor med härlig öppen spis. Stilrena köks och badmiljöer samt en lättskött och grön trädgård med uteplatser i tre väderstreck! Varmt välkomna!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

5 varav 3 sovrum

Boarea:

151 m²

Beskrivning:

Nära till skola, förskola, kommunikationer och naturområde. Här väntar en välplanerad villa om 151 kvadratmeter som fördelas på kök och vardagsrum i semiöppen planlösning. Tre sovrum och två allrum samt goda förvaringsutrymmen. Helkaklade badmiljöer och tvättstuga med groventré.

Härlig tomt på soligt läge och med uteplatser i tre väderstreck kan man nyttja majoriteten av soliga timmar. Detta ger även bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp och för Er som söker ett lugnt, tryggt, barnvänligt boende i närheten natur och fritidsaktiviteter men ändå med närheten till Malmö city har nu hittat rätt. Trivsamt och fridfullt med fina stenläggningar och böljande gräsmatta. Den perfekta lekplatsen för små fötter.

Vi tar oss in i bostaden och möts av en ljus och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter tack vara generös skjutdörrsgarderob med läckert spegelglas. Golvet består av ljus klinker och även väggarna går i liknande kulör. Direkt till höger finner vi den praktiska tvättstugan med matchande klinker på golvet som i hallen och här fås optimala arbetsförhållanden med både bra arbetsytor som linneskåp för förvaringen. Tvättmaskin och torktumlare står här side by side.

Vägg i vägg med tvättstugan finner vi bottenvåningens badrum med vackert helkaklade ytor och dusch med vikbara dörrar i glas.

Vidare in når vi vardagsrum som med stora fönsterpartier i två väderstreck skapar ett underbart ljusflöde och klara siktlinjer. De generösa ytorna ger många möbleringsmöjligheter och mitt i rummet står en läcker kamin som skapar myskänsla och ger extra värme under vinterhalvåret. Köket går i symbios med allrum genom en öppning emellan vilket fint separerar de två avdelningarna. Köket är inrett med luckor i klassiskt vitt som tillsammans med bänkskiva i ek och stänkskydd i mörkbrunt kakel bildar en snygg kombination. Köket erbjuder även en matplats för hela familjen med utsikt över trädgården.

Via trätrappa tar vi oss upp på ovanvåningen, bostadens mer privata sfär. Här möts vi av ett litet allrum som fint knyter samman de tre sovrummen och denna yta kan nyttjas enligt önskemål, bara fantasin sätter stopp. Alla sovrummen är i god storlek med väldisponerade kvadrat och bra förvaringsmöjligheter. Master bedroom bjuder dessutom på walk-in-closet och fransk balkong.

Sist men inte minst har vi badrum även på detta plan. Återigen helkaklat men här finns inte bara dusch utan även ett stilrent badkar att sjunka ner i och koppla av efter en lång dag.

Varmt Välkomna på visning!

Kök:

Stilrent kök med köksinredning i vitt samt stänkskydd i kontrasterande mörkt kakel ovan bänkskiva i trä samt vask i rostfritt. Utrustat med vitvaror från Siemens. Här finns kyl och frys, inbyggnadsugn och mikrovågsugn, induktionshäll (2017), köksfläkt (2017) samt diskmaskin. Gott om förvaring och större matplats ryms.

Badrum:

Helkaklat i ljusa kulörer, kakel på väggar och klinker på golv. Utrustat med tvättställ med kommod, WC, dusch med vikbara glasdörrar samt spegel och badrumsskåp.

Badrum 2:

Helkaklat badrum med mörkbrunt klinker på golv och ljusa stora kakelplattor på väggarna, med undantag för en fondvägg i nyans som matchar golvet. Utrustningen här består av tvättställ med kommod, spegel, WC, dusch med vikbara glasdörrar, badkar samt handdukstork.

Tvättstuga:

Tvättrum med ljust klinker på golvet och vita väggar. Här finns gott om förvaringsskåp och bänkskiva i mörkgrått mot stänkskydd i vitt kakel. Alltså gott om både förvaring och arbetsyta. Här finns även vask och tvättmaskin samt torktumlare. Härifrån når man groventrén.

Byggnad

Byggnadstyp:

2-plansvilla

Byggnadsår:

2007

Grundläggning:

Betongplatta

Grundmur:

Betong

Stomme:

Trä

Fasad:

Puts

Bjälklag:

Trä

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Frånluftsvärmepump

Ventilation:

Självdrag

Energiprestanda:

55 kWh/m²/år

Övriga Byggnader

Enstegsfasad.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Uppvärmningskostnad:

11 000kr/år

Elkostnad:

11 000kr/år

VA:

4 900kr/år

Vägsamfällighet:

2 000kr/år

Renhållning:

1 280kr/år

Total driftkostnad:

30 180kr/år

Kommentar:

På fastigheten finns en carport om 19.9 kvadratmeter samt ett förråd om 9,9 kvadratmeter.

Elförbrukning:

13 000kWh/år

Energiklass:

D

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Galaxen 28

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

2 633 000kr
varav byggnad 1 949 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

8 049kr

Taxeringsår:

2017

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc:

Andel i samfällighet/GA: Galaxen S:1, GA:1

Pantbrev:

Totalt antal: 2 st
Total summa: 3 037 000kr

Omgivning

Allmänt om området:

Området ligger angränsande till Oxie, som i sin tur ligger beläget ca 10 km från de centrala delarna av Malmö. Mycket populärt hos barnfamiljer med dess närhet till både storstad och natur. Bebyggelsen består mestadels av villor och radhus. Här finns närhet till både grundskolor upp till årskurs 9 och flera förskolor att tillgå, vilket också bidrar till att många barnfamiljer hittat till området. Fler och fler finner fördelarna här, då befolkningsutveckling och bebyggelse har ökat kraftigt sedan 1960-talet.

Anslutningen till E65:an ligger nära, vilket gör att de boende enkelt tar sig till såväl centrala Malmö som Öresundsbron och Ystad. Likaså finns Länsväg 101 som en bra anknytning till centrala Malmö. Ypperligt läge för pendlare och kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafik är uppskattat. Stadsbuss finns till centrala Malmö och från tågstationen reser många pendlare längre sträckor runtom i Skåne. Ett bra nät av kollektivtrafik med många avgångar ger känslan av att inget är långt borta.

För den som inte tar sig in till någon av de större, kringliggande städerna dagligen finns Oxie Centrum i närheten. Här finns ett stort serviceutbud med livsmedelsbutik, Apotek, tandläkare samt vårdcentral med BVC. Dessutom bibliotek, frisör, gym och ett flertal restauranger. Runtom i området finns lekplatser och grönområden. Badhus, idrottsplats och fritidsgård finns, dessutom kringliggande golfbanor för den som uppskattar det. Om inte annat kanske en promenad i närliggande bokskogen passar bra. Här finns många aktiviteter för gammal som ung.

Fördelen med området är att bo i något som känns som en egen liten stad med alla bekvämligheter det innebär, men ändå ha naturen som granne. Här trivs föräldrar med att kunna låta barnen växa upp i en lugn, naturnära miljö och samtidigt ha större städer inom räckhåll.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.