Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Båstad, Båstad/Hemmeslöv
Signalvägen tomt L
Pris: 3 780 000 kr
Boarea: 154 m2
Tomtarea: 410 m2
Rum: 5
 

Nybyggt med gångavstånd till havet!

Med strandlivet på gångavstånd, ett sprudlande Båstad på cykelavstånd och hela nordvästra Skåne och Halland på bekvämt pendlingsavstånd är detta ett perfekt läge för dig som vill slå ned dina bopålar med det goda livet i siktet! A-hus förverkligar dina drömmar om ett nyckelfärdigt hus!

Ansvarig mäklare.

Bild på Roger Buske
Reg. Fastighetsmäklare Roger Buske 0704-80 72 81 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

5 varav 3 sovrum

Boarea:

154 m²

Beskrivning:

Välkommen att beställa ditt drömhus i samarbete med A-hus, en del av Deromekoncernen!

Villa Ekbacken är ett tvåplanshus med där du möts av en rymlig entré och ytterligare några steg in, det stora köket. Två stora fönsterpartier med glas hela vägen ner till golvet karaktäriserar det ljusa vardagsrummet, varifrån du också når trädgårdssidans soliga uteplatser. På övervåningen finns tre stora sovrum, användbart allrum och mycket förvaringsmöjligheter.

Genom samarbetet med Våningen & Villans fastighetsmäklare skriver du ett köpeavtal på tomten med mäklaren. Därefter tecknas ett kontrakt med A-hus säljare som även hanterar de val och eventuella tillval du önskar till just ditt nya hus.

Med strandlivet på gångavstånd, ett sprudlande Båstad på cykelavstånd och hela nordvästra Skåne och Halland på bekvämt pendlingsavstånd oavsett om du kör bil eller föredrar tåget via nya Båstad station. Detta är ett perfekt läge för dig som vill slå ned dina bopålar med det goda livet i siktet! Hemmeslövsstrand nedanför det nya området Tuvelyckan är en del av Sveriges längsta sammanhängande sandstrand. Här ligger en blandning av nya och äldre villor samt sommarstugor. Just sommarstugorna minskar för varje år då fler och fler människor väljer att bo här permanent.

Båstad är även det numera en levande ort året om med större matbutiker i form av en både Ica och Willys samt både fisk och skaldjurshandel samt köttbutik. Ett flertal gym finns i Båstad bl.a. Friskis & Svettis och Hälsostudion. Därtill är Båstad och Bjärehalvön ett mecka för golfaren 126 hål totalt att spela inom 15 minuter. På vintern lockar Vallåsens skidanläggning med sina 11 pister och 7 liftar. Här finns en snöfabrik som producerar snö i plusgrader vilket ger ett snitt på 60 skiddagar per år!

Mat, SPA och badkulturen sätter guldkant på tillvaron både för dig som bor här året om och dig som besöker regionen tillfälligt. Bland guldkornen för den matintresserade kan nämnas G. Swenson´s i Torekov, Riviera strand i Båstad och Magretetorps Gästgiveri i Hjärnarp. Matutbudet är mycket stort i området!

Båstad är förstås för alltid förknippat med tennis och sitt nöjesliv, sommartid runt den fina hamnen! I dag finns goda möjligheter både för barnfamiljer och äldre att njuta av ett brett serviceutbud året om. Genom Båstad station fick regionen även tillgång till bekväm pendling både norr- och söderut! Välkommen att slå dig ner på Bjärehalvön du med!

Byggnad

Byggnadstyp:

2-plansvilla

Byggnadsår:

2019

Grundläggning:

Betongplatta

Stomme:

Trä

Fasad:

Trä

Fönster:

3-glas isoler

Bjälklag:

Lättbetong

Tak:

Betongpannor

Uppvärmning:

Nibe - frånluftsvärmepump

Övrigt:

Priset gäller hus placerat på tomt L. Grundpriset på tomten är 783 300 kr exkl. anslutningsavgifter. Huset i annonsen (bilderna) kan vara extrautrustat! I grundpriset ingår nyckelfärdigt hus med grovplanerad tomt, grundmålad fasad. För exakta detaljer, kontakta oss!

Energiförbrukning frånluftsvärme
35 kwh/kvm/år (Stockholm)
48 kwh/kvm/år (Umeå)
30 kwh/kvm/år (Malmö)
* Beräknad specifik energianvändning för värme, varmvatten och ventilation vid normal användning och 21° C inomhustemperatur. Hushållsel inräknas inte.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

4st

Kommentar:

Schablon.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Hemmeslöv 5:49

Vatten/avlopp:

Kommunalt VA. Fiber ingår.

Servitut etc:

Andel i samfällighet/GA: Hemmeslöv GA:43

Omgivning

Allmänt om området:

Stadsdelen Tuvelyckan växer fram för fullt just nu! Villor från Varbergshus (samma koncern som A-hus) uppförs just nu, bostadsrättsradhusen är slutsålda och lägenheterna är inflyttningsklara med början från slutet av 2018! Här byggs även en förskola samt lokaler för café och olika serviceinrättningar. På bekvämt promenadavstånd kan man kliva på tåget och enkelt resa norrut mot bl.a. Halmstad, Varberg, Falkenberg och Göteborg eller söderut längs sträckan Ängelholm, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn!

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.