Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Dockan
Östra Varvsgatan 5C
Pris: 3 195 000 kr som utgångsbud
Avgift: 4 076 kr
Inkl. värme, kallvatten och allmän renhållning i föreningen.
Boarea: 79 m2
Rum: 3
Våning: 2
 

Nyproducerad trerummare på Dockan med genomtänkt planlösning!

Väl genomtänkt trerummare med spännande planlösning. Här bor du i ett nybyggt hus av JM där man får välplanerade kvadratmeter, härliga sällskapsytor, ljusinsläpp från två väderstreck och en fantastisk balkong in mot gården. Bli första person att kalla denna våning för ditt hem!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

3

Boarea:

79 m²

Beskrivning:

På bästa Dockanläge finns nu möjlighet att förvärva en alldeles ny trerummare med närhet till såväl hav och hamn som centrum, skola och gym. Här bor du lugnt och rofyllt med stor balkong i en lägenhet med önskvärda bekvämligheter såsom rymligt kök med modern utrustning, bra förvaringsmöjlighet samt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Materialvalen är noggrant utvalda i denna mycket smakfulla och angenäma lägenhet om 79 kvadratmeter!

På andra våningen finner vi denna välplanerade bostad med generös och social planlösning. Hallen välkomnar med fina kvadrat för avhägning och förvaring bakom inbyggda garderober. På golvet ligger ljus ekparkett och väggarna är vitmålade, en kombination genomgående för hela bostaden. Vi når såväl kök som vardagsrum på vars en sida om hallen och den rundgående planlösning med väl tilltagna rum bidrar till bostadens luftiga atmosfär.

Köket från Vedum är lika praktiskt som det är snyggt med välplanerade arbetsytor och bra förvaring. Klassiska vita luckor, marmorerad bänkskiva och rostfri maskinpark samt naturlig matplats i direkt anslutning.

Förbi köket når vi lägenhetens ena sovrum av generös storlek och utformning. Inredd med skjutdörrsgarderob längs ena väggen samt med möjlighet till säng och skrivbord eller förvaringsmöbel om man så önskar. Intill sovrummet ligger bostadens helkaklade badrum. Det generösa badrummet har bekvämligheter så som tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring och dusch med infällbara väggar.

Vidare in öppnas ett otroligt utrymme upp, vardagsrummet med fantastiskt ljusinsläpp från fönsterna som vetter mot trevlig och möblerbar balkong. Intill vardagsrummet ligger lägenhetens andra sovrum, bra till sin storlek. För den som önskar finns det möjlighet att ta bort detta sovrum för att skapa ett större vardagsrum.

Varmt välkomna till ett modernt och hemtrevligt boende!

Kök:

Här erbjuds ett stilrent kök från Vedum med vita skåpluckor och vitt kakel ovanför en marmorerad bänkskiva. Köket är utrustat med och induktionsspishäll, maskinpark i rostfritt bestående av kyl och frys, ugn, mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Siemens.

Badrum:

Generös badrumsmiljö med komfort i fokus. Marmorerad klinker i vitt på golv och vitt kakel på väggarna. Välutrustat badrum med WC, tvättställ med kommod, spegelskåp samt handdukstork, dusch med vikbara duschdörrar i glas och tvättmaskin och torktumlare (Siemens)

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2019

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Förening

Namn:

Brf Varvet

Allmänt om föreningen:

Varvet byggs på ett fantastiskt läge i entrén till Dockan, granne med U-båtshallen, Stapelbäddsparken och Gängtappen. Klassiska namn hämtade från områdets förflutna. Precis runt hörnet ligger Dockans marina och Dockplatsen med sina träbryggor och högklassiga restauranger som lockar med uteserveringar under sommarmånaderna. I anslutning till kvarteret planeras en mysig park med lekplats och grönytor, perfekt för korta utflykter i det gröna.

Bostadsrättsföreningen består av 133 lägenheter samt en gästlägenhet, två uthyrningslokaler och garage på fastigheten Skåneland 3 i Malmö. Nybyggnationen pågår och inflyttning beräknas ske med början under Q1 2019 och avslutas under Q4 2019.

Föreningens hus kommer att vara fullvärdesförsäkrade.

Gemensamhetsutrymmen: Gästlägenhet, utrymme för källsortering, cykelrum, rullstolsförråd, barnvagnsrum samt städrum och fastighetsförråd.

Mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet, kostnaden för varmvatten tillkommer till avgiften.

Parkering/garage:

Bostadsrättsföreningen har 39 underjordiska garageplatser.

Bredband/TV:

Avtal med TeliaSonera Sverige AB, Triple-play med kabel-tv, bredband samt telefoni tillkommer till avgiften med 220 kr/mån. En digitalbox per lägenhet för Tv ingår.

Renoveringar:

Nybyggnation pågår, beräknad inflytt under 2019.

Ekonomi:

Se ekonomisk plan.

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt gällande stadgar.

Övrigt:

www.brfvarvet.se

Ovanstående information är inhämtad från ekonomisk plan och upplåtelseavtal. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna med representant för föreningen före ett köp.

Allmänt om lägenheten

En obligatorisk kostnad om 220 kr / månad tillkommer till avgiften och avser bredband, TV och telefoni. En kostnad för varmvatten tillkommer också och debiteras efter individuell uppmätt förbrukning.

Energideklaration är ej utförd då fastighetens mätvärden, som kan vara nödvändiga vid upprättandet av energideklarationen ej finns tillgängliga vid denna tidpunkt.

Lägenhetsinnehavaren disponerar över ett källarförråd.

Föreningen uppger följande andelstal:
Andelstal instas: 0,8541%

Beräknad tid för tillträde maj 2019. Definitiv dag för tillträde kommer att meddelas senast tre månader innan tillträdesdatum.

Omgivning

Allmänt om området:

Dockan är ett attraktivt område med blandade funktioner. Småbåtshamnen och den fantastiska utsikten över hamninloppet och Öresund gör Dockan till ett av Malmös mest eftertraktade områden för kontor och bostäder. De moderna bostäderna, marina miljön och närheten till de centrala delarna i Malmö skapar förutsättningar för ett unikt boende. Dockan ligger bara minuter från Malmö Centralstation och tack vare Citytunneln har det nu blivit ännu enklare att ta sig både norrut och söderut till kontinenten. Med tåg eller buss tar man sig till de närliggande flygplatserna Sturup och Kastrup och vidare ut i världen. Vill man nyttja lokaltrafiken, trafikeras både Dockan och Västra Hamnen av bussar. Från hållplatsen vid Dockan tar det bara några minuter att åka buss till Centralstationen.

Från Dockan är det nära till allt. Både Malmö Centralstation och hela gamla citykärnan med Malmös stora shoppingutbud, restauranger och service ligger inom promenadavstånd. För att vardagen ska fungera tillfredsställande finns också en närbutik med livsmedel, restauranger och övrig service såsom vårdcentral, apotek, kemtvätt, gym med mera i området. Ett stort och välsorterat Ica Maxi och Systembolag ligger i nära anslutning.

De flesta bostadsrättsföreningarna på Dockan har egna garage som går att hyra. Utanför husen finns också besöksparkeringar. Det finns även ett stort parkeringshus på Hallenborgsgatan, P-huset Dockan som sköts av Parkering Malmö, där möjlighet finns att hyra extra parkeringsplatser.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.