Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Limhamn
Betonggatan 1
Pris: 3 795 000 kr utgångspris
Avgift: 5 555 kr
inkl. värme, VA, kabel-TV samt bredband
Boarea: 104 m2
Rum: 4
Våning: 2
 

Genomgående fyra med öppen planlösning och trevlig balkong!

Välplanerad fyrarummare på härligt läge på Limhamn! Nyproducerad våning med tre bra sovrum och social öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet. Alla bekvämligheter som hiss från markplan, möjlighet till garage och generös balkong!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

4

Boarea:

104 m²

Beskrivning:

Nu finns chansen att förvärva denna optimalt disponerade våning med ljuvlig balkong! Här väntar tre utmärkta sovrum samlade i en mer privat del och generösa sociala ytor med härligt öppen planlösning mellan vardagsrum och stilsäkert Marbodalkök. Dessutom finns ypperliga förvaringsmöjligheter i stor klädkammare och flera skjutdörrsgarderober. Även två helkaklade badmiljöer därtill. Ett attraktivt, modernt och grönskande bostadsområde med lummig innergård, och i öster vetter kvarteret åt den nya stadsdelsparken med gångstråk och lekplats. Tillfälle!

Med hiss nås lägenheten både snabbt och bekvämt. Bakom gedigen säkerhetsdörr inviterar en elegant och yteffektiv hallmiljö med lackad ekparkett som möter de för bostaden genomgående tidlöst vitmålade, släta väggarna. Ytterkläder och skor tas smidigt om hand av den skjutdörrsbeklädda garderoben direkt på höger hand, och mittemot nås en helkaklad gästtoalett färgsatt i klassiskt vitt.

Ett par steg längre in väntar en väl tilltagen klädkammare som enkelt döljer allehanda förvaring, och på motsatt sida är de tre behagliga sovrummen belägna. Samtliga erbjuder rymliga och lättmöblerade ytor med möjlighet till såväl säng som skrivbord och fristående förvaringsmöbel för den som önskar. Två av dem har även garderob bakom skjutdörrar. Det största av rummen används med fördel som master bedroom och erbjuder underbart ljusinsläpp ifrån två väderstreck. I nära anslutning till sovrummen åtnjuts dessutom en tjusigt helkaklad badinteriör med exempelvis både dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Vidare in öppnar den härligt ljusa sällskapsytan upp, glädjande integrerad med det smakfulla köket där inredning i vitt från Marbodal samspelar med ljusa arbetsytor och välutrustad maskinpark som bland annat erbjuder induktionshäll och kyl och frys i fullstorlek. Rummets generositet medger möblering med middagsbord inrymmandes större sällskap och rejäl soffgrupp och fåtölj om man så vill. Stora fönsterpartier borgar för ett tilltalande ljusinsläpp och rummet kröns förstås av utgången till den läckra balkongen med gott om plats för generös loungegrupp! En fantastisk plats att njuta av fint väder på.

Insup atmosfären av detta boende, så kommer även ni förstå varför Limhamn är det i särklass populäraste området i Malmö att bo på!

Varmt välkommen på visning.

Kök:

Smakfullt och tidlöst Marbodalkök med gott om förvaring bakom vita profilerade luckor, tillsammans med vitt liggande kakel ovanför den ljusa arbetsbänken med belysning ovanför. Maskinparken från Husqvarna bestående av kyl och frys i fullstorlek, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn samt mikrovågsugn, spishäll samt fläkt. Matplats för ca åtta personer ryms.

Badrum:

Stilrent helkaklat badrum med vitt klinkergolv som matchas med vitkaklade väggar. Välutrustat med badkar med duschmöjlighet och stänkskydd i klarglas, handfat på vit kommod, badrumsskåp med spegel samt WC. Här finns även tvättmaskin och torktumlare side by side med ljus arbetsbänk och vita väggskåp ovan. Badrummet har golvvärme.

Gästtoalett:

Helkaklad gästtoalett i samma utförande som det större badrummet. Här finns handfat, spegel samt WC.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2017

Förening

Namn:

Brf Havsparken

Allmänt om föreningen:

Brf Havsparken i Limhamn omfattar 67 st bostadsrättslägenheter i ett lamellhus uppfört 2017 genom Bonava/NCC.
Det gamla cementfabriksområdet genomgår en historisk omgestaltning till ett attraktivt, modernt och grönskande bostadsområde. Brf Havsparken sluter sig om en egen lummig innergård och i öster vetter kvarteret åt den nya stadsdelsparken med gångstråk och lekplats. Husen varierar både i byggnadshöjd och i fasadfärg, vilket ger hela kvarteret ett dynamiskt och spännande intryck.

Föreningen köpte fastigheten 2017 (äger marken).

Fastum sköter den ekonomiska förvaltningen.

Cykelförråd och barnvagnsrum finns i källarplan. Cykelställ finns även på innergården, som har plats för lek och gemensam samvaro. Miljörum på gården.

Varje lägenhet har individuell elmätare.

Parkering/garage:

Föreningen tillhandahåller 44 st garageplatser, kösystem tillämpas. Dessa platser kostar 500 kr/månad och det är i dagsläget kö.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till fibernät via Com Hem och till silverpaketet. I avgiften ingår digital-TV, internet 100/100 Mbit samt IP-telefoni (den fasta kostnaden).

Renoveringar:

Då föreningens hus är nybyggda föreligger inga renoveringsbehov.

Ekonomi:

I dagsläget finns ingen planerad avgiftshöjning.
En överlåtelseavgift tas ut om 1138 kr, som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 455 kr/pant.

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad från förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna med representant ur styrelse/förvaltare före ett köp.

Allmänt om lägenheten

Ospecificerat andelstal 1,738600. Uppgift enligt föreningens lägenhetsförteckning. Andelstal insats och andelstal årsavgift har ej kunnat preciseras.

Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett källarförråd.

Omgivning

Allmänt om området:

Limhamn är ett populärt område med massor av små mysiga butiker och restauranger i en havsnära och stämningsfull miljö. Dessutom är fördelen att det finns bra kommunikationer till att enkelt ta sig in till centrala Malmö. Ett lugnt och tryggt område med blandad befolkning bestående av både ungdomar, barnfamiljer och äldre.

Här finns attraktioner som Hylliekrokens golfbana, restauranger, dagligvarubutiker och mycket mer. Här finns även Limhamns småbåtshamn med en trevlig restaurang.

Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter. Nuvarande Limhamn bebyggdes vid 1800-talets början. Först 1825 började man fiska, 1850 byggdes en skola. Fiskeläget Limhamn förvandlades under 1800-talets slut till ett betydande industri- och gruvsamhälle. 27 augusti 1886 inrättades Limhamns municipalsamhälle. År 1889 tillkom Malmö-Limhamns järnväg (MLJ, i folkmun kallad "Sillabanan"), och samma år startade Skånska Cement AB en fabrik i Limhamn. En stadsplan som lades ut för Limhamn 1888 stadgade att kvarteren skulle byggas efter ett rutnätsmönster enligt samtida stadsplaneringsmodell, men att större delen av husen skulle vara gathus. R.F. Berg var under denna tid mycket drivande personlighet inom egnahemsrörelsen som började växa fram vid denna tid, och syftet var att varje fiskare eller arbetare skulle kunna äga sin egen bostad.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.