Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Halmstad, Centralt
Bryngelshusgatan
Pris: 3 995 000 kr
Avgift: 5 993 kr
Preliminär avgift.
Boarea: 145 m2
Biarea: 3 m2
Rum: 5
Våning: 0
 

Urbana industrihem på anrik Halmstadmark!

Nu finns möjlighet att boka tid för att se våra materialval på Nässjögatan 12D! I de forna gjuteri-kvarteren växer en ny vision och stadsdel fram. Här kan du uppfylla drömmen om designade bostäder med industrikant, handmurade hem signerade kvalitet och estetik. Trevliga tvåor med dubbla solgårdar, smarta etagevåningar med vinterverandor och terrasser samt två spännande townhouse som grädde på moset. Personligt präglade våningar för dig som söker något som höjer sig över mängden.

Ansvarig mäklare.

Bild på Emelie Henriksson
Reg. Fastighetsmäklare Emelie Henriksson 0708-23 09 56 Mejla mig
Halmstad, Centralt The Bricks
Bostadsrätter: 16st 2 - 5 rum
I de forna gjuteri-kvarteren växer en ny vision och stadsdel fram. Här kan du uppfylla drömmen om designade bostäder med industrikant, handmurade hem signerade kvalitet och estetik. Trevliga tvåor med dubbla solgårdar, smarta etagevåningar med vinterverandor och terrasser samt två spännande townhouse som grädde på moset. Personligt präglade våningar för dig som söker något som höjer sig över mängden. Tylösands vackra havsband och Halmstads fina centrumkärna på bekvämt avstånd. Fagra Falkenberg på pendelläge och i en region som blickar framgångsfullt mot framtiden. Välrenommerat, välplanerat och vansinnigt genomtänkt! Tvåor från 2.095.000:- Familjefemmor från 2.995.000:- Eget townhouse från 3.995.000:-

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

5

Boarea:

145 m²

Biarea:

3 m²

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerfamiljshus

Byggnadsår:

2019

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Driftskostnader

Kommentar:

Preliminärt tillägg avseende värme, vatten samt bostadsrättstillägg tillkommer. Hushållsel, hemförsäkring och TV/bredband tillkommer.

Förening

Namn:

Brf The Bricks Halmstad

Omgivning

Allmänt om området:

Omgivningen
I The Bricks bor du i en lugn miljö med närheten till de centrala delarna av Halmstad, där du kan njuta av att strosa runt och slå dig ner på en av alla inbjudande restauranger, insupa lugnet i Norre Katts park eller varför inte ta en lugn promenad längs Nissan. Gyllene tiders hemstad som lockar till sig turister på sommaren såväl till centrum som till sitt riktiga smultronställe Tylösand. Här väljer också många barnfamiljer att slå sig ner permanent då staden är sådär lagom stor och ligger geografiskt bra till för de som pendlar. Med andra ord: Du bor utan tvekan i en av Sveriges mysigaste städer!

Närområdet
Bricks bostäder ligger i ett kvarter som erbjuder någonting för alla. Det byggs ny park, planteringar, lekplatser, förskola, aktivitetsmöjligheter och promenadmöjligheter. Allt detta finner du runt knuten! På Bryngelshusgatan bor du intill en befintlig grundskola (F-9) och med närhet till matbutiker, resecentrum och stadsbiblioteket. Några minuters promenad väster ut passerar du Nissan och når Halmstads centrumkärna med butiker och restauranger. Några minuter åt öster ligger Halmstad Arena och Sannarpsbadet.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.